Στηρίξτε το έργο μας!

Τρίτη 3 Φεβρουαρίου 2015

Αποκλειστικό: Δύο μαθηματικοί στη νέα ηγεσία του Υπουργείου Παιδείας!!!

Φημολογείται ότι δύο μαθηματικοί θα είναι στη νέα ηγεσία του Υπουργείου Παιδείας.

(Αποκλειστικό): Ο πρώτος, θα είναι εκτός απροόπτου ο νέος Γενικός Γραμματέας του Υπουργείου Πολιτισμού, Παιδείας και Θρησκευμάτων, στη θέση του Αθανάσιου Κυριαζή.

Ο Δημήτρης Χασάπης , εκτός απροόπτου, είναι ο νέος Γενικός Γραμματέας του Υπουργείου Παιδείας . Ο Δημήτρης Χασάπης είναι καθηγητής στο Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών (Τμήμα ΤΕΑΠΗ).


Ο δεύτερος (όπως έχει ανακοινωθεί από διάφορα site και το e-sos) αναλαμβάνει Διευθυντής στο πολιτικό γραφείο του Υπουργού Παιδείας και είναι ο Δημήτρης Ζέρβας. 

2 σχόλια:

  1. Νίκος Σιάννης3 Φεβ 2015, 11:51:00 π.μ.

    Μακάρι η τοποθέτηση συναδέλφων του κλάδου να σηματοδοτήσει και μια βελτίωση των προγραμμάτων σπουδών και των αντίστοιχων βιβλίων. Υπάρχει αλήθεια καποια νεότερη πληροφόρηση με την ύλη των βιβλίων των Μαθηματικών και ιδίως της Γ Λυκείου; Με ποια ύλη θα εξεταστούν του χρόνου οι υποψήφιοι στις Πανελλαδικές;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μάκη υπάρχει κάτι νεότερο σε ότι ακούγεται για τις Πανελλήνιες της επόμενης χρονιάς; Να αρχίζουμε να ετοιμάζουμε υλικό για Στατιστική και Πιθανότητες ή πάλι 6 μαθήματα και το ισχύον σύστημα; Ίσως να ξεκαθαρίσει επιτέλους μετά τις προγραμματικές δηλώσεις, αφού τότε θα πάρουν το "ελεύθερο" οι υπουργοί να πουν συγκεκριμένα πράγματα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Εκτιμάμε τους ανθρώπους που σέβονται τους συνομιλητές τους και διδάσκουν ήθος από τα πληκτρολόγιά τους.

Το lisari είναι χώρος που ενώνει φωνές, κάνει τις διαφορετικές δυνάμεις ομόρροπες.

Είναι εδώ για να ενώσει τους μαθηματικούς και να εκφραστούν μέσα από ένα μέσο. Επομένως, οι αντεγκλήσεις και οι προσβολές δεν μας τιμούν και δεν βοηθούν το σκοπό του εγχειρήματος.

Σας ευχαριστούμε για τη συμμετοχή και το ήθος σας!

Μάκης Χατζόπουλος