Για να δείτε τα Στατιστικά από όλα τα μαθήματα πατήστε εδώ.
Συγχαρητήρια στους μαθητές μας!
Οι επιδόσεις των μαθητών μας ΔΕΝ είναι "κτήμα" αποκλειστικά του σχολείου μας. Οι μαθητές, καλώς ή κακώς έχουν και έξτρα βοήθεια και δεν πρέπει να την παραβλέψουμε. Η σύνθεση από ομόρροπες δυνάμεις έδωσαν αυτά τα αποτελέσματα.
Ας αναλογιστούμε όλοι τα οφέλη που έχει η συνεργασία και η επικοινωνία μεταξύ των εκπαιδευτικών σε όλα τα πόστα και ας επιβραβεύσουμε τη πορεία αυτή. Βρίσκομαι στο ίδιο στρατόπεδο με τον εκπαιδευτικό που ενώνει τη φωνή μου για το όφελος του μαθητή.
Τώρα αν κάποιοι μας ξεχωρίζουν λόγω ιδιότητας, σχολείου, site, κόμματος ή ονόματος δεν είναι δικό μου πρόβλημα.
Καλή πρόοδο παιδιά!
Σημείωση 1η: Στους 17 μαθητές της τάξης που δίδασκα υπήρχαν δύο απόλυτα 100 (100 - 100) και ένα 100 - 99. Εξαιρετική επιτυχία!
Σημείωση 2η: Αναμένω και από τα site που αναρτούν τις επιτυχίες των υποψηφίων να έχουν μέσα σε παρένθεση και το σχολείο του μαθητή.
Η διοίκηση του σχολείου μας σας εύχεται Καλό Καλοκαίρι!
Από τα αριστερά προς τα δεξιά: Χρήστος Μάλλιαρης (Μαθηματικός - Υποδιευθυντής),
Μάκης Χατζόπουλος, Δημήτρης Βαμνιές (Χημικός - Διευθυντής ΓΕΛ),
Ιωάννης Αναστασόπουλος (Διευθυντής Γυμνασίου)
Απίστευτες επιδόσεις!! Συγχαρητήρια σε μαθητές και καθηγητές!!
ΑπάντησηΔιαγραφήΒαρβάκειος σχολή, ένα σχολέιο που στέλνουν καθηγητές Δεκέμβριο για μάθημα. Τα καημένα τα παιδιά τι τραβάνε χαχαχα. Λογικό δεν είναι αυτά τα παιδιά να αριστεύουν? Μπράβο στα παιδιά αλλά εγώ θα πω ότι η πιο σημαντική συμβουλή για τα παιδιά είναι η εξής : "Να κοιτάς την απόσταση που κάλυψες. Δεν ξεκινούν όλοι από την ίδια αφετηρία"...
ΑπάντησηΔιαγραφήΣτα μαθηματικά δεν έγινε αυτό. Σε κάποιο άλλο μάθημα μπορεί.... δεν ασχολούμαι με τα κενά της εκπαίδευσης, αλλά με το έργο που πρέπει να κάνω στο χώρο μου.
ΔιαγραφήΣυμφωνώ με την έκφραση που κυκλοφορεί στο διαδίκτυο: "Να κοιτάς την απόσταση που κάλυψες. Δεν ξεκινούν όλοι από την ίδια αφετηρία".
Εστιάζει στην πρόοδο που έχει κάνει ο υποψήφιος και δεν πρέπει να συγκρίνεται συνεχώς με τους άλλους. Ο καθένας έχει διαφορετική αφετηρία και διαδρομή στη ζωή. Είναι όπως το παράδειγμα που χρησιμοποιώ συχνά: είχα τέσσερις μαθητές, οι τρεις έγραψαν πάνω από 90/100 ενώ ο τρίτος έγραψε 40/100, παρόλα αυτά ο τρίτος έκανε ένα μικρό θαύμα, μεγαλύτερο από τους άλλους, διένυσε και προσπέρασε περισσότερα εμπόδια και ως καθηγητής του νιώθω περήφανος για το αποτέλεσμά του, ασχέτως αν το 8/20 δεν "πουλάει" στην αγορά. Ο πήχης της ζωής δεν είναι σε όλους στο ίδιο ύψος.
Δε χρειάζεται να σχολιάσω τα στατιστικά. Τα νούμερα μιλάνε από μόνα τους. Θα ήθελα κύριε Χατζόπουλε αν έχετε χρόνο, να σχολιάσετε/εικάσετε τους λόγους αυτής της τερατώδους επιτυχίας (γιατί περί τέτοιας πρόκειται). Οφείλεται στο επίπεδο των μαθητών; Στο επίπεδο της διδασκαλίας; Στην επιπλέον στήριξη που ίσως προσφέρει το πρότυπο; Σε οικογενειακούς/οικονομικούς/κοινωνικούς λόγους; Ίσως κάτι άλλο;
ΑπάντησηΔιαγραφή