Στηρίξτε το έργο μας!

Παρασκευή 18 Οκτωβρίου 2019

Διόρθωση στο Φάκελο μαθητή για τη ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΗ της Β ́ τάξης Γενικού Λυκείου

Πηγή: esos.gr

Μετά από σχετική εισήγηση του Ινστιτούτου Εκπαιδευτικής Πολιτικής (πράξη 40/03-10-2019 του Δ.Σ.) το υπουργείο Παιδείας με εγκύκλιο προς τα Λύκεια ενημερώνει ότι:

Στη σελίδα 13 του Φακέλου μαθητή/τριας για τη Στατιστική της Β ́ Λυκείου, εμφανίζεται παράδειγμα χρονογράμματος με τίτλο «Ποσοστά ανεργίας στην Ελλάδα την περίοδο 2014-2017» το οποίο αναπαριστά στοιχεία που δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα. Για το λόγο αυτό, προτείνεται η αντικατάσταση του εν λόγω χρονογράμματος με το παρακάτω:



ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΟΙΞΕΤΕ ΤΟ ΑΡΧΕΙΟ ΤΗΣ ΕΛΣΤΑΤ

2 σχόλια:

  1. Απο το να κάνουν τετοιες διορθωσεις ας στειλουν οδηγια αν θα μπορουμε να χρησιμοποιουμε τις εφαρμογες χωρις αποδειξη στις πανελληνιες και μετα αυτες τις οδηγιες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Έτσι όπως πάει θα γίνεται κι από μια διόρθωση κάθε μήνα. Μέχρι να διδάξουμε τη Στατιστική στο τέλος της χρονιάς (εφόσον προλάβουμε να ολοκληρώσουμε την υπόλοιπη ύλη), έχουμε καιρό και για πολλές άλλες διορθώσεις ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Εκτιμάμε τους ανθρώπους που σέβονται τους συνομιλητές τους και διδάσκουν ήθος από τα πληκτρολόγιά τους.

Το lisari είναι χώρος που ενώνει φωνές, κάνει τις διαφορετικές δυνάμεις ομόρροπες.

Είναι εδώ για να ενώσει τους μαθηματικούς και να εκφραστούν μέσα από ένα μέσο. Επομένως, οι αντεγκλήσεις και οι προσβολές δεν μας τιμούν και δεν βοηθούν το σκοπό του εγχειρήματος.

Σας ευχαριστούμε για τη συμμετοχή και το ήθος σας!

Μάκης Χατζόπουλος