Στηρίξτε το έργο μας!

Τρίτη 21 Νοεμβρίου 2017

Ένα ολοκαίνουργιο βιβλίο με συγγραφέα μια συν – blogger μας οδηγούν στον 33ο διαγωνισμό!

Οι νικητές
Συμμετείχαν 111 άτομα και οι προβολές έφτασαν στις 1.000! 


72 0 24 (72: John Gitsoulis και 24: Nikos Kostopoulos  )

31 9 21  (31: ΑΣΗΜΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ και 1ος αναπληρωματικός 21: Afrathianakis Manolis)

 Όλοι οι νικητές (και αναπληρωματικός) να αποστείλουν στο lisari.blogspot@gmail.com τα εξής στοιχεία για να παραλάβουν το δώρο τους ταχυδρομικά:

Ονοματεπώνυμο:
Διεύθυνση:
Περιοχή:
Τ.Κ:
Κινητό τηλέφωνο (απαραίτητο για την αποστολή του δώρου από τα courier): 
________________________________________________________________________________

Ο 33ος διαγωνισμός θα μας φέρει πιο κοντά με ένα βιβλίο που επιμελήθηκε μια φίλη μου. Μια blogger! Το πρώτο της βιβλίο φιλοξενείται στο lisari και θα κληρωθούν 3 βιβλία!

Ένα βιβλίο με 36 Ιστορίες ανατροπής 
στην τάξη των Μαθηματικών 

Θα κληρωθούν 3 βιβλία - Λήξη διαγωνισμού: 21/11/2017

Είναι μεγάλη μου τιμή να παρουσιάζω και να φιλοξενώ το βιβλίο της Κατερίνας Καλφοπούλου. Η  κοινή μας διαδρομή τόσο στο διαδίκτυο όσο και της προσωπικής μας σχέσης ξεκινάει πριν από πολλά χρόνια. Κατά κάποιον τρόπο θα με βρείτε μέσα στις σελίδες του βιβλίου αλλά και στα "αυτάκια" του βιβλίου!!

“Ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΟΥ ΑΓΑΠΗΣΑ | 

ΙΣΤΟΡΙΕΣ ΑΝΑΤΡΟΠΗΣ ΣΤΗΝ ΤΑΞΗ ΤΩΝ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΩΝ”



*Πρόλογος: Τεύκρος Μιχαηλίδης*



Μερικά λόγια για την Κατερίνα Καλφοπούλου

Η Κατερίνα Καλφοπούλου γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη. Σπούδασε Μαθηματικά στο Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων και έκανε μεταπτυχιακές σπουδές στην Εκπαίδευση. Μετά από είκοσι χρόνια εργασίας στη φροντιστηριακή εκπαίδευση διδάσκει Μαθηματικά σε δημόσια σχολεία. Από το 2006, ως μέλος της Ομάδας ΘΑΛΗΣ+ΦΙΛΟΙ, έχει διοργανώσει «Σεμινάρια για τη Μέση Εκπαίδευση» στο Κέντρο Ιστορίας Θεσσαλονίκης και έχει συντονίσει πολλές μαθητικές λέσχες ανάγνωσης μαθηματικής λογοτεχνίας.

Έχει διοργανώσει το «Μαθηματικό Πανηγύρι» στη Θεσσαλονίκη, από το 2009 έως το 2012, όπου συμμετείχαν σχολεία από όλη την Ελλάδα. Προσφέρει εθελοντική εργασία σε ό,τι προάγει τη φιλαναγνωσία και τα Μαθηματικά, όπως τα Πολιτιστικά Προγράμματα της Διεύθυνσης Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Δυτικής Θεσσαλονίκης, από όπου έχει βραβευτεί για τη συνολική προσφορά της. Παράλληλα υλοποιεί Περιβαλλοντικά Προγράμματα, με στόχο τη διασύνδεση των Μαθηματικών με τα προβλήματα του περιβάλλοντος και έχει βραβευτεί από την Επιτροπή Περιβάλλοντος του Α.Τ.Ε.Ι. Θεσσαλονίκης στο διαγωνισμό «Καλύτερη Περιβαλλοντική Δράση 2014-2015» για το πρόγραμμα «Η περιβαλλοντική εκπαίδευση μέσα από τη μαθηματική δραστηριότητα», που υλοποίησε στο σχολείο της.

Είναι μέλος του παραρτήματος Κεντρικής Μακεδονίας της Ελληνικής Μαθηματικής Εταιρείας και της οργανωτικής επιτροπής του Συνεδρίου «Διεθνής Μαθηματική Εβδομάδα», που διοργανώνεται από το παράρτημα κάθε Μάρτιο, στη Θεσσαλονίκη. Στα ερευνητικά της ενδιαφέροντα συμπεριλαμβάνεται η μελέτη για τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν οι μαθητές κατά τη μετάβασή τους από το Γυμνάσιο στο Λύκειο και ειδικά για τα εμπόδια που προκύπτουν κατά την εκμάθηση της Άλγεβρας. Από το 2008 διατηρεί την ιστοσελίδα «Μαθηματικά + Λογοτεχνία».


Μερικά λόγια για το βιβλίο

«Είναι ένα βιβλίο γεμάτο ιστορίες ανατροπής. Η τάξη είναι ένα σώμα ζωντανό, μεταβλητό, συχνά κυκλοθυμικό, καμιά φορά απρόβλεπτο. Η τέχνη του δασκάλου είναι να μπορεί να προσαρμόζεται σ’ αυτή την ποικιλία των καταστάσεων, να μπορεί να παρεκκλίνει, αν χρειαστεί από την πορεία του, χωρίς ποτέ να φεύγει από τον στόχο του.

Είναι ένα βιβλίο πολύτιμο. Μας δείχνει με ζωντάνια και γλαφυρότητα πώς ένας δάσκαλος καταφέρνει να μετατρέψει τα αναμασημένα, ανακυκλωμένα αλλά παρ’ όλα αυτά αραχνιασμένα αναλυτικά προγράμματα, τα αρτηριοσκληρωτικά και κακογραμμένα, γεμάτα λάθη, με παντελή έλλειψη φαντασίας σχολικά εγχειρίδια, σ’ έναν ποταμό φρεσκάδας, στοχασμού και δημιουργίας.

Είναι πολύτιμο τόσο για τον καινούριο δάσκαλο που τώρα ανοίγει τα φτερά του, όσο και για τον έμπειρο, “περπατημένο” εκπαιδευτικό που θα συγκρίνει γόνιμα τα δικά του πεπραγμένα με τις εμπειρίες ενός ανθρώπου ο οποίος επανειλημμένα τονίζει πως η διδασκαλία είναι έρωτας!

Είναι πολύτιμο για τον νέο άνθρωπο που οραματίζεται μια ζωή μέσα στην εκπαίδευση, ανεξαρτήτως βαθμίδας, και που σε λίγο θα βρεθεί κι αυτός μέσα σε μια τάξη.
Είναι πολύτιμο για τον γονιό, που έστω κι αν δεν κατανοεί τις τεχνικές λεπτομέρειες των μαθηματικών που διδάσκονται στο παιδί του, θα ζήσει μέσα από τις σελίδες αυτού του πονήματος την ατμόσφαιρα της τάξης και θα στοχαστεί σχετικά με τις ποικίλες απαντήσεις που προκαλεί το ερώτημα «τι σημαίνει διδάσκω μαθηματικά».

Είναι, τέλος, πολύτιμο για τον μαθητή που διαβάζοντάς το θα προβληματιστεί με την άποψη και τις επιδιώξεις της «άλλης πλευράς», θ’ αρχίσει ίσως να καταλαβαίνει τι κάνουν οι δάσκαλοί του, γιατί το κάνουν και γιατί καμιά φορά γίνονται... τυραννικοί».

ΤΕΥΚΡΟΣ ΜΙΧΑΗΛΙΔΗΣ, Μαθηματικός, Συγγραφέας, Μεταφραστής

•••
«Μαθηματικά και λογοτεχνία, δύο λέξεις που μου φέρνουν στο μυαλό έναν ιστότοπο και τον άνθρωπο που τον εμπνεύστηκε: Η Κατερίνα είναι η πρώτη που παρουσίασε διαδικτυακά κάτι διαφορετικό· μας άνοιξε έναν νέο δρόμο συζήτησης και προσέγγισης των μαθηματικών.
Είναι η παιδαγωγός μας, η “παιδαγωγός” των καθηγητών!»


Μάκης Χατζόπουλος, Mαθηματικός

•••
«Για την Κατερίνα, τα μαθηματικά είναι η αρμονική σύνδεση συναισθημάτων και λογικών διεργασιών. Όταν διδάσκει μαθηματικά στην τάξη εμπνέει στους μαθητές της γόνιμες απορίες, προβληματισμούς, διάθεση για έρευνα και προσπάθεια.
Το μάθημά της είναι ψυχαγωγία, συγκίνηση που οδηγεί το νου στην κορυφή, στην κατάκτηση της πνευματικής δημιουργίας· είναι μια πρόκληση, ένα θεατρικό έργο με πρωταγωνιστές τα ίδια τα παιδιά, που με ζωντάνια και σκέψη αναζητούν τον κρυμμένο θησαυρό: τη λύση.
Η Κατερίνα Καλφοπούλου είναι μια ποιήτρια των μαθηματικών, που γοητεύει μαθητές και καθηγητές!»


Μπάμπης Στεργίου, Μαθηματικός, Συγγραφέας
Όροι διαγωνισμού

  • Να αγαπάτε τα μαθηματικά!
  • Να αγαπάτε τα βιβλία!!
  • Να είστε (φανερά) μέλη του lisari (τα μη μέλη δεν έχουν αξίωση στο έπαθλο)
  • Ξεκινά σήμερα, Πέμπτη 9 Νοεμβρίου 2017 και λήγει Τρίτη 21 Νοεμβρίου 2017, ώρα 21:00, λίγο πριν την κλήρωση του Λαϊκού Λαχείου (αφού η εν λόγω κλήρωση θα αναδείξει και τους νικητές, όπως έχει καθιερωθεί σε όλους τους διαγωνισμούς μας έως τώρα). 
  • Δεκτές όλες οι ηλικίες!
  • Δηλώστε συμμετοχή στα παρακάτω σχόλια της παρούσας ανάρτησης λέγοντας ότι "Αποδέχεστε τους όρους του διαγωνισμού και επιθυμείτε να συμμετέχετε στο διαγωνισμό" και μπορείτε να γράψετε ό,τι άλλο σχετικό επιθυμείτε λόγω ημέρας κτλ. 
  • Δυστυχώς, η συμμετοχή των ανώνυμων που δεν αναφέρουν τα στοιχεία τους (τουλάχιστον ονοματεπώνυμο και ένα email επικοινωνίας) κρίνεται άκυρη και σβήνονται αυτόματα.
  • Οι νικητές θα παραλαμβάνουν τα βιβλία δωρεάν και με δωρεάν ταχυδρομική αποστολή (αφού δώσουν πλήρη ονομαστικά στοιχεία και ένα κινητό τηλέφωνο για την παράδοση). 
  • Κάθε υποψήφιος πρέπει να έχει ΑΚΡΙΒΩΣ μία συμμετοχή στα σχόλια, αφού από εκεί θα αντληθούν οι νικητές. Πολλαπλά σχόλια του ίδιου υποψηφίου δε θα λαμβάνονται υπόψη, ενώ οι άκυρες συμμετοχές δεν λογίζονται στο μέτρημα για την ανάδειξη των νικητών. 
  • Όποιος νικητής δεν αποστείλει τα στοιχεία του το πολύ σε μία εβδομάδα από τη στιγμή της κλήρωσης το δώρο του μεταβιβάζεται αυτόματα στο 1ο διαθέσιμο αναπληρωτή.
  • Πώς κληρώνονται οι νικητές; Δείτε εδώ ένα παράδειγμα!
_____________________________________________________________________
Προς διευκόλυνσή σας, η ανάρτηση αυτή θα είναι σταθερά στην πλαϊνή στήλη μέχρι να λήξει ο διαγωνισμός.
Η προσφορά των 3 βιβλίων είναι μια προσφορά του εκδοτικού οίκου "Τραυλός" και της συγγραφέας Κατερίνας Καλφοπούλου τους οποίους ευχαριστούμε θερμά.

115 σχόλια:

  1. Αποδέχομαι τους όρους του διαγωνισμού και επιθυμώ να συμμετέχω στον διαγωνισμό

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αποδέχομαι τους όρους του διαγωνισμού και επιθυμώ να συμμετέχω στο διαγωνισμό

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αποδέχομαι τους όρους του διαγωνισμού και επιθυμώ να συμμετέχω στον διαγωνισμό

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αποδέχομαι τους όρους του διαγωνισμού και επιθυμώ να συμμετέχω στον διαγωνισμό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Αποδέχομαι τους όρους του διαγωνισμού και επιθυμώ να συμμετέχω στον διαγωνισμό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Αποδέχομαι τους όρους του διαγωνισμού και επιθυμώ να συμμετέχω στον διαγωνισμό

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Αποδέχομαι τους όρους του διαγωνισμού και επιθυμώ να συμμετέχω στον διαγωνισμό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Αποδέχομαι τους όρους του διαγωνισμού και επιθυμώ να συμμετέχω στον διαγωνισμό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Αποδέχομαι τους όρους του διαγωνισμού και επιθυμώ να συμμετέχω στον διαγωνισμό

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Αποδέχομαι τους όρους του διαγωνισμού και επιθυμώ να συμμετέχω στο διαγωνισμό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Αποδέχομαι τους όρους του διαγωνισμού και επιθυμώ να συμμετέχω στο διαγωνισμό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Αποδέχομαι τους όρους του διαγωνισμού και επιθυμώ να συμμετέχω στο διαγωνισμό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Αποδέχομαι τους όρους του διαγωνισμού και επιθυμώ να συμμετέχω στο διαγωνισμό

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Αποδέχομαι τους όρους του διαγωνισμού και επιθυμώ να συμμετέχω στο διαγωνισμό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Αποδέχομαι τους όρους του διαγωνισμού και επιθυμώ να συμμετέχω στο διαγωνισμό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Αποδέχομαι τους όρους του διαγωνισμού και επιθυμώ να συμμετέχω στο διαγωνισμό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. αποδέχομαι τους όρους του διαγωνισμού και επιθυμώ να συμμετέχω στο διαγωνισμό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Αποδέχομαι τους όρους του διαγωνισμού και επιθυμώ να συμμετέχω στο διαγωνισμό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Αποδέχομαι τους όρους του διαγωνισμού και επιθυμώ να συμμετέχω στο διαγωνισμό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Αποδέχομαι τους όρους του διαγωνισμού και επιθυμώ να συμμετέχω στον διαγωνισμό

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Αποδέχομαι τους όρους του διαγωνισμού και επιθυμώ να συμμετέχω στον διαγωνισμό

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Αποδέχομαι τους όρους του διαγωνισμού και επιθυμώ να λάβω μέρος σε αυτόν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Αποδέχομαι τους όρους του διαγωνισμού και επιθυμώ να συμμετέχω στο διαγωνισμό

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Αποδέχομαι τους όρους του διαγωνισμού και επιθυμώ να συμμετέχω στον διαγωνισμό

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Αποδέχομαι τους όρους του διαγωνισμού και επιθυμώ να συμμετέχω στον διαγωνισμο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Αποδέχομαι τους όρους του διαγωνισμού και επιθυμώ να συμμετέχω στον διαγωνισμό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Αποδέχομαι τους όρους του διαγωνισμού κι επιθυμώ να συμμετάσχω στο διαγωνισμό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Αποδέχομαι τους όρους του διαγωνισμού και επιθυμώ να συμμετέχω στον διαγωνισμό

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Αποδέχομαι τους όρους του διαγωνισμού και επιθυμώ να συμμετέχω στον διαγωνισμό

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Αποδέχομαι τους όρους του διαγωνισμού και επιθυμώ να συμμετέχω στον διαγωνισμό!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. Αποδέχομαι τους όρους του διαγωνισμού και επιθυμώ να συμμετέχω στον διαγωνισμό!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. Αποδέχομαι τους όρους του διαγωνισμού και επιθυμώ να συμμετέχω στον διαγωνισμό!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. Αποδέχoμαι τους όρους του διαγωνισμού και επιθυμώ να συμμετέχω στο διαγωνισμό"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. Αποδέχoμαι τους όρους του διαγωνισμού και επιθυμώ να συμμετέχω στο διαγωνισμό"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. Δεν αποδέχομαι τους όρους του διαγωνισμού και δεν επιθυμώ να συμμετέχω στον διαγωνισμό! Δύο αρνήσεις, μια κατάφαση...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δεν έπιασε το κόλπο Μιχάλη! Πρέπει κάτι άλλο να κάνεις για να ξορκίσεις το κακό!!

      Διαγραφή
  36. Αποδέχoμαι τους όρους του διαγωνισμού και επιθυμώ να συμμετέχω στο διαγωνισμό

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. Αποδέχoμαι τους όρους του διαγωνισμού και επιθυμώ να συμμετέχω στο διαγωνισμό

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. Αποδέχομαι τους όρους του διαγωνισμού και επιθυμώ να συμμετέχω στον διαγωνισμό

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. Αποδέχομαι τους όρους του διαγωνισμού και επιθυμώ να συμμετέχω στον διαγωνισμό

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  40. Αποδέχoμαι τους όρους του διαγωνισμού και επιθυμώ να συμμετέχω στο διαγωνισμό

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  41. Αποδέχoμαι τους όρους του διαγωνισμού και επιθυμώ να συμμετέχω στο διαγωνισμό

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  42. Αποδέχoμαι τους όρους του διαγωνισμού και επιθυμώ να συμμετέχω στο διαγωνισμό

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  43. Αποδέχoμαι τους όρους του διαγωνισμού και επιθυμώ να συμμετέχω στο διαγωνισμό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  44. Αποδέχoμαι τους όρους του διαγωνισμού και επιθυμώ να συμμετέχω στο διαγωνισμό

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  45. Αποδέχομαι τους όρους του διαγωνισμού και επιθυμώ να συμμετέχω στο διαγωνισμό

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  46. Αποδέχομαι τους όρους του διαγωνισμού και επιθυμώ να συμμετέχω σε αυτόν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  47. Αποδέχομαι τους όρους του διαγωνισμού και επιθυμώ να συμμετέχω σε αυτόν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  48. Αποδέχoμαι τους όρους του διαγωνισμού και επιθυμώ να συμμετέχω στο διαγωνισμό

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  49. Αποδέχoμαι τους όρους του διαγωνισμού και επιθυμώ να συμμετέχω στο διαγωνισμό

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  50. Αποδέχομαι τους όρους του διαγωνισμού και επιθυμώ να συμμετέχω στο διαγωνισμό

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  51. Αποδέχομαι τους όρους του διαγωνισμού κι επιθυμώ να συμμετέχω στον διαγωνισμό

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  52. Αποδέχομαι τους όρους του διαγωνισμού κι επιθυμώ να συμμετέχω στον διαγωνισμό

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  53. Αποδέχομαι τους όρους του διαγωνισμού και επιθυμώ να συμμετέχω στο διαγωνισμό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  54. Αποδέχομαι τους όρους του διαγωνισμού και επιθυμώ να συμμετέχω στον διαγωνισμό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  55. Αποδέχομαι τους όρους του διαγωνισμού και επιθυμώ να συμμετέχω στο διαγωνισμό.

    Απάντηση

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  56. Αποδέχομαι τους όρους του διαγωνισμού και επιθυμώ να συμμετέχω στον διαγωνισμό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  57. Αποδέχομαι τους όρους του διαγωνισμού και επιθυμώ να συμμετέχω στον διαγωνισμο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  58. Αποδέχομαι τους όρους του διαγωνισμού και επιθυμώ να συμμετέχω στον διαγωνισμό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  59. Αποδέχομαι τους όρους του διαγωνισμού και επιθυμώ να συμμετέχω στον διαγωνισμό

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  60. Αποδέχομαι τους όρους του διαγωνισμού και επιθυμώ να συμμετέχω στον διαγωνισμό

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  61. Αποδέχομαι τους όρους του διαγωνισμού και επιθυμώ να συμμετέχω στον διαγωνισμό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  62. Αποδεχομαι τους ορους του διαγωνισμου και επιθυμω να συμμετεχω στο διαγωνισμο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  63. Αποδέχομαι τους όρους κι επιθυμώ να συμμετέχω στο διαγωνισμό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  64. Αποδέχομαι τους όρους κι επιθυμώ να συμμετέχω στο διαγωνισμό.

    Απάντηση

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  65. Αποδέχομαι τους όρους κι επιθυμώ να συμμετέχω στο διαγωνισμό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  66. Αποδέχομαι τους όρους κι επιθυμώ να συμμετέχω στο διαγωνισμό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  67. Αποδέχομαι τους όρους κι επιθυμώ να συμμετέχω στο διαγωνισμό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  68. Αποδέχoμαι τους όρους του διαγωνισμού και επιθυμώ να συμμετέχω στο διαγωνισμό

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  69. Αποδέχομαι τους όρους του διαγωνισμού και επιθυμώ να συμμετέχω στον διαγωνισμό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  70. Αποδέχεστε τους όρους του διαγωνισμού και επιθυμείτε να συμμετέχετε στο διαγωνισμό

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  71. Αποδέχομαι τους όρους του διαγωνισμού και επιθυμώ να συμμετέχω στον διαγωνισμό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  72. Αποδέχομαι τους όρους του διαγωνισμού και επιθυμώ να συμμετέχω στο διαγωνισμό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  73. Αποδέχομαι τους όρους του διαγωνισμού και επιθυμώ να συμμετέχω στον διαγωνισμό

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  74. Αποδέχομαι τους όρους του διαγωνισμού και επιθυμώ να συμμετέχω στο διαγωνισμό

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  75. Αποδέχομαι τους όρους του διαγωνισμού και επιθυμώ να συμμετέχω στον διαγωνισμό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  76. Αποδέχομαι τους όρους του διαγωνισμού και επιθυμώ να συμμετέχω στον διαγωνισμό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  77. Αποδέχομαι τους όρους του διαγωνισμού και επιθυμώ να συμμετέχω στον διαγωνισμό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  78. Αποδέχομαι τους όρους του διαγωνισμού και επιθυμώ να συμμετέχω στον διαγωνισμό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  79. Αποδέχομαι τους όρους του διαγωνισμού και επιθυμώ να συμμετέχω στον διαγωνισμό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  80. Αποδέχομαι τους όρους του διαγωνισμού και επιθυμώ να συμμετέχω στον διαγωνισμό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  81. Αποδέχομαι τους όρους του διαγωνισμού και επιθυμώ να συμμετέχω στον διαγωνισμό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  82. Αποδέχομαι τους όρους του διαγωνισμού και επιθυμώ να συμμετέχω στον διαγωνισμό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  83. Αποδέχομαι τους όρους του διαγωνισμού και επιθυμώ να συμμετέχω στον διαγωνισμό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  84. Αποδέχομαι τους όρους του διαγωνισμού και επιθυμώ να συμμετέχω στον διαγωνισμό

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  85. Αποδέχομαι τους όρους του διαγωνισμού και επιθυμώ να συμμετέχω στον διαγωνισμό

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  86. Αποδέχομαι τους όρους του διαγωνισμού και επιθυμώ να συμμετέχω στον διαγωνισμό!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  87. Αποδέχομαι τους όρους του διαγωνισμού και επιθυμώ να συμμετέχω στον διαγωνισμό

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  88. Αποδέχομαι τους όρους του διαγωνισμού και επιθυμώ να συμμετέχω στον διαγωνισμό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  89. Αποδέχομαι τους όρους του διαγωνισμού και επιθυμώ να συμμετέχω στον διαγωνισμό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  90. Αποδέχομαι τους όρους του διαγωνισμού και επιθυμώ να συμμετέχω στον διαγωνισμό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  91. Αποδέχομαι τους όρους του διαγωνισμού και επιθυμώ να συμμετέχω στον διαγωνισμό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  92. Αποδέχομαι τους όρους του διαγωνισμού και επιθυμώ να συμμετέχω στον διαγωνισμό

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  93. Αποδέχομαι τους όρους του διαγωνισμού και επιθυμώ να συμμετέχω στο διαγωνισμό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  94. Αποδέχομαι τους όρους του διαγωνισμού και επιθυμώ να συμμετέχω στον διαγωνισμό

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  95. Αποδέχομαι τους όρους του διαγωνισμού και επιθυμώ να συμμετέχω στον διαγωνισμό

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  96. Αποδέχομαι τους όρους του διαγωνισμού και επιθυμώ να συμμετέχω στον διαγωνισμό

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  97. Αποδέχομαι τους όρους του διαγωνισμού και επιθυμώ να συμμετέχω στον διαγωνισμό
    Απάντηση

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  98. Αποδέχομαι τους όρους του διαγωνισμού κι επιθυμώ να συμμετάσχω στο διαγωνισμό.
    Καλή επιτυχία...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  99. Αποδέχομαι τους όρους του διαγωνισμού και επιθυμώ να συμμετέχω στον διαγωνισμό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  100. Αποδέχομαι τους όρους του διαγωνισμού και επιθυμώ να συμμετέχω στον διαγωνισμό

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  101. Αποδέχομαι τους όρους του διαγωνισμού και επιθυμώ να συμμετέχω στον διαγωνισμό

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  102. Αποδέχομαι τους όρους του διαγωνισμού και επιθυμώ να συμμετέχω στο διαγωνισμό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σωτηρία επικοινώνησε μαζί μας αφού έχεις κερδίσει ένα βιβλίο στον 32ο διαγωνισμό.

      Διαγραφή
  103. Αποδέχομαι τους όρους του διαγωνισμού και επιθυμώ να συμμετέχω στον διαγωνισμό

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  104. Αποδέχομαι τους όρους του διαγωνισμού και επιθυμώ να συμμετέχω στον διαγωνισμό

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  105. Αποδέχομαι τους όρους του διαγωνισμού και επιθυμώ να συμμετέχω στον διαγωνισμό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  106. Αποδέχομαι τους όρους του διαγωνισμού και επιθυμώ να συμμετέχω στον διαγωνισμό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  107. Αποδέχομαι τους όρους του διαγωνισμού και επιθυμώ να συμμετέχω στον διαγωνισμό

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  108. Αποδέχoμαι τους όρους του διαγωνισμού και επιθυμώ να συμμετέχω στο διαγωνισμό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  109. Αποδέχoμαι τους όρους του διαγωνισμού και επιθυμώ να συμμετέχω στο διαγωνισμό

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  110. Αποδέχoμαι τους όρους του διαγωνισμού και επιθυμώ να συμμετέχω στο διαγωνισμό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  111. Αποδέχoμαι τους όρους του διαγωνισμού και επιθυμώ να συμμετέχω στο διαγωνισμό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  112. Αποδέχoμαι τους όρους του διαγωνισμού και επιθυμώ να συμμετέχω στο διαγωνισμό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αχιλλέα ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σου αλλά ο διαγωνισμός ολοκληρώθηκε και αναρτήθηκαν και οι νικητές!

      Διαγραφή

Εκτιμάμε τους ανθρώπους που σέβονται τους συνομιλητές τους και διδάσκουν ήθος από τα πληκτρολόγιά τους.

Το lisari είναι χώρος που ενώνει φωνές, κάνει τις διαφορετικές δυνάμεις ομόρροπες.

Είναι εδώ για να ενώσει τους μαθηματικούς και να εκφραστούν μέσα από ένα μέσο. Επομένως, οι αντεγκλήσεις και οι προσβολές δεν μας τιμούν και δεν βοηθούν το σκοπό του εγχειρήματος.

Σας ευχαριστούμε για τη συμμετοχή και το ήθος σας!

Μάκης Χατζόπουλος