Googlisari

Τρέχοντα….

Εκπαιδευτικά νέα….

Τα νέα της lisari team...
Tο 2018 θα συναντήσουμε την ημέρα της "Xρυσής Tομής" και τον "αριθμό του Euler"!


1η Ιουνίου 2018 (1.6.18) η μέρα του «φ»

2 Ιουλίου 2018 (2.7.18) η μέρα του «e»!!

1) Το πρώτο βιβλίο της ομάδα μας για την Επανάληψη στη Γ΄ Λυκείου

(18/2/2016)! Νέα επανέκδοση (26/6/2017) χωρίς το ένθετο, εμπλουτισμένο και με τα θέματα των Πανελλαδικών εξετάσεων 2016 και 2017!


2) Με καμάρι σας παρουσιάζουμε το
2ο βήμα(20/12/2016) της ομάδα μας για τους μαθητές των ΕΠΑ.Λ στη Γ Λυκείου!
Δείτε τα παροράματα.

3) Έπεται και το τρίτο βήμα της ομάδας.

Κυκλοφορεί (16/3/17)!!

Ένα απαραίτητο εργαλείο για όλους τους μαθητές, ένα βιβλίο στοχευμένο στο μαθητή που έχουμε στο σχολείο, στο Φροντιστήριο στην τάξη.


Παρασκευή, 31 Μαρτίου 2017

Το τρίτομο e-book με τα 501 Επαναληπτικά θέματα είναι ελεύθερο για αποθήκευση!

Αυτό που περιμένατε! 

Η πιο τεράστια προσφορά του διαδικτύου αποκλειστικά από lisari.blogspot.gr!

Δωρεάν διάθεση σε όσους αγαπούν τα μαθηματικά! 

Οι πολύτιμες προσφορές τις επιμελήθηκαν Δημήτρης Παπαμικρούλης  και Παύλος Τρύφωνας!


Για απευθείας αποθήκευση πατήστε: 
Εκφωνήσεις 501 θεμάτων -  Εκφωνήσεις και λύσεις
________________________________________________________________________________

Οι νικητές του 16ου διαγωνισμού

Πάλι σπάσανε τα κοντέρ!! Ένα βιβλίο που το ήθελαν όλοι! Ξεπεράσαμε τις 135 υποψηφιότητες!! 

Συγχαρητήρια στους δημιουργούς για το περίφημο έργο τους και την προσφορά των 5 βιβλίων στους αναγνώστες του lisari
76: Angeliki Chatzipantou
63: Πέτρος Τζίκας
73: Νίκος Γκόλφης
79: Zacharakis Christos

____________________________
(επιλαχόντες)

15: kappos antonis
16: nik


Αναμένω τα στοιχεία σας (ονοματεπώνυμο, διεύθυνση, περιοχή ΤΚ και ένα κινητό τηλέφωνο για να γίνει παράδοση από τη courier) στο email lisari.blogspot.gr.

_______________________________________________________________________________

Βρισκόμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσουμε ότι θα αναρτηθεί η μεγάλη συλλογή επαναληπτικών θεμάτων στα Μαθηματικά Προσανατολισμού Γ τάξης Λυκείου.

501 επαναληπτικά θέματα, όλα λυμένα, όλα δωρεάν, 
σε 1360 σελίδες!


Πρόκειται για 2η έκδοση του περσινού αρχείου με τα 200 θέματα που θα βρείτε εδώ.

Ποιοι το επιμελούνται;
Τα δύο αγαπητά και δραστήρια μέλη της lisari team ο Δημήτρης Παπαμικρούλης και ο Παύλος Τρύφωνας!

Πόσο καιρό απαιτήθηκε για την ολοκλήρωση του έργου;
Μια κοπιαστική εργασία 26 μηνών!

Πότε και που θα αναρτηθεί;
Την Τρίτη 24/5/2016 θα αναρτηθεί στο lisari.blogspot.gr σε ψηφιακή μορφή (pdf) ελεύθερο προς όλους!!

Τι περιέχει;
Περιέχει επαναληπτικά θέματα της Γ Λυκείου Κατεύθυνσης. Προσοχή: Επειδή το αρχείο ετοιμάζεται καιρό περιέχει και: 

- Θέματα μιγαδικών αριθμών 


   και - Ασκήσεις με τη συνάρτηση ολοκλήρωμα


Πώς μπορώ να το αποκτήσω;
Σε λίγες μέρες θα μπορείτε όλοι να το αποθηκεύσετε ελεύθερα στο σκληρό σας δίσκο. Αν επιθυμείτε και σε έντυπη μορφή τότε θα διατεθούν σε περιορισμένο αριθμό αντιτύπων σε τιμή κόστους. Το κόστος εκτύπωσης θα ανακοινωθεί σύντομα. Οι παραγγελίες θα γίνονται μέσω email: 

και

* Η διάθεση των βιβλίων ΔΕΝ έχει κερδοσκοπικό χαρακτήρα * 

Τι κληρώνει ο 16ος διαγωνισμός;
Τα δύο αγαπητά μέλη προφέρουν σε 5 τυχερούς τους τρεις τόμους μαζί και τα έξοδα αποστολής. Η διαδικασία συμμετοχής είναι η γνωστή.  Θα ξεκινήσει σήμερα 9/5/2016 και θα ολοκληρωθεί 24/5/2016. 


Λίγα λόγια για το βιβλίο

Στο παρόν αρχείο παρουσιάζονται 501 επαναληπτικά θέματα στα Μαθηματικά Προσανατολισμού Γ΄ Λυκείου, συνοδευόμενα από υποδειγματικές λύσεις.


Δύο φίλοι και συνάδελφοι αποφασίσαμε τον Μάρτιο του 2014 να συλλέξουμε και να επεξεργαστούμε θέματα από προσωπικές μας σημειώσεις. Στη συνέχεια προσθέσαμε ιδέες συναδέλφων (όπως τα 200 πρώτα θέματα από το μαθηματικό forum www.mathematica.gr) λύνοντας τα όλα από μηδενική βάση.

Μετά από 26 μήνες ενασχόλησης, σας παρουσιάζουμε με ιδιαίτερη χαρά το αποτέλεσμα μίας επίπονης εργασίας, με την ελπίδα να φανεί χρήσιμο σε μαθητές και εκπαιδευτικούς.

Για εμάς το αρχείο αυτό αποτελεί ένα είδος «ιδανικής τράπεζας θεμάτων». Πρόθεση μας είναι να διασωθεί και να μοιραστεί το υλικό.

Ζητούμε συγνώμη για τυχόν παραλείψεις ή αστοχίες που δύσκολα αποφεύγονται στην εκπόνηση μιας 
τέτοιας έκτασης εργασίας (1360 σελίδων).

Οι λύσεις των θεμάτων είναι προτεινόμενες και όχι περιοριστικές. Οποιαδήποτε σχόλια, παρατηρήσεις, διορθώσεις και βελτιωτικές προτάσεις είναι ευπρόσδεκτες.

Λίγα λόγια για τους συγγραφείς - επιμελητές του βιβλίου

Τα δύο αγαπητά μέλη Παύλος Τρύφωνας και Δημήτρης Παπαμικρούλης είναι από τα πιο δραστήρια μέλη της ομάδας, γενικά δεν κάθονται ήσυχα! Η διάθεση και η όρεξη τους μας κατακλύζει κατά καιρούς και ενίοτε μας έχουν χαρίσει περίφημες συλλογές! 

Σύντομα βιογραφικά

Δημήτρης Παπαμικρούλης
Γεννήθηκα στις 21 Ιανουαρίου 1983 στην Αθήνα... 

Γέννημα – θρέμμα της Αργυρούπολης τελείωσα όλες τις σχολικές βαθμίδες στο δήμο αυτό. Οι γονείς μου δεν παραπονέθηκαν ποτέ για τις σχολικές μου επιδόσεις… και φυσικό είναι, αφού αποφοιτούσα πάντα στον προβλεπόμενο χρόνο. Ένας χαρούμενος χρόνος στο 5ο Νηπιαγωγείο Αργυρούπολης, 6 δημιουργικά χρόνια στο 11ο Δημοτικό της ίδιας περιοχής, 3 εποικοδομητικά χρόνια στο 4ο Γυμνάσιο Αργυρούπολης και 3 προπαρασκευαστικά χρόνια μιας ποθητής καριέρας στο 3ο Λύκειο Αργυρούπολης.

Το 2000 πέτυχα την εισαγωγή μου στο τμήμα Μαθηματικών, στη σχολή Θετικών Επιστημών του Ε.Κ.Π.Α. 4 ακριβώς χρόνια μετά ολοκλήρωσα τις σπουδές μου… 4 χρόνια εξαντλητικά σε διάβασμα, ιδίως τις περιόδους που είχαμε εξεταστική. Στα 4 αυτά χρόνια παρακολουθούσα ανελλιπώς τα μαθήματα της σχολής μου, διατηρούσα στενή σχέση και επαφή με τον αθλητισμό και συγκεκριμένα με το ποδόσφαιρο και είχα ξεκινήσει δειλά – δειλά επαγγελματική σχέση με το φροντιστήριο «ΡΟΜΒΟΣ», του οποίου απόφοιτος ήμουν κι εγώ, όντας υπεύθυνος σχεδιασμού επιτήρησης σ΄ όλα τα παραρτήματά του. 

Το 2004 και ενώ η χώρα μας έμπαινε στην τελική ευθεία της διοργάνωσης των Ολυμπιακών Αγώνων και ο Ζαγοράκης με την παρέα του έφερναν το «Πειρατικό» στην κορυφή της Ευρώπης… εγώ έμπαινα στην τελική ευθεία των προσωπικών μου πνευματικών κατακτήσεων με την εισαγωγή μου στο μεταπτυχιακό πρόγραμμα του τμήματος Πληροφορικής του ΠΑ.ΠΕΙ. με τίτλο «Προηγμένα Συστήματα Πληροφορικής». Παράλληλα, ξεκίνησε το Σεπτέμβριο της ίδιας χρονιάς η διδακτική μου δραστηριότητα στα φροντιστήρια «ΡΟΜΒΟΣ».

Μικρή αναγκαστική διακοπή αυτής… το 2007-2008 που εκπλήρωσα τις στρατιωτικές μου υποχρεώσεις στις Διαβιβάσεις στην Καλαμάτα, στη Μυτιλήνη και στο Στεφανοβίκειο. 

Το 2013 ένα νέο ξεκίνημα στη ζωή μου αποτέλεσε η συμμετοχή μου στην ίδρυση του 6ου παραρτήματος του φροντιστηρίου «ΡΟΜΒΟΣ» στη Γλυφάδα. Η δραστηριότητα αυτή αποτέλεσε και αποτελεί πραγμάτωση ενός ονείρου που είχα από την πρώτη στιγμή που ξεκίνησα τη διδασκαλία.
Το 2014 μια σημαντική στιγμή αποτέλεσε η αποδοχή στην ομάδα lisari team, που μου έδωσε τη δυνατότητα να γνωρίσω σπουδαίους ανθρώπους, να αναπτύξω τις κοινωνικές μου επαφές και να κάνω φίλους διαδικτυακούς, τους οποίους γνωρίζοντας από κοντά ένιωσα ιδιαίτερη χαρά, αφού μοιραστήκαμε κοινούς προβληματισμούς και ανησυχίες πάντα με γνώμονα την επιστήμη μας. Στόχος η ομάδα αυτή να μείνει δυνατή και ενωμένη και να εξελίσσεται συνεχώς, προκειμένου μαθητές και συνάδελφοι να αποκομίζουν μόνο οφέλη μακριά από σκοπιμότητες και μηχανορραφίες. 

ΦΥΣΙΚΑ, δεν μπορώ να παραλείψω την πιο σημαντική στιγμή της ζωής μου που έλαβε χώρα το 2014… μια στιγμή που ξεπερνάει σε σπουδαιότητα όλες τις προηγούμενες και θα την κρατάω πάντα καλά φυλαγμένη… αναφέρομαι στη γέννηση του γιου μου, στον οποίο εύχομαι να «γευτεί» από τη ζωή μόνο τα καλύτερα και υπόσχομαι ότι θα δίνω καθημερινά μάχη, ώστε να συμβάλω στην πραγματοποίηση όλων των ονείρων του.

Παύλος Τρύφων 
Η προσπάθεια του να γνωρίσει τα μαθηματικά ξεκινά τον Οκτώβρη του 1975 (έτος γέννησης!). 

Εισέρχεται 3ος στο Μαθηματικό τμήμα του Πανεπιστημίου Αθηνών (1993), ενώ για 10 μήνες κατά τη στρατιωτική του θητεία (2001) διδάσκει μαθηματικά ως έφεδρος υπαξιωματικός. 

Ακολουθούν 5 χρόνια πορείας σε φροντιστήρια μέσης εκπαίδευσης και τα 8 τελευταία χρόνια σε Δημόσιο Σχολείο. 

Όμως, στην ενασχόληση του με τα μαθηματικά ένιωθε πάντα πως κάτι του έλειπε, μέχρι την ημέρα ένταξης του στην ομάδα των μαθηματικών, της lisari team!


Όροι διαγωνισμού
 • Να αγαπάτε τα μαθηματικά
 • Να αγαπάτε τα βιβλία
 • Να είστε (φανερά) μέλη του lisari (τα μη μέλη δεν έχουν αξίωση στο έπαθλο)
 • Ξεκινά σήμερα, Κυριακή 8 Μαΐου 2016  και λήγει Τρίτη 24 Μαΐου 2016, ώρα 20:30, λίγο πριν την κλήρωση του Λαϊκού Λαχείου (αφού η εν λόγω κλήρωση θα αναδείξει και τους νικητές, όπως έχει καθιερωθεί σε όλους τους διαγωνισμούς μας έως τώρα).     
 • Δεκτές όλες οι ηλικίες!
 • Δηλώστε συμμετοχή στα παρακάτω σχόλια της παρούσας ανάρτησης λέγοντας ότι "Αποδέχεστε τους όρους του διαγωνισμού και επιθυμείτε να συμμετέχετε στο διαγωνισμό".
 • Δυστυχώς, η συμμετοχή των ανώνυμων που δεν αναφέρουν τα στοιχεία τους (τουλάχιστον ονοματεπώνυμο και ένα email επικοινωνίας) κρίνεται άκυρη και σβήνονται αυτόματα.
 • Οι νικητές θα παραλαμβάνουν τα βιβλία δωρεάν με ταχυδρομική αποστολή (αφού δώσουν πλήρη ονομαστικά στοιχεία και ένα κινητό τηλέφωνο για την παράδοση)
 • Κάθε υποψήφιος πρέπει να έχει ΑΚΡΙΒΩΣ μία συμμετοχή στα σχόλια, αφού από εκεί θα αντληθούν οι νικητές. Πολλαπλά σχόλια του ίδιου υποψηφίου δε θα λαμβάνονται υπόψη, ενώ οι άκυρες συμμετοχές δεν λογίζονται στο μέτρημα για την ανάδειξη των νικητών.
 _____________________________________________________________________
Προς διευκόλυνσή σας, η σελίδα αυτή θα είναι σταθερά στην πλαϊνή στήλη,  

έως στις 27 Μαΐου 2016.

Η μοναδική προσφορά είναι από τους συγγραφείς Παύλο Τρύφωνα και Δημήτρη Παπαμικρούλη τους οποίους ευχαριστούμε θερμά για την προσφορά τους.

157 σχόλια :

 1. Αποδέχομαι τους όρους του διαγωνισμού και επιθυμώ να συμμετέχω στο διαγωνισμό.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Αποδέχομαι τους όρους του διαγωνισμού και επιθυμώ να συμμετέχω στο διαγωνισμό.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Αποδέχομαι τους όρους του διαγωνισμού και επιθυμώ να συμμετέχω στο διαγωνισμό.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. Αποδέχομαι τους όρους του διαγωνισμού και επιθυμώ να συμμετέχω στο διαγωνισμό.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 5. ΑΠΟΔΕΧΟΜΑΙ ΤΟΥΣ ΟΡΟΥΣ ΤΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΕΠΙΘΥΜΩ ΝΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΩ ΣΤΗΝ ΚΛΗΡΩΣΗ
  ΚΩΣΤΑΣ ΝΙΚΟΛΕΤΟΠΟΥΛΟΣ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 6. Αποδέχομαι τους όρους του διαγωνισμού και επιθυμώ να συμμετέχω στο διαγωνισμό. ΛΕΝΤΑΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 7. Αποδέχομαι τους όρους του διαγωνισμού και επιθυμώ να συμμετέχω στο διαγωνισμό.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 8. Αποδέχομαι τους όρους του διαγωνισμού και επιθυμώ να συμμετέχω στο διαγωνισμό.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 9. Αποδέχομαι τους όρους του διαγωνισμού και επιθυμώ να συμμετέχω σε αυτόν!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 10. "Αποδέχομαι τους όρους του διαγωνισμού και επιθυμώ να συμμετέχω στο διαγωνισμό".

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 11. Αποδέχομαι τους όρους του διαγωνισμού και επιθυμώ να συμμετέχω σε αυτόν!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 12. Αποδέχομαι τους όρους του διαγωνισμού και επιθυμώ να συμμετέχω στο διαγωνισμό.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 13. Αποδέχομαι τους όρους του διαγωνισμού και επιθυμώ να συμμετέχω σε αυτόν!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 14. Αποδέχομαι τους όρους του διαγωνισμού και επιθυμώ να συμμετέχω σε αυτόν!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 15. αποδέχομαι τους ορους του διαγωνισμου και επιθυμω να συμμετεχω σε αυτόν.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 16. Αποδέχομαι τους όρους του διαγωνισμού και επιθυμώ να συμμετέχω.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 17. Αποδέχομαι τους όρους του διαγωνισμού και επιθυμώ να συμμετέχω στο διαγωνισμό

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 18. Αποδέχομαι τους όρους του διαγωνισμού και επιθυμώ να συμμετέχω σ' αυτόν!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 19. Αποδέχομαι τους όρους του διαγωνισμού και επιθυμώ να συμμετέχω σ'αυτόν.Καλό κουράγιο σε όλους και επιτυχία για όλα τα παιδιά!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 20. Αποδέχομαι τους όρους και επιθυμώ να συμμετέχω στο διαγωνισμό..

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 21. Αποδέχομαι τους όρους του διαγωνισμού και επιθυμώ να συμμετέχω στο διαγωνισμό.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 22. Αποδέχομαι τους όρους του διαγωνισμού και επιθυμώ να συμμετέχω στο διαγωνισμό.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 23. Αποδέχομαι τους όρους του διαγωνισμού και επιθυμώ να συμμετέχω στο διαγωνισμό

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 24. Αποδέχομαι τους όρους του διαγωνισμού και επιθυμώ να συμμετέχω στο διαγωνισμό.
  (Συγχαρητήρια στους συναδέλφους για την εργασία τους και την μοναδική προσφορά τους!)

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 25. Αποδέχομαι τους όρους του διαγωνισμού και επιθυμώ να συμμετέχω στο διαγωνισμό

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 26. Αποδέχομαι τους όρους του διαγωνισμού και επιθυμώ να συμμετέχω στο διαγωνισμό.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 27. Αποδέχομαι τους όρους του διαγωνισμού και επιθυμώ να συμμετέχω στο διαγωνισμό.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 28. Αποδέχομαι τους όρους του διαγωνισμού και επιθυμώ να συμμετέχω στο διαγωνισμό.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 29. Αποδέχομαι τους όρους του διαγωνισμού και επιθυμώ να συμμετέχω στο διαγωνισμό.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 30. Αποδέχομαι τους όρους του διαγωνισμού και επιθυμώ να συμμετάσχω στο διαγωνισμό.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 31. Αποδέχομαι τους όρους του διαγωνισμού και επιθυμώ να συμμετάσχω στο διαγωνισμό.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 32. Αποδέχομαι τους όρους του διαγωνισμού και επιθυμώ να συμμετέχω στο διαγωνισμό.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 33. Αποδέχομαι τους όρους του διαγωνισμού και επιθυμώ να συμμετάσχω στο διαγωνισμό.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 34. Αποδέχομαι τους όρους του διαγωνισμού και επιθυμώ να συμμετάσχω στο διαγωνισμό.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 35. Αποδέχομαι τους όρους του διαγωνισμού και επιθυμώ να συμμετέχω στο διαγωνισμό.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 36. Αποδέχομαι τους όρους του διαγωνισμού και επιθυμώ να συμμετάσχω στο διαγωνισμό.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 37. Αποδεχομαι τους όρους του διαγωνισμού. Είμαι μέλος, το έχω αλλά το ξανα θέλω

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 38. Αποδέχομαι τους όρους του διαγωνισμού και επιθυμώ να συμμετάσχω στο διαγωνισμό.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 39. Αποδέχομαι τους όρους του διαγωνισμού και επιθυμώ να συμμετάσχω στο διαγωνισμό.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 40. Αποδέχομαι τους όρους του διαγωνισμού και επιθυμώ να συμμετάσχω στο διαγωνισμό.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 41. Αποδέχομαι τους όρους του διαγωνισμού και επιθυμώ να συμμετάσχω στο διαγωνισμό

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 42. Αποδέχομαι τους όρους του διαγωνισμού και επιθυμώ να συμμετάσχω στο διαγωνισμό.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 43. Αποδέχομαι τους όρους του διαγωνισμού και επιθυμώ να συμμετάσχω στο διαγωνισμό.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 44. Αποδέχομαι τους όρους του διαγωνισμού και επιθυμώ να συμμετάσχω στο διαγωνισμό

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 45. "Αποδέχομαι τους όρους του διαγωνισμού και επιθυμώ να συμμετέχω στο διαγωνισμό"

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 46. "Αποδέχομαι τους όρους του διαγωνισμού και επιθυμώ να συμμετέχω στο διαγωνισμό"

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 47. "Αποδέχομαι τους όρους του διαγωνισμού και επιθυμώ να συμμετέχω στο διαγωνισμό"

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 48. Αποδέχομαι τους όρους του διαγωνισμού και επιθυμώ να συμμετέχω στο διαγωνισμό.

  Αλέξης Μιχαλακίδης

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 49. Αποδέχομαι τους όρους του διαγωνισμού και επιθυμώ να συμμετέχω στο διαγωνισμό.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 50. Αποδέχομαι τους όρους του διαγωνισμού και επιθυμώ να συμμετέχω στο διαγωνισμό.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 51. Αποδέχομαι τους όρους του διαγωνισμού και επιθυμώ να συμμετέχω στο διαγωνισμό.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 52. Αποδέχομαι τους όρους του διαγωνισμού και επιθυμώ να συμμετέχω στο διαγωνισμό.
  Συγχαρητήρια παιδιά για την προσπάθεια. 50+ συμμετοχές για το διαγωνισμό σε μία μόλις μέρα. Αυτό τα λέει όλα.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 53. Αποδέχομαι τους όρους του διαγωνισμού και επιθυμώ να συμμετέχω στο διαγωνισμό.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 54. Αποδέχομαι τους όρους του διαγωνισμού και επιθυμώ να συμμετάσχω στο διαγωνισμό.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 55. Αποδέχομαι τους όρους του διαγωνισμού και επιθυμώ να συμμετάσχω στο διαγωνισμό.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 56. Αποδέχομαι τους όρους του διαγωνισμού και επιθυμώ να συμμετέχω στο διαγωνισμό

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 57. Αποδέχομαι τους όρους του διαγωνισμού και επιθυμώ να συμμετέχω στο διαγωνισμό.
  Σαρρής Αλέκος

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 58. Αποδέχομαι τους όρους του διαγωνισμού και επιθυμώ να συμμετέχω στο διαγωνισμό.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 59. Αποδέχομαι τους όρους του διαγωνισμού και επιθυμώ να συμμετέχω στο διαγωνισμό.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 60. Αποδέχομαι τους όρους του διαγωνισμού και επιθυμώ να συμμετέχω σε αυτόν

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 61. Αποδέχομαι τους όρους του διαγωνισμού και επιθυμώ να συμμετέχω στο διαγωνισμό.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 62. Αποδέχομαι τους όρους του διαγωνισμού και επιθυμώ να συμμετέχω στο διαγωνισμό.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 63. Αποδέχομαι τους όρους του διαγωνισμού και επιθυμώ να συμμετέχω σε αυτόν.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 64. Αποδέχομαι τους όρους του διαγωνισμού και επιθυμώ να συμμετέχω στο διαγωνισμό.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 65. Αποδέχομαι τους όρους του διαγωνισμού και επιθυμώ να συμμετέχω στο διαγωνισμό.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 66. "Αποδέχομαι τους όρους του διαγωνισμού και επιθυμώ να συμμετέχω στο διαγωνισμό".

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 67. Αποδέχομαι τους όρους του διαγωνισμού και επιθυμώ να συμμετέχω στο διαγωνισμό.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 68. Αποδεχομαι τους ορους του διαγωνισμου και επιθυμω να συμμετεχω στο διαγωνισμο.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 69. Αποδέχομαι τους όρους του διαγωνισμού και επιθυμώ να συμμετέχω στο διαγωνισμό

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 70. Αποδεχομαι τους ορους του διαγωνισμου και επιθυμω να συμμετεχω στο διαγωνισμο.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 71. Αποδεχομαι τους ορους του διαγωνισμου και επιθυμω να συμμετεχω στο διαγωνισμο.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 72. Αποδέχομαι τους όρους του διαγωνισμού και επιθυμώ να συμμετέχω σ' αυτόν!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 73. Αποδέχομαι τους όρους και θέλω να συμμετέχω στον διαγωνισμό.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 74. Αποδέχομαι τους όρους και θέλω να συμμετέχω στον διαγωνισμό.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 75. Αποδέχομαι τους όρους του διαγωνισμού και επιθυμώ να συμμετέχω στο διαγωνισμό.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 76. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 77. Αποδέχομαι τους όρους του διαγωνισμού και επιθυμώ να συμμετέχω στο διαγωνισμό.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 78. Αποδέχομαι τους όρους του διαγωνισμού και επιθυμώ να συμμετέχω στο διαγωνισμό.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 79. Αποδέχομαι τους όρους του διαγωνισμού και επιθυμώ να συμμετέχω στο διαγωνισμό.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 80. Αποδέχομαι τους όρους του διαγωνισμού και επιθυμώ να συμμετέχω στο διαγωνισμό.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 81. Αποδέχομαι τους όρους του διαγωνισμού και επιθυμώ να συμμετέχω στο διαγωνισμό.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 82. Αποδέχομαι τους όρους του διαγωνισμού και επιθυμώ να συμμετέχω στο διαγωνισμό.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 83. Αποδέχομαι τους όρους του διαγωνισμού και επιθυμώ να συμμετέχω στο διαγωνισμό.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 84. Αποδέχομαι τους όρους του διαγωνισμού και επιθυμώ να συμμετέχω στο διαγωνισμό.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 85. "I accept the offer"
  And the rules..

  Good luck to everyone...

  Kostakis.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Κάνει τέτοια και θα ακυρώσω τη συμμετοχή σου!! Τι Ισπανικά είναι αυτά που γράφεις;; Αν κερδίσεις το βιβλίο θα είναι σε αυτή τη γλώσσα!! Να σου πω εγώ!!

   Διαγραφή
 86. Αποδέχομαι τους όρους του διαγωνισμού και επιθυμώ να συμμετέχω στο διαγωνισμό.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 87. Αποδέχομαι τους όρους του διαγωνισμού και επιθυμώ να συμμετέχω στο διαγωνισμό

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 88. Αποδέχομαι τους όρους του διαγωνισμού και επιθυμώ να συμμετέχω στο διαγωνισμό

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 89. Αποδέχομαι τους όρους του διαγωνισμού και επιθυμώ να συμμετέχω στο διαγωνισμό.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 90. Αποδέχομαι τους όρους του διαγωνισμού και επιθυμώ να συμμετέχω στο διαγωνισμό.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 91. Αποδέχομαι τους όρους του διαγωνισμού και επιθυμώ να συμμετέχω στο διαγωνισμό

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 92. Αποδέχομαι τους όρους του διαγωνισμού και επιθυμώ να συμμετέχω στο διαγωνισμό

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 93. Αποδέχομαι τους όρους του διαγωνισμού και επιθυμώ να συμμετέχω στο διαγωνισμό

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 94. Αποδέχομαι τους όρους του διαγωνισμού και επιθυμώ να συμμετέχω στο διαγωνισμό!!!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 95. Αποδέχομαι τους όρους του διαγωνισμού και επιθυμώ να συμμετέχω στο διαγωνισμό.
  ΓΙΩΡΓΟΣ ΑΣΗΜΑΚΟΠΟΥΛΟΣ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 96. Αποδέχομαι τους όρους του διαγωνισμού και θέλω να συμμετέχω σε αυτόν..!!!!!Ευχαριστούμε όλο το lisari team για την πολύτιμη βοήθεια του....!!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 97. Αποδέχομαι τους όρους του διαγωνισμού και επιθυμώ να συμμετέχω στο διαγωνισμό

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 98. Αποδέχομαι τους όρους του διαγωνισμού και επιθυμώ να συμμετέχω στο διαγωνισμό.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 99. Αποδέχομαι τους όρους του διαγωνισμού και επιθυμώ να συμμετέχω στο διαγωνισμό.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 100. Αποδέχομαι τους όρους του διαγωνισμού και επιθυμώ να συμμετέχω στο διαγωνισμό.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 101. Αποδέχομαι τους όρους του διαγωνισμού και επιθυμώ να συμμετέχω στο διαγωνισμό.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 102. "Αποδέχομαι τους όρους του διαγωνισμού και επιθυμώ να συμμετέχω στο διαγωνισμό".

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 103. Αποδέχομαι τους όρους του διαγωνισμού και επιθυμώ να συμμετέχω στο διαγωνισμό

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 104. Αποδέχομαι τους όρους του διαγωνισμού και επιθυμώ να συμμετέχω στο διαγωνισμό.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 105. Αποδέχομαι τους όρους του διαγωνισμού και επιθυμώ να συμμετέχω στο διαγωνισμό

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 106. Αποδέχομαι τους όρους του διαγωνισμού και επιθυμώ να συμμετέχω στο διαγωνισμό.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 107. Αποδέχομαι τους όρους του διαγωνισμού και επιθυμώ να συμμετέχω στο διαγωνισμό.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 108. Αποδέχομαι τους όρους του διαγωνισμού και επιθυμώ να συμμετέχω στο διαγωνισμό.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 109. Αποδέχομαι τους όρους του διαγωνισμού και επιθυμώ να συμμετέχω στο διαγωνισμό.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 110. Αποδέχομαι τους όρους του διαγωνισμού και επιθυμώ να συμμετέχω στο διαγωνισμό.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 111. ΑΠΟΔΕΧΟΜΑΙ ΤΟΥΣ ΟΡΟΥΣ ΤΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΕΠΙΘΥΜΩ ΝΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΩ ΣΤΗΝ ΚΛΗΡΩΣΗ.
  ΓΑΛΑΝΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 112. Αποδέχομαι τους όρους του διαγωνισμού και επιθυμώ να συμμετέχω στο διαγωνισμό.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 113. Αποδέχομαι τους όρους του διαγωνισμού και επιθυμώ να συμμετέχω στο διαγωνισμό.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 114. Αποδέχομαι τους όρους του διαγωνισμού και συμμετέχω σαυτόν.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 115. Αποδέχομαι και εγώ τους όρους του διαγωνισμού. Πόσο όμορφη παρέα είστε όλοι σας εδώ!! Τα δέοντα!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Και πόσο γλυκούς και καλοσυνάτους ανθρώπους γνωρίζουμε κάθε μέρα;; Καλή επιτυχία Νικόλα!!

   Διαγραφή
 116. Αποδέχομαι τους όρους του διαγωνισμού και επιθυμώ να συμμετέχω στο διαγωνισμό.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 117. Αποδέχομαι τους όρους του διαγωνισμού και επιθυμώ να συμμετέχω στο διαγωνισμό.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 118. Αποδέχομαι τους όρους του διαγωνισμού και επιθυμώ να συμμετέχω στο διαγωνισμό

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 119. Αποδέχομαι τους όρους του διαγωνισμού και επιθυμώ να συμμετέχω στο διαγωνισμό!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 120. Αποδέχομαι τους όρους του διαγωνισμού και επιθυμώ να συμμετέχω στο διαγωνισμό.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 121. Αποδέχομαι τους όρους του διαγωνισμού και επιθυμώ να συμμετέχω στο διαγωνισμό.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 122. Αποδέχομαι τους όρους του διαγωνισμού και επιθυμώ να συμμετέχω στο διαγωνισμό.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 123. Αποδέχομαι τους όρους του διαγωνισμού και επιθυμώ να συμμετέχω στο διαγωνισμό.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 124. Αποδέχομαι τους όρους του διαγωνισμού και επιθυμώ να συμμετέχω στο διαγωνισμό.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 125. Αποδέχομαι τους όρους του διαγωνισμού και επιθυμώ να συμμετέχω στο διαγωνισμό.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 126. Αποδέχομαι τους όρους του διαγωνισμού και επιθυμώ να συμμετέχω στο διαγωνισμό.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 127. Αποδέχομαι τους όρους του διαγωνισμού και επιθυμώ να συμμετέχω στο διαγωνισμό.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 128. Αποδέχομαι τους όρους του διαγωνισμού και επιθυμώ να συμμετέχω στο διαγωνισμό.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 129. Αποδέχομαι τους όρους του διαγωνισμού και επιθυμώ να συμμετέχω στο διαγωνισμό.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 130. Αποδέχομαι τους όρους του διαγωνισμού και επιθυμώ να συμμετέχω στο διαγωνισμό. Καλημέρα σε όλους!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 131. Αποδέχομαι τους όρους του διαγωνισμού και επιθυμώ να συμμετέχω στο διαγωνισμό

  ΑπάντησηΔιαγραφή


 132. Αποδέχομαι τους όρους του διαγωνισμού και επιθυμώ να συμμετέχω στο διαγωνισμό

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 133. Αποδέχομαι τους όρους του διαγωνισμού και επιθυμώ να συμμετέχω στο διαγωνισμό

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 134. Αποδέχομαι τους όρους του διαγωνισμού και επιθυμώ να συμμετέχω στο διαγωνισμό.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 135. Αποδέχομαι τους όρους και επιθυμώ να συμμετέχω!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 136. Αποδέχομαι τους όρους του διαγωνισμού και επιθυμώ να συμμετέχω στο διαγωνισμό.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 137. Αποδέχομαι τους όρους του διαγωνισμού και επιθυμώ να συμμετέχω στο διαγωνισμό.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 138. Πολλά συγχαρητήρια στον Παύλο και στο Δημήτρη.
  Η συλλογή αυτή είναι ένα μνημειώδες έργο, πραγματική παρακαταθήκη.
  Πολλά μπράβο και σε σένα Μάκη που σαν οικοδεσπότης, μέσα από το lisari, δίνεις τη δυνατότητα σε εξαιρετικούς συναδέλφους να γνωρίζονται, νσυνεργάζονται και να προκύπτουν τέτοιες υπέροχες δουλειές.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Νομίζω ότι η όρεξη αρκετών συναδέλφων περισσεύει! Εγώ βλέπω Δημήτρη μια νέα γενιά μαθηματικών να κοπιάζει, να προσπαθεί και να προσφέρει αφιλοκερδώς το κόπο του. Αξίζει να την αναγνωρίσουμε. Αλίμονο σε όποιον το δει, το αποθηκεύσει και δεν πει μια καλή κουβέντα στους επιμελητές.

   Διαγραφή
 139. Απλα συγχαρητήρια στους δυο συνάδελφους.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 140. Συγχαρητήρια , μεγάλη προσφορά για μαθητές και καθηγητές !!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 141. Πολλά μπράβο για την εξαιρετική δουλειά στους συναδέρφους!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 142. Αποδέχομαι τους όρους του διαγωνισμού και επιθυμώ να συμμετέχω στο διαγωνισμό.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 143. Σας ευχαριστούμε όλους για τη συμμετοχή και τα καλά σας λόγια. Βλέπω παραπάνω γνώριμα ονόματα, που μας εμπιστεύτηκαν ο καθένας με τον τρόπο του και στήριξαν την όλη προσπάθεια. Με πολλούς από εσάς έχουμε να θυμόμαστε ατελείωτες μεταμεσονύχτιες συζητήσεις για τα καμώματα πάσης φύσεως συναρτήσεων.
  Καλό καλοκαίρι, να είστε καλα!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 144. Μπραβο που στους δυσκολους καιρους που διανυουμε, συναδερφοι και πανω απο απο ολα ΑΝΘΡΩΠΟΙ προσφερουν αφιλοκερδως ενα μεγαλο και κοπιαστικο κομματι της δουλειας τους.
  Συχγαρητηρια σε ολους.Ενα μεγαλο ευχαριστω και στους τρεις σας, συγγραφεις και Μακη.
  Ελπιζω καποια στιγμη να δουμε και ενα πληρες βοηθημα Γ λυκειου να προσφερεται δωρεαν το οποιο να μπορει να σταθει ανταξια απεναντι στα εμπορικα του ειδους.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Αυτός είναι ο σκοπός μας Κώστα!

   Η διανομή των αρχείων σε ηλεκτρονική μορφή είναι εύκολη αλλά δεν είναι εύχρηστη. Για να διαβάσουμε θέλουμε βιβλίο, χαρτί και μολύβι. Οπότε έχουμε ανάγκη τους εκδοτικούς οίκους και τη διακίνηση τους.

   Αν το εκτυπώσουμε μόνοι μας (από το ηλεκτρονικό αρχείο) τα χρήματα που θα δώσουμε θα είναι περίπου όσο κοστίζει και το βιβλίο, μπορεί και περισσότερο, άρα δεν αξίζει...

   Διαγραφή
 145. Το συγκεκριμένο βιβλίο είναι σαφώς πολύ καλό, αλλά ο δαίμων του τυπογραφείου φροντίζει ώστε να παρεισφρύουν και ορθογραφικά λάθη, όπως στο θέμα 2, όπου αντί του "σας ζητάτε", το σωστό είναι το "σας ζητάται" ή "σας ζητείται".

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Σας ευχαριστούμε φίλε μου για την καταγραφή των λαθών.

   Θα τα προωθήσω στα παιδιά και όταν μαζευτούν αρκετές διορθώσεις θα αναρτήσουμε ΝΕΑ έκδοση.

   Αναμένουμε από όλους σας τις παρατηρήσεις είτε εδώ είτε σε προσωπικό μήνυμα.

   Διαγραφή
  2. Σας ευχαριστούμε φίλε μου για την καταγραφή των λαθών.

   Θα τα προωθήσω στα παιδιά και όταν μαζευτούν αρκετές διορθώσεις θα αναρτήσουμε ΝΕΑ έκδοση.

   Αναμένουμε από όλους σας τις παρατηρήσεις είτε εδώ είτε σε προσωπικό μήνυμα.

   Διαγραφή
 146. Το περασμενο καλοκαιρι με "απορροφησε" η συγκεκριμμενη δουλεια. Κατα τη γνωμη μου οι δυο συγγραφεις διδαξαν ποιοτητα μαθηματικου περιεχομενου, αλλα κυριως ποιοτητα ηθους στο "μοιραζεσθε". Δυσκολευομαι να βρω λογια ευχαριστιας.Αν με διαβαζουν τωρα να ξερουν ειμαι διπλα τους σε ο,τι θελησουν.
  Οσο για σενα Μακη, με αυτα που κανεις εχεις κερδισει την απολυτη εκτιμηση μου.

  Γιωργος Αρβανιτης, συνταξιουχος μαθηματικος

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Γιώργο σε ευχαριστούμε για τα θερμά σου λόγια και τη στήριξη!! Το κέρδος όλης αυτής της ιστορίας, η αναγνώριση και ο σεβασμός...

   Διαγραφή
  2. Αγαπητε Γιωργο Αρβανιτη,
   ευχαριστουμε πολυ για τα καλα σας λογια. Η αληθεια ειναι πως ΟΛΟΙ οι συναδελφοι μαθηματικοι εχουμε στο ενεργητικο μας πολυ περισσοτερες απο 500 ασκησεις λυμμενες. Κρυβουμε σε συρταρια και βιβλιοθηκες υλικο που εχουμε επεξεργαστει πολλες φορες..
   Με τον Δημητρη θελησαμε αρχικα να ταξινομησουμε σε ψηφιακη μορφη 501 επαναληπτικα θεματα που ειχαμε αρχικα αλυτα στα χερια μας. Στη συνεχεια θελησαμε να το μοιραστουμε, ακριβως διοτι πιστευουμε οτι καμια πηγη γνωσης δε μας ανηκει. Σε ολη αυτην την πορεια (και αυτο ειναι το σημαντικο) συναναστραφηκαμε με εμπειρους συναδελφους (θεματοδοτες) και αποκομησαμε εμπειρια που δυσκολα τωρα περιγραφεται..
   Αντιστοιχη εμπειρια απεκτησα και απο εσας στην πολυωρη τηλ. επικοινωνια που ειχαμε σημερα. Θυμηθηκα τα μαθητικα μου χρονια, που βλεποντας τον 60αρη δασκαλο μαθηματικο απεναντι μου, ενιωθα δεος και θαυμασμο..
   Να ειστε καλα και παντα περιμενω τις οποιες διορθωσεις σας σε οσα διαβασεις στα 501

   Διαγραφή
 147. Εξαιρετική δουλειά! Πολλά πολλά συγχαρητήρια!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 148. Αποδέχομαι τους όρους του διαγωνισμού και επιθυμώ να συμμετέχω στο διαγωνισμό.

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Creative Commons License Αυτό έργο χορηγείται με άδεια Creative Commons Attribution-NonCommercial-ShareAlike 3.0 Ελλάδα.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...