Στηρίξτε το έργο μας!

Παρασκευή 9 Δεκεμβρίου 2011

Τα μαθηματικά του προκαλούν κυριολεκτικά αλλεργία!


Απίστευτο κι όμως συνέβη σε σχολείο της Πάτρας και είναι το πρώτο θέμα συζήτησης στην εκπαιδευτική κοινότητα.

Μαθητής της Α' Λυκείου από την αρχή της σχολικής χρονιάς είχε καταλάβει πως το μάθημα των μαθηματικών δεν θα ήταν σαν τα άλλα μαθήματα αφού ο καθηγητής του δημιουργούσε άγχος και ο 16χρονος μαθητής στρεσαριζόταν τόσο πολύ που καμιά φορά ένιωθε πως θα χάσει τις αισθήσεις του...

Το πρόβλημα όμως κάθε φορά που είχε μάθημα στην τάξη με τον συγκεκριμένο μαθηματικό άρχισε να μεγαλώνει και... μετατράπηκε σε αλλεργία!
Ο μαθητής παρατηρούσε πως έβγαζε εξανθήματα στα χέρια και σε ολόκληρο το σώμα του. Η μητέρα του αγοριού ανησύχησε τον πήγε σε γιατρό και εκεί επιβεβαιώθηκε πως ο νεαρός κάθε φορά που αγχωνόταν στο μάθημα των μαθηματικών έβγαζε τα εξανθήματα.

Έτσι η μητέρα του 16χρονου έλαβε τις έγγραφες διαβεβαιώσεις από τον γιατρό απευθύνθηκε στον διευθυντή του σχολείου και ζήτησε απαλλαγή από το μάθημα των μαθηματικών με τον συγκεκριμένο καθηγητή.

Τελικά τα κατάφερε και ο γιός της άλλαξε τμήμα και το πρόβλημα της αλλεργία του σταμάτησε και μάλιστα μονομιάς! Μάλιστα όπως λένε οι πληροφορίες, ο 16χρονος έβγαζε τα εξανθήματα όταν τον καλούσε ο συγκεκριμένο καθηγητής στον πίνακα για να λύσει κάποια άσκηση μαθηματικών.

Κανείς ποτέ δεν κατάλαβε γιατί ο συγκεκριμένος καθηγητής προκαλούσε τόσο άγχος και στρες στον 16χρονο ο οποίος αξίζει να σημειώσουμε πως είναι ένας από τους αριστούχους μαθητές της Α τάξης του συγκεκριμένου Λυκείου της Πάτρας.
Πηγή: dete.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εκτιμάμε τους ανθρώπους που σέβονται τους συνομιλητές τους και διδάσκουν ήθος από τα πληκτρολόγιά τους.

Το lisari είναι χώρος που ενώνει φωνές, κάνει τις διαφορετικές δυνάμεις ομόρροπες.

Είναι εδώ για να ενώσει τους μαθηματικούς και να εκφραστούν μέσα από ένα μέσο. Επομένως, οι αντεγκλήσεις και οι προσβολές δεν μας τιμούν και δεν βοηθούν το σκοπό του εγχειρήματος.

Σας ευχαριστούμε για τη συμμετοχή και το ήθος σας!

Μάκης Χατζόπουλος