Στηρίξτε το έργο μας!

Τετάρτη 24 Μαΐου 2017

Η άσκηση της ημέρας 2016 - 17


Η "άσκηση της ημέρας" έφτασε στο τέλος της για το σχολικό έτος 2016 - 17. Και φέτος  συζητήσατε, προβληματιστήκατε και χαρίσατε τις δημιουργίες σας, είτε ασκήσεις, είτε λύσεις. Είδαμε απίθανες, πρωτότυπες και ποικίλες ασκήσεις και λύσεις που μας κάνουν πιο εντυπωσιακά τα μαθηματικά μας! 

Ο απολογισμός;

1) Έστειλαν θέματα 17 άτομα .

2) Έστειλαν λύσεις 36 άτομα.

3) Προτάθηκαν 32 ασκήσεις.

4) Οι 3 ασκήσεις είναι από την Α Λυκείου, οι 2 ασκήσεις για την Β Λυκείου και οι υπόλοιπες (27) από την Γ Λυκείου.

5) Δόθηκαν 235 διαφορετικές λύσεις!!!

6) 350 σελίδες! 

Δείτε όσους πρόσφεραν - χάρισαν το υλικό!! 
Τους χρωστάμε όλοι ένα ευχαριστώ.



Αναλυτικά οι ασκήσεις ανά μήνα

Συγκεντρωτικά

Ένα μεγάλο μπράβο στον πρωτεργάτη και επιμελητή της καρτέλας "η άσκηση της ημέρας" Παύλο Τρύφωνα. Δούλεψε ασταμάτητα, ακούραστα και ότι και να προέκυψε στην προσωπική του ζωή δεν επέτρεψε να τον επηρεάσει και μας έφερε στις οθόνες μας το εντυπωσιακό (ως προς όγκο και συμμετοχή) υλικό. 

Ένα μεγάλο μπράβο στον Τάκη Τσακαλάκο που με το πάθος του και την επιδεξιότητά του έδωσε το καλαίσθητο αποτέλεσμα που βλέπετε. 

Και τέλος, τα εύσημα πρέπει να αποδοθούν σε όλους που συμμετείχαν, έστω και με μία άσκηση, έστω και μια λύση και έδωσαν τη δική τους νότα στο υλικό που μαζεύτηκε. Η ανταπόδοση που έχει ξεκινήσει το lisari με την Τράπεζα θεμάτων έχει συνεχιστεί μέχρι και σήμερα. Ο Έλληνας έχει απίστευτη διάθεση για εργασία αρκεί να τον εμπνεύσεις και να τον κινητοποιήσεις. Μπράβο σας! 

Ραντεβού τον Σεπτέμβριο 2017!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εκτιμάμε τους ανθρώπους που σέβονται τους συνομιλητές τους και διδάσκουν ήθος από τα πληκτρολόγιά τους.

Το lisari είναι χώρος που ενώνει φωνές, κάνει τις διαφορετικές δυνάμεις ομόρροπες.

Είναι εδώ για να ενώσει τους μαθηματικούς και να εκφραστούν μέσα από ένα μέσο. Επομένως, οι αντεγκλήσεις και οι προσβολές δεν μας τιμούν και δεν βοηθούν το σκοπό του εγχειρήματος.

Σας ευχαριστούμε για τη συμμετοχή και το ήθος σας!

Μάκης Χατζόπουλος