Googlisari

Τρέχοντα….

Εκπαιδευτικά νέα….

Τα νέα της lisari team...
1) Την Τρίτη 29 Αυγούστου αναμένεται - εκτός απροόπτου - να δημοσιοποιηθούν από το υπουργείο Παιδείας οι βάσεις εισαγωγής στα τμήματα των ΑΕΙ, καθώς και τα ονόματα των επιτυχόντων.

2) Το διδακτικό έτος αρχίζει την 1η Σεπτεμβρίου 2017 και λήγει την 21η Ιουνίου 2018 του επόμενου έτους.

Η διδασκαλία των μαθημάτων αρχίζει στις 11 Σεπτεμβρίου 2017 (ημέρα Δευτέρα) και λήγει στις 15 Ιουνίου 2018 (ημέρα Παρασκευή).

Οι χρονικές περίοδοι από 1 μέχρι 10 Σεπτεμβρίου και από 15 μέχρι και 21 Ιουνίου μπορεί να αξιοποιούνται για την υλοποίηση προγραμμάτων επιμόρφωσης των εκπαιδευτικών.

Σημείωση: Όταν η 11η Σεπτεμβρίου ή η 15η Ιουνίου είναι αργία, τα μαθήματα αρχίζουν την επόμενη εργάσιμη ημέρα ή λήγουν την προηγούμενη εργάσιμη ημέρα αντίστοιχα.

3)ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΠΑΝΑΛΗΠΤΙΚΩΝ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΩΝ ΕΞΕΤΑΣΕΩΝ ΕΤΟΥΣ 2017 ΤΩΝ ΓΕΝΙΚΩΝ ΛΥΚΕΙΩΝ

ΔΕΥΤΕΡΑ 4-9-2017

ΓΛΩΣΣΑ ΓΕΝΙΚΗΣ ΠΑΙΔΕΙΑΣ

ΤΡΙΤΗ 5-9-2017

ΑΡΧΑΙΑ + ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΑ

ΤΕΤΑΡΤΗ 6-9-2017

ΙΣΤΟΡΙΑ + ΦΥΣΙΚΗ + ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΕΦΑΡΜΟΓΩΝ ΣΕ Π.Π

ΠΕΜΠΤΗ 7-9-2017

ΛΑΤΙΝΙΚΑ + ΧΗΜΕΙΑ + Α.Ο.Θ

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 8-9-2017

ΒΙΟΛΟΓΙΑ Γ.Π. + Ο.Π

ΣΑΒΒΑΤΟ 9-9-2017

ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΗΣ + ΙΣΤΟΡΙΑ ΓΕΝΙΚΗΣ ΠΑΙΔΕΙΑΣ

Ως ώρα έναρξης εξέτασης ορίζεται για όλα τα μαθήματα η 16.00 μ.μ. Η προσέλευση των υποψηφίων στις αίθουσες εξέτασης γίνεται 30 λεπτά τουλάχιστον πριν από την έναρξη των εξετάσεων. Η διάρκεια εξέτασης κάθε μαθήματος ορίζεται σε τρεις (3) ώρες.


1) Το πρώτο βιβλίο της ομάδα μας για την Επανάληψη στη Γ΄ Λυκείου

(18/2/2016)! Νέα επανέκδοση (26/6/2017) χωρίς το ένθετο, εμπλουτισμένο και με τα θέματα των Πανελλαδικών εξετάσεων 2016 και 2017!


2) Με καμάρι σας παρουσιάζουμε το
2ο βήμα (20/12/2016) της ομάδα μας για τους μαθητές των ΕΠΑ.Λ στη Γ Λυκείου!


3) Έπεται και το τρίτο βήμα της ομάδας.

Κυκλοφορεί (16/3/17)!!

Ένα απαραίτητο εργαλείο για όλους τους μαθητές, ένα βιβλίο στοχευμένο στο μαθητή που έχουμε στο σχολείο, στο Φροντιστήριο στην τάξη.


(νέο) Διαβάστε την πρότασή μας για τη διδασκαλία των μαθηματικών στη Γ Λυκείου.

Το σχολικό βιβλίο με συνδυασμό των δύο βοηθημάτων της lisari team.


Οι διαγωνισμοί μας

Νομίζω ότι αποτελούμε το πρώτο μαθηματικό site που ξεκίνησε τους διαγωνισμούς βιβλίων. Το σκεπτικό ήταν το εξής: 

"...αν προσφέρετε κάποια βιβλία στους αναγνώστες μας τότε εσείς θα διαφημίσετε το προϊόν σας και το κοινό θα κερδίσει! Εμείς δεν θέλουμε τίποτα, το κέρδος της διαφήμισης ας μεταφερθεί αυτόματα σε όσους μας παρακολουθούν".

Η αρχή έγινε με το βιβλίο των τριών φίλων συγγραφείς Ζανταρίδης, Ραϊκόφτσαλης και Μαυροφρύδης. Ο πρώτος διαγωνισμός είχε και την εξής καινοτομία, όποιος έλυνε πιο ορθά τις 5 ασκήσεις από το εν λόγω βιβλίο θα το κέρδιζε!! Τελικά τα κατάφερε ο Χρήστος Σίσκας που έγινε και μέλος της lisari team!

Μετά μπήκε πολύ νερό στο αυλάκι και ανταποκρίθηκαν μεγάλοι εκδοτικοί οίκοι και διάσημοι συγγραφείς. Η προσφορά τους δεν ήταν σε καμία περίπτωση ένα ή δύο βιβλία, αλλά πέντε, δέκα μέχρι και τα είκοσι βιβλία φτάσαμε!! 

Δείτε τους όρους του διαγωνισμού: 
  • Να αγαπάτε τα μαθηματικά
  • Να αγαπάτε τα βιβλία
  • Να είστε (φανερά) μέλη του lisari (τα μη μέλη δεν έχουν αξίωση στο έπαθλο)  
  • Δεκτές όλες οι ηλικίες
  • Δηλώστε συμμετοχή (γράφοντας πχ. "Θέλω να συμμετέχω στον διαγωνισμό και είμαι μέλος") στα παρακάτω σχόλια της παρούσας ανάρτησης (ή οποιαδήποτε άλλη αναφορά θέλετε, απλά να καταγράφετε τα στοιχεία σας, αν φαίνεστε ως ανώνυμοι).
  • Δυστυχώς, η συμμετοχή των ανώνυμων που δεν αναφέρουν τα στοιχεία τους (τουλάχιστον ονοματεπώνυμο και ένα email επικοινωνίας) κρίνεται άκυρη και σβήνονται αυτόματα.
  • Κάθε υποψήφιος πρέπει να έχει ακριβώς μία συμμετοχή στα σχόλια, αφού από εκεί θα αντληθούν οι νικητές. Πολλαπλά σχόλια του ίδιου υποψηφίου δε θα λαμβάνονται υπόψη, ενώ οι άκυρες συμμετοχές δεν λογίζονται στο μέτρημα για την ανάδειξη των νικητών.
  • Αν κάποιος επιθυμεί να αποσταλεί το δώρο του εκτός Ελλάδος θα πρέπει να επιβαρυνθεί τα έξοδα αποστολής.
  • Κάθε υποψήφιος πρέπει να έχει μία ΑΚΡΙΒΩΣ συμμετοχή στα σχόλια, αφού από εκεί θα αντληθούν οι νικητές. Πολλαπλά σχόλια του ίδιου υποψηφίου δε θα λαμβάνονται υπόψη και θα διαγράφονται χωρίς ενημέρωση, ενώ οι άκυρες συμμετοχές δεν λογίζονται στο μέτρημα για την ανάδειξη των νικητών.  
Όχι μόνο βιβλία...
Μέσα σε όλους τους διαγωνισμούς πραγματοποιήσαμε και ένα διαγωνισμό που δεν κληρωνόταν βιβλίο!

Το καλοκαίρι του 2016 καταφέραμε και πραγματοποιήσαμε κάτι μοναδικό! Προσφέραμε 47 καλοκαιρινές υποτροφίες για τους μαθητές του Λυκείου σε διάφορα Φροντιστήρια της χώρας για να γιορτάσουμε τα 8 χρόνια δημιουργίας του lisari.

Μια τεράστια προσφορά κοντά στα 12.000 ευρώ! Δυστυχώς, οι μαθητές δεν κινητοποιήθηκαν όσο θα έπρεπε και δεν καλύφτηκαν όλες οι θέσεις.

Πώς κληρώνονται οι νικητές; Δείτε εδώ ένα παράδειγμα!

Ο τρέχων διαγωνισμός είναι ο τελευταίος κατά σειρά στη λίστα...

Τελευταία ενημέρωση: 23/6/2017


Ας θυμηθούμε τους προηγούμενους διαγωνισμούς
Διαγωνισμός

Βιβλίο  

Κληρώθηκαν 
1


5 + 5  =105 + 5 =10


10


1510
20 + 20 = 40

10
5

10


5
6

3


7


5


5 βιβλία σε έντυπη μορφή και ελεύθερη αποθήκευση5


5 * 2 =10


10


510
5


23ος


3*2 + 5 =115
5

3
10 + 10 = 20


10
3


Συνολικά:

254

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Creative Commons License Αυτό έργο χορηγείται με άδεια Creative Commons Attribution-NonCommercial-ShareAlike 3.0 Ελλάδα.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...