Googlisari

Τρέχοντα….

Εκπαιδευτικά νέα….

Τα νέα της lisari team...Tο 2018 θα συναντήσουμε την ημέρα της "Xρυσής Tομής" και τον "αριθμό του Euler"!


1η Ιουνίου 2018 (1.6.18) η μέρα του «φ»

2 Ιουλίου 2018 (2.7.18) η μέρα του «e»!!

1) Το πρώτο βιβλίο της ομάδα μας για την Επανάληψη στη Γ΄ Λυκείου

(18/2/2016)! Νέα επανέκδοση (26/6/2017) χωρίς το ένθετο, εμπλουτισμένο και με τα θέματα των Πανελλαδικών εξετάσεων 2016 και 2017!


2) Με καμάρι σας παρουσιάζουμε το
2ο βήμα(20/12/2016) της ομάδα μας για τους μαθητές των ΕΠΑ.Λ στη Γ Λυκείου!
Δείτε τα παροράματα.

3) Έπεται και το τρίτο βήμα της ομάδας.

Κυκλοφορεί (16/3/17)!!

Ένα απαραίτητο εργαλείο για όλους τους μαθητές, ένα βιβλίο στοχευμένο στο μαθητή που έχουμε στο σχολείο, στο Φροντιστήριο στην τάξη.


Δευτέρα, 24 Αυγούστου 2015

Συνάντηση φίλων

Το καλοκαίρι τελειώνει, οι περισσότεροι έχουν επιστρέψει και το νέο σχολικό έτος ξεκινάει. Ας μαζευτούμε για να ανταλλάξουμε απόψεις για την εκπαίδευση, για τα μαθηματικά και κυρίως να γνωριστούμε.

Η συνάντησή μας προτείνεται στο Εμπορικό κέντρο Mall Athens (Μαρουσίου), στο κατάστημα be twins (3ος όροφος) το Σάββατο 29 Αυγούστου 2015 στις 17:00. 

Δηλώστε συμμετοχή στο e-mail: lisari.blogspot@gmail.com  

Μαζί μας θα παραβρίσκονται και οι διακεκριμένοι μαθηματικοί γνωστοί σε όλους

- Αντώνης Κυριακόπουλος 

Γεννήθηκε στο χωριό «Ίκλαινα - Μεσσηνίας». Τελείωσε τη Μέση εκπαίδευση στο τότε «Πρακτικό Λύκειο Καλαμών». Πέτυχε στο μαθηματικό τμήμα του Πανεπιστημίου Αθηνών, το οποίο τελείωσε με «Άριστα». Διετέλεσε βοηθός του καθηγητή της Ανάλυσης του Πανεπιστημίου Αθηνών, αείμνηστου Δημητρίου Κάππου. Στη συνέχεια ασχολήθηκε με τα φροντιστήρια για τους υποψήφιους των Ανωτάτων Σχολών. Συνέγραψε είκοσι μαθηματικά βιβλία για τους υποψήφιους και τους φοιτητές των Ανωτάτων Σχολών. Σήμερα είναι μέλος του ∆.Σ. της Ελληνικής Μαθηματικής Εταιρείας και πρόεδρος της συντακτικής επιτροπής του περιοδικού της Ελληνικής Μαθηματικής Εταιρείας «Ευκλείδη Β ́».
 

- Σωτήρης Λουρίδας

O Σωτήρης Λουρίδας είναι πτυχιούχος του τμήματος μαθηματικών του Πανεπιστημίου Πατρών. Έχει μεταπτυχιακό δίπλωμα στην διαφορική γεωμετρία από το Πανεπιστήμιο του Ρόττερνταμ. Μέλος της ομάδας των προπονητών καθηγητών των εθνικών ομάδων των μαθηματικών που συγκροτούνται για να λάβουν μέρος στους μαθηματικούς διαγωνισμούς στην Ελλάδα αλλά και τους διεθνείς: Β.Μ.Ο (Βαλκανικές Μαθηματικές Ολυμπιάδες), Μεσογειακές Βαλκανικές Ολυμπιάδες, Ι.Μ.Ο (Παγκόσμια Μαθηματική Ολυμπιάδα).Συγγραφέας των βιβλίων «Γεωμετρία», «Μαθηματικές Ολυμπιάδες», «Βαλκανικές Ολυμπιάδες» της Ε.Μ.Ε. (Ελληνική Μαθηματική Εταιρεία). Υπεύθυνος της «Άσκησης του μήνα» της Ε.Μ.Ε. και μέλος της συντακτικής επιτροπής του μαθηματικού περιοδικού «Ευκλείδης Β΄» της Ε.Μ.Ε.Συμμετέχει στην επιτροπή διεξαγωγής μαθηματικών συνεδρίων. Επί σειρά ετών καθηγητής μαθηματικών Ανωτάτης Εκπαίδευσης.

7 σχόλια :

 1. Μακάρι να μπορούσα να έρθω.
  Αλλά από Θεσσαλονίκη ......... Αθήνα, είναι λίγο δύσκολο.
  Ειδικά τώρα που αρχίζουνε τα φροντιστήρια.
  Πάντως, ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΤΕ!!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Θα ήταν μια καλή ευκαιρία για ένα μίνι ταξιδάκι!!

   Φθάνει η σκέψη και η θέληση, να είσαι καλά και καλή σχολική χρονιά!!

   Διαγραφή
 2. Απαντήσεις
  1. Θα ήταν πολύ πρωτοποριακό, όμως δεν θα έχουμε, ίσως κάποιες φωτογραφίες να εμφανίσουμε (κυρίως μέσω facebook).

   Δεν είναι κοσμικό γεγονός αλλά μια γνωριμία με τα άτομα που επικοινωνούμε τόσο καιρό. Μια αυθόρμητη κίνηση που έγινε από εσάς... απλά εγώ το κοινοποίησα - γνωστοποίησα.

   Διαγραφή
 3. Νομιζω ότι πρέπει να γίνει μια διοργάνωση και στη Θεσσαλονίκη....!!!!!!!!!!!!!!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Μαρία μου πριν 6 μήνες ήμουν Θεσσαλονίκη και είχαμε βρεθεί με κάποια άτομα... απλά δεν το ανήρτησα στο lisari. Η ενημέρωση έγινε μέσω προσωπικών e-mail και facebook που είναι πιο απλό.

   Το υπόσχομαι, αν όλα πάνε καλά (και τα αεροπορικά εισιτήρια δεν ακριβύνουν), θα σας επισκεφτώ και φέτος!

   Διαγραφή

Creative Commons License Αυτό έργο χορηγείται με άδεια Creative Commons Attribution-NonCommercial-ShareAlike 3.0 Ελλάδα.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...