Στηρίξτε το έργο μας!

Πέμπτη 6 Νοεμβρίου 2014

Πως να κερδίσετε τα 17 εκατομμύρια ευρώ στο Τζόκερ;

Άσε τον Θείο και πιάσε το Τζόκερ!!
Ο φίλος και συνεργάτης Θανάσης Κοπάδης στην ιστοσελίδα του "Ο άγνωστος x", μας μαρτυράει με ποιο τρόπο θα πιάσουμε το Τζόκερ (5 +1)!! Υπάρχουν ακόμα πολλές συζητήσεις με αυτό το θέμα.

Εμείς σας παρουσιάζουμε τον δικό μας τρόπο αντιμετώπισης! Είναι γλαφυρός και ας μην παρεξηγηθούμε για την καλή μας διάθεση!

Πρόβλημα:  Πως θα κερδίσουμε τα 17 εκατομμυρίων την Πέμπτη 6-11-2014 στο Τζόκερ;

Λύση: Πρέπει να ξοδέψεις 12.217.590€! Κερδίζεις αφού θα καλύψεις - συμπληρώσεις 24.435.180 διαφορετικά στήλες - δελτία που είναι όλοι οι πιθανοί συνδυασμοί! 

Δυσκολία 1η: Αρχικά πρέπει να έχεις τα χρήματα... επιχειρήματα του στυλ "αφού θα κερδίσω σίγουρα, θα τα βρούμε μετά", δεν κρίνονται σοβαρά από τον οργανισμό του ΟΠΑΠ και σου κλείνουν το τηλέφωνο κατάμουτρα...

Δυσκολία 2η: Άντε τα βρίσκεις τα χρήματα, οι οικονομίες που μάζευες τόσο καιρό σκέφτεσαι να τις επενδύσεις σε κάτι καλό, το ερώτημα είναι θα είσαι ο μόνος άντε ο δεύτερος νικητής; Αν η κληρωτίδα βγάλει πολλούς νικητές, τα κέρδη θα είναι πολύ λιγότερα, άρα θα χάσεις εύκολα, αρκετά και δουλεμένα χρήματα...

Διαπίστωση: Αν την παραπάνω μέθοδο την είχα πράξει στην προηγούμενη κλήρωση, θα ήμουν ο μοναδικός νικητής των 14 εκατομμυρίων; Μάλλον όχι...  αφού οι φόροι που αντιστοιχούν στα κέρδη είναι  στο 20% , δηλαδή 2,8 εκατομμύρια θα πήγαιναν ως βοήθεια στο κράτος! Επομένως τα καθαρά κέρδη σου θα ήταν 11,2 εκατομμύρια, δηλαδή χασούρα 1.245.000 περίπου ευρώ! Γι αυτό λέμε ότι από αυτή την κλήρωση και μετά υπάρχει δυνατότητα να κερδίσεις πολλά λεφτά στα σίγουρα!

Ποιο θα είναι το νέο σλόγκαν του ΟΠΑΠ; Πιάσε τον Θείο, για να πιάσεις το Τζόκερ!

Η φήμη: Δεν ξέρω αν την έχετε ακούσει, αλλά εγώ την ακούω τελευταία, συνήθως από άτομα άνω των 70, "...θα συνεχιστεί παιδί μου το Τζακ - ποτ έως τα Χριστούγεννα"! 

Γίνεται; Θεωρητικά γίνεται, αν μας έχουν ραντίσει, ψεκάσει και καθοδηγήσει με πλύση εγκεφάλου να παίζουμε τα ίδια νούμερα, τότε όλα είναι πιθανά... 

Μαθηματικά πάντως δεν γίνεται, γιατί; Πρέπει να καλύψουμε 24.435.180 διαφορετικούς συνδυασμούς. Στο προηγούμενο Τζακ-ποτ παίχθηκαν 30.277.569 στήλες (σε 4.110.983 δελτία), άρα καλύψαμε με το παραπάνω όλους τους δυνατούς συνδυασμούς. Αν θεωρήσουμε ότι πολλά δελτία είναι τα ίδια, το ερώτημα είναι: πόσοι συνδυασμοί δεν καλύφθηκαν; Και πως το άτιμο το μηχάνημα τους έβγαλε αυτούς;; Η πιθανότητα αυτών που έχουμε καλύψει με αυτά που δεν έχουμε καλύψει πρέπει να είναι (;) πολύ μεγαλύτερη στη πρώτη περίπτωση. Και άντε έγινε μια φορά, θα ξαναγίνει και δεύτερη και τρίτη;; Κάτι δεν πάει καλά, όχι στον ΟΠΑΠ αλλά στα μαθηματικά που γνωρίζουμε!

Τι προτείνουμε;; Παίξτε ότι κουλό συνδυασμό σας έλθει στο κεφάλι 
πχ. 1, 2, 3 ,19, ... ή 37, 38, 39, 41,... ή 11, 21, 31, 41, ... 

Πρόβλεψη;; Θα έχουμε νικητή σήμερα... Ίδωμεν

Καλή επιτυχία σε όλους!! 
Και μην ξεχνάτε, τα χρήματα δεν έφεραν την χαρά, τα μαθηματικά όμως; Την τρέλα...!

1 σχόλιο:

  1. Τελικά είχαμε νικητή... χωρίς φυσικά τα νούμερα να ήταν τόσο περίεργα όσο περιέγραφα (φυσικά απέχουν κατά σειρά κατά 4 ή 5 ή 6, αλλά αυτό δεν είναι και τόοοοοσο περίεργο, εεε; Τι λέτε;.

    Για την ιστορία... οι αριθμοί που κληρώθηκαν είναι:

    9, 14, 20, 24, 30 και τζόκερ το 16

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Εκτιμάμε τους ανθρώπους που σέβονται τους συνομιλητές τους και διδάσκουν ήθος από τα πληκτρολόγιά τους.

Το lisari είναι χώρος που ενώνει φωνές, κάνει τις διαφορετικές δυνάμεις ομόρροπες.

Είναι εδώ για να ενώσει τους μαθηματικούς και να εκφραστούν μέσα από ένα μέσο. Επομένως, οι αντεγκλήσεις και οι προσβολές δεν μας τιμούν και δεν βοηθούν το σκοπό του εγχειρήματος.

Σας ευχαριστούμε για τη συμμετοχή και το ήθος σας!

Μάκης Χατζόπουλος