Σχ. Σύμβουλοι ΠΕ03


Παρουσιάζουμε τους Σχολικούς Συμβούλους Μαθηματικών ΠΕ:03, εν ενεργεία, τέως και πρώην που διαθέτουν προσωπική ιστοσελίδα στο διαδίκτυο.

Για λόγους ιστορικότητας και ενημέρωσης προσθέτουμε μερικούς μαθηματικούς που διετέλεσαν Σχολικοί Σύμβουλοι Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης σε κάποια Περιφέρεια της Ελλάδας.

Τελευταία ενημέρωση: 25/04/2016 (συνεχής ανανέωση)


 Για απευθείας αποθήκευση πατήστε word - pdf


Όλα τα αρχεία που προσφέρονται σε word είναι "ανοικτά και συλλογικά". Τι σημαίνει "ανοικτό και συλλογικό" αρχείο; 
Είναι ένα αρχείο που το πρόσφερε κάποιος και με τη συμμετοχή σας μπορεί να γίνει ένα πλήρες, ενημερωμένο και πολυσυμμετοχικό αρχείο! Ένα αρχείο που θα ανήκει σε όλους! Ένα ομαδικό αρχείο. Δηλαδή τα αρχεία word που υπάρχουν στο blog θυμίζουν τη λογική που είναι δομημένη και η σελίδα wikipedia. 

Οπότε κάνουμε την αρχή, αναρτούμε ένα αρχείο και σας δίνετε η δυνατότητα να συμμετέχετε!

Στείλτε άμεσα τις αλλαγές στο γνωστό e-mail (μην ξεχάσετε να προσθέσετε το όνομά σας στη 2η σελίδα) με θέμα "Επικαιροποίηση αρχείου ........................(όνομα αρχείου)"

Για παράδειγμα ένα "ανοικτό" αρχείο είναι το αρχείο θεωρίας της Γ΄ Λυκείου Κατεύθυνσης του Μπάμπη Στεργίου (δείτε παρακάτω). Στην πορεία συμμετείχαν αρκετοί (Παπαμικρούλης, Νικολόπουλος κ.τ.λ) συνάδελφοι που το τελειοποίησαν... Καταπληκτική ιδέα;;


Μια εργασία πολύ επίπονη και κουραστική αφού δεν υπάρχει κανένα συγκεντρωτικό έγγραφο που να περιέχει όλους τους εν ενεργεία Σχ. Συμβούλους της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης. Οι τροποποιήσεις, παραιτήσεις, συνταξιοδοτήσεις είναι συχνές με αποτέλεσμα το τοπίο να αλλάζει άρδην. 

Εμείς στο lisari φιλοδοξούμε κάποια στιγμή να έχουμε την πιο ενημερωμένη λίστα 
Σχολικών Συμβούλων ΠΕ03

Για να το πετύχουμε θέλουμε και την βοήθειά σας, την συμμετοχή σας! Αν κάποια αλλαγή υποπέσει στην αντίληψή σας ή γνωρίζετε μία νέα ιστοσελίδα Σχολικού Σύμβουλου Μαθηματικών εκτός από τις ήδη υπάρχουσες, σας παρακαλώ ενημερώστε μας. Ομοίως ζητάμε τη βοήθεια και την συμβολή όλων των Σχολικών Συμβούλων, ας γίνουμε ένα "σώμα".

Πηγές
1) (παλιά ανάρτηση του lisari)
2) http://edu.klimaka.gr/
3) Αναρτήσεις του Βασίλη Στεφανίδη στο mathematica εδώ και εδώ.
4) http://parmenides51.blogspot.gr/p/worried.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου