Googlisari

Φόρτωση...

Οι τελευταίες αναρτήσεις ...

Τα τελευταία εκπαιδευτικά νέα….

Μας ρωτήσατε….

Είπατε για εμάς…

1) Οι πιθανές ημερομηνίες για την έναρξη των Πανελλαδικών Εξετάσεων του τρέχοντος σχολικού έτους τοποθετούνται μεταξύ 20 και 23 Μαΐου 2015.

2) Βράβευση μαθητών για το διαγωνισμό "Ευκλείδης" 2015

Στατιστικά:

28 μαθητές από Δημόσια σχολεία

12 μαθητές από Πρότυπα Πειραματικά σχολεία

35 μαθητές από Ιδιωτικά σχολεία

Σύνολο: 75 μαθητές

Αποτελέσματα διαγωνισμού Αρχιμήδη 2015

3) Η 7η Διεθνής Μαθηματική Εβδομάδα στη Θεσσαλονίκη, από 18 έως 22 Μαρτίου 2015


4) Θέματα και λύσεις 32η Ελληνική Μαθηματική Ολυμπιάδα "Ο Αρχιμήδης" 2015

5) Το Υπουργείο Παιδείας, καθιερώνει την 6η Μαρτίου ως Πανελλήνια Σχολική Ημέρα κατά της Βίας στο Σχολείο.

Μάκη καμία ενημέρωση αν η ύλη που είχαν ανακοινώσει συνεχίζει να υφίσταται σε όποιο σύστημα και αν καταλήξουν?

2) Μάκη γεια σου. Η ύλη των μαθηματικών για τις πανελλήνιες του χρόνου, ποια είναι;

3) Μάκη καλησπέρα! Η δικιά σου διαίσθηση τι λέει ως προς την ύλη που θα έχουμε του χρόνου; Θα είναι η νέα η εξετάζεται καμία επιστροφή στην παλιά;

Απάντηση

Όπως όλα δείχνουν, η ύλη της Γ΄ Λυκείου για το σχολικό έτος 2015 - 16 θα είναι η ίδια με τη φετινή... Τίποτα δεν έχει "κλειδώσει", άρα λίγη υπομονή μέχρι να έχουμε τελικές αποφάσεις.


1) "αδερφέ, το συγχαρητήρια είναι πολύ λίγο για την συγκεκριμένη καταπληκτική δουλειά. Όσο για την ιστοσελίδα μόνο "ΔΕΟΣ" μπορεί να αισθανθεί κανείς. Θα έλεγα σε ανώτερα, αλλά είσαι κοντά στο άπειρο."

2) " Καλησπέρα ,

Είμαι μαθηματικός και στέλνω αυτό το email για να πω συγχαρητήρια για τη σελίδα σας. Είναι απίστευτη και με έχει βοηθήσει πάρα πολύ. Έχετε κάνει φοβερή δουλειά , οι σημειώσεις είναι τέλειες. Θα ήθελα να πω ευχαριστώ επειδή έχω χρησιμοποιήσει πολλά από αυτά κυρίως για το λύκειο."

Παρασκευή, 17 Δεκεμβρίου 2010

Ψηφιακά Εκπαιδευτικά βοηθήματα (ΨΕΒ)

Μια ενδιαφέρουσα σελίδα που βρήκα πρόσφατα ύστερα με υπόδειξη της συναδέλφου Κατερίνα Καλφοπούλου.

Υπάρχουν βίντεο που διάφοροι καθηγητές κάνουν παρουσίαση μαθημάτων και ασκήσεων σε όλα τα κεφάλαια Μαθηματικών της Γ΄ Λυκείου Κατεύθυνσης.

Το ψηφιακό βοήθημα είναι σχεδιασμένο έτσι ώστε να σας επιτρέπει με εύκολο τρόπο πλοήγησης να επισκεφθείτε το σύνολο της ύλης του μαθήματος. Όπως θα διαπιστώσετε, δεν απαιτούνται ιδιαίτερα εξειδικευμένες γνώσεις για την πλοήγηση και χρήση του περιεχομένου. Σε κάθε ενότητα του ψηφιακού βοηθήματος υπάρχει ειδικό εικονίδιο με την ένδειξη «Οδηγίες πλοήγησης» το οποίο θα σας βοηθήσει να κάνετε χρήση του περιεχομένου χωρίς δυσκολία. Έχετε επίσης τη δυνατότητα να αποθηκεύετε στον Η/Υ σας, αλλά και να εκτυπώvετε στη συνέχεια το επιμέρους αναρτημένο υλικό του ψηφιακού βοηθήματος.

Διευκρινίζεται ότι η ανάρτηση του υλικού του ψηφιακού βοηθήματος θα πραγματοποιείται προοδευτικά και αναμένεται να έχει ολοκληρωθεί τον Φεβρουάριο του 2011. Το πρόγραμμα αναρτήσεων έχει σχεδιασθεί με κριτήριο τις απαιτούμενες διδακτικές ώρες ανά ενότητα, όπως τις έχει επεξεργασθεί η επιστημονική επιτροπή του ψηφιακού βοηθήματος. Οι ενότητες και τα κεφάλαια που δεν έχουν ακόμη αναρτηθεί, περιλαμβάνονται μεν στον κατάλογο κεφαλαίων και ενοτήτων (ΜΕΡΟΣ 1ο: Ύλη που αναλύεται σε κεφάλαια και ενότητες), φέρουν όμως την ένδειξη «Μη αναρτημένο κεφάλαιο» – «Μη αναρτημένη ενότητα» αντίστοιχα. Τα ίδια ισχύουν και για την ύλη που περιλαμβάνεται στο ΜΕΡΟΣ 2o: Ύλη που αντιστοιχεί στο σύνολο του μαθήματος του ψηφιακού βοηθήματος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Creative Commons License Αυτό έργο χορηγείται με άδεια Creative Commons Attribution-NonCommercial-ShareAlike 3.0 Ελλάδα.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...