Στηρίξτε το έργο μας!

Πέμπτη 24 Μαΐου 2012

Το Θέμα Γ των Πανελληνίων εξετάσεων δεν μοιάζει με το θέμα 14 του φυλλαδίου Αργυράκη - Κουτσανδρέα;

Όταν η ιστορία επαναλαμβάνεται ως φάρσα! 

Πέρυσι είδαμε όλοι ένα θέμα (το Δ για την ακρίβεια) να υπάρχει στο φυλλάδιο των συναδέλφων Αργυράκη - Κουτσανδρέα, με αριθμό 13, φέτος βλέπουμε το Θέμα Γ να μοιάζει με την επόμενη άσκηση του φυλλαδίου τους, την 14!

Τυχαίο; Δεν ξέρω δείτε και βγάλτε τα συμπεράσματά σας...

Το θετικό; Ξέρουμε του χρόνου από ποιο φυλλάδιο να διδάξουμε τους μαθητές μας!



Σημείωση: Ο Γεράσιμος Κουτσανδρέας ήταν καθηγητής στην Ευαγγελική σχολή το 2010 - 11.



6 σχόλια:

  1. Mακη πραγματι μοιαζουν, εξαλλου πολλες ασκησεις μαοιζουν μεταξυ τους... ωστοσο οσοι δεν ειχαν προσβαση στο υλικο αυτο μειονεκτουν εναντι των υπολοιπων... το θεμα ακομη προωθει κατευθυνομενα την παραπαιδεια αλλα δεν ειναι μεμπτο αυτο πιστευω. ευχαριστω παντως για την ευκαιρια που ειχα να τα δειξω στους μαθητες μου...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Νίκο απλά μοιάζει, δεν είναι εξόφθαλμο όπως το περσινό, αλλά λόγω του περσινού σε υποψιάζει παραπάνω, χωρίς βέβαια να αφήνουμε υπονοούμενα, γιατί την Δευτέρα μπορεί να πέσει άσκηση από δικό μας φυλλάδιο, τότε τι θα πούμε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Κουτσανδρέας Γεράσιμος24 Μαΐ 2012, 11:08:00 μ.μ.

    Αγαπητέ Συνάδελφε.

    Ότι κάθε χρόνο θα απολογούμαι για το υλικό, που σε συνεργασία με το φίλο και Συνάδελφο, Δημήτρη Αργυράκη, προσφέρουμε στους Μαθητές μας και μέσω του Σχολικού Συμβούλου Δ! Αθήνας σε όλους τους Συναδέλφους ,
    ΔΕΝ ΤΟ ΠΕΡΙΜΕΝΑ !!! και ειλικρινά με απογοητεύει και με εκνευρίζει η ειρωνεία κάποιων… ΔΕΝ κάνω Ιδιαίτερα μαθήματα .ΔΕΝ πουλάω τα θέματά μου. ΔΕΝ είμαι φέτος ούτε ήμουν πέρυσι στην Κεντρική Επιτροπή . ΔΕΝ θέλω άλλη διαφήμηση και ΕΛΕΟΣ επιτέλους !!! κάντε του χρόνου το Θέμα 15 για να είστε ΙΝ !
    (Α! δεν κατάλαβα !!!
    η φωτογραφία μου τι δηλώνει; Είμαι υπόδικος για επιλογές άλλων; )
    Νομίζω ότι παρατράβηξε το αστείο ….
    Ένα μόνον θέλω να πώ! Θα συνεχίσω να γράφω, να στηρίζω τους Μαθητές μου και όσους Συναδέλφους το επιθυμούν , βάζοντας τη δουλειά μου στο διαδύκτιο .Γιατί πιστεύω ότι σε μία Ελλάδα του νεοπλουτισμού, της αρπαχτής, της ρεμούλας, της κομπίνας, του τζερτζελέ και της μετριότητας, κάποιοι συνεχίζουν να παλεύουν, να προσπαθούν και να αγωνίζονται για το δημόσιο σχολείο. Θέλω να πιστεύω ότι αφού ερευνήσεις καλύτερα το θέμα, θα επανέλθεις αποκαθιστώντας δημόσια την αλήθεια.


    Με εκτίμηση Γεράσιμος Κουτσανδρέας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Συνάδελφοι να σας παρακαλέσω να είστε πιο προσεκτικοί στις παρατηρήσεις σας όσο αφορά στην παραπαιδεία. Σας δικαιολογώ όμως αφού πιθανώς δε γνωρίζετε ότι ο κ Αργυράκης , εξαίρετος συνάδελφος , συμμετέχει στην ομάδα συγγραφής των Ψηφιακών Βοηθημάτων και συνεπώς πολλά απο τα θέματα που περιέχονται στο εν λόγω φυλλάδιο τα έχει δημόσια μοιραστεί . Επομένως Νίκο τώρα ξέρεις τι πρέπει να δείξεις στους μαθητές σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Reg Lee καμία μομφή για κανένα συνάδελφο. Νομίζω όποιος παρατηρήσει τα γραφόμενά μας θα το διαπιστώσει.

    Αν δεν είχε γίνει αυτό με το περσινό θέμα να είστε σίγουροι ότι δεν θα υπήρχε αυτή η ανάρτηση...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Αγαπητέ Γεράσιμε,
    Δεν ξέρω αν έχετε πυροδοτηθεί με την ανάρτηση μου, ή από την φώτο που έβαλα ή από τα σχόλια που συνοδεύτηκαν εδώ ή στο mathematica. Νομίζω ότι ήμουν κόσμιος και προσεκτικός στις κρίσεις μου απλά έφερα στο προσκήνιο αυτή την ομοιότητα. Αν λέω βλακείες θα με κρίνει ο κόσμος, οπότε μην φοβάστε τίποτα.

    Το σχόλιο σας έχει αναρτηθεί οπότε μπορεί να το δει οποιοσδήποτε, άρα δεν σας φιμώνουμε, αλλά παρακινούμε να ακούσουμε και την άλλη θέση...

    Όσο για την φώτο την σβήνω, γιατί δεν μου άρεσε το σχόλιό σας. Αν παρακολουθούσατε έστω και λίγο το lisari.blogspot.com θα διαπιστώνατε ότι δεν είναι κουτσουμπολίστικο blog αλλά ένα μαθηματικό blog για τον μαθητή - καθηγητή μόνο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Εκτιμάμε τους ανθρώπους που σέβονται τους συνομιλητές τους και διδάσκουν ήθος από τα πληκτρολόγιά τους.

Το lisari είναι χώρος που ενώνει φωνές, κάνει τις διαφορετικές δυνάμεις ομόρροπες.

Είναι εδώ για να ενώσει τους μαθηματικούς και να εκφραστούν μέσα από ένα μέσο. Επομένως, οι αντεγκλήσεις και οι προσβολές δεν μας τιμούν και δεν βοηθούν το σκοπό του εγχειρήματος.

Σας ευχαριστούμε για τη συμμετοχή και το ήθος σας!

Μάκης Χατζόπουλος