Στηρίξτε το έργο μας!

Κυριακή 18 Μαΐου 2014

Ένα πλήρες πακέτο λύσεων από τον πρώτο διαγωνισμό του lisari

Δίνουμε, έστω και καθυστερημένα, τις επίσημες λύσεις του βιβλίου, όπως και τις διαφορετικές λύσεις που προτάθηκαν από τους συμμετέχοντες για να διαπιστώσετε τις καταπληκτικές προσεγγίσεις που έγιναν.

Για να θυμηθείτε τον πρώτο διαγωνισμό πατήστε εδώ.

Για απευθείας αποθήκευση πατήστε εδώ.

Σημείωση: Τον τελευταίο καιρό παρατηρείτε ότι η ιστοσελίδα μας είναι "βαριά" και ταλαιπωρεί τους φίλους μας που την επισκέπτονται και προσπαθούν να περιηγηθούν σ' αυτήν. Κάνουμε ότι μπορούμε να βελτιώσουμε την κατάσταση και ζητάμε συγνώμη για την οποιαδήποτε ταλαιπωρία. Ένα τελευταίο τέχνασμα που θα ακολουθούμε από εδώ και στο εξής είναι το box να μην το εμφανίζουμε στην αρχική σελίδα, αλλά θα πρέπει να πατήσετε το "Διαβάστε όλο το κείμενο" για να έχετε μια καλύτερη ανασκόπηση των αρχείων πριν τα "κατεβάσετε". 

Δείτε με μια γρήγορη ματιά τις λύσεις του πρώτου διαγωνισμού χωρίς να τις αποθηκεύσετε στον υπολογιστή σας.



2 σχόλια:

  1. Αυτά είναι!

    Πολύ ενδιαφέρον υλικό, μπράβο σου Μάκη που έκανες όλο τον κόπο να το οργανώσεις γιατί όντως όπως υποπτευόμασταν υπάρχουν πολύ καλές ιδέες στις λύσεις και είναι ευκαιρία να τις δούμε.

    Συγχαρητήρια σε όσους συμμετείχαν και φυσικά στον νικητή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Εκτιμάμε τους ανθρώπους που σέβονται τους συνομιλητές τους και διδάσκουν ήθος από τα πληκτρολόγιά τους.

Το lisari είναι χώρος που ενώνει φωνές, κάνει τις διαφορετικές δυνάμεις ομόρροπες.

Είναι εδώ για να ενώσει τους μαθηματικούς και να εκφραστούν μέσα από ένα μέσο. Επομένως, οι αντεγκλήσεις και οι προσβολές δεν μας τιμούν και δεν βοηθούν το σκοπό του εγχειρήματος.

Σας ευχαριστούμε για τη συμμετοχή και το ήθος σας!

Μάκης Χατζόπουλος