Στηρίξτε το έργο μας!

Τετάρτη 28 Δεκεμβρίου 2011

Top 10: Άρθρα του 2011 με τις περισσότερες προβολές

Τα θέματα που προβάλλατε περισσότερο μέσα στο 2011 ήταν τα εξής:

1.Επαναληπτικά θέματα ΟΕΦΕ 2011 σε word Μαθηματικά Γ Λυκείου Κατεύθυνσης (8.718 προβολές) (καταργήθηκε ο σύνδεσμος, αφού άλλαξε το σημείο προβολής)

2.Το νέο βιβλίο Άλγεβρας Α΄ Λυκείου 2011 - 12 (βιβλίο και λύσεις) (7.091 προβολές) (καταργήθηκε ο σύνδεσμος, αφού άλλαξε το σημείο προβολής)

3. Ασκήσεις μαθηματικών Α - Β - Γ Λυκείου από τον Μίλτο Παπαγρηγοράκη (5.890 προβολές) (καταργήθηκε ο σύνδεσμος, αφού υπάρχουν πιο ενημερωμένες σημειώσεις)

4.Λύσεις επαναληπτικών θεμάτων ΟΕΦΕ 2011 Μαθηματικά Γ Λυκείου Θετικής και Τεχνολογικής Κατεύθυνσης / Επιμέλεια: Μάκης Χατζόπουλος (5.611 προβολές)

5. Διαβάστε το βιβλίο του Μπάρλα για την Γ Λυκείου Κατεύθυνσης (5.172 προβολές) (καταργήθηκε ο σύνδεσμος)


6.  Λύσεις επαναληπτικών θεμάτων ΟΕΦΕ 2011 Μαθηματικά Γ Λυκείου Γενικής Παιδείας / Επιμέλεια: Χατζόπουλος Μάκης (4.644 προβολές)

7. 25 Μεθοδολογίες στα διανύσματα / Β΄ Λυκείου /Ανανεώθηκε (3.954)

8. Καλή σχολική χρονιά 2011 - 12 - Διδακτέα ύλη (3.923 προβολές)

9. 25 Μεθοδολογίες στα διανύσματα / Β΄ Λυκείου /Ανανεώθηκε (3.921 προβολές)


10. Σημειώσεις στις Πιθανότητες για την Α΄ Λυκείου (3.898 προβολές)

Αξίζει να σημειώσω:


1.Οι ενδείξεις των παραπάνω προβολών είναι ενδεικτικές, αφού η προσμέτρηση των Στατιστικών της Google δεν είναι από τις πιο αξιόπιστες, αφού οι δύο ενδείξεις που μου δίνει, έχουν σημαντική διαφορά! Παραπάνω βλέπετε τον μέσο όρο των προβολών.

2. Γενικά τα θέματα του ΟΕΦΕ είχαν μεγάλη δημοτικότητα! Του χρόνου θα είμαι πιο προσεκτικός στον χρόνο δημοσίευσης (θα τηρήσω τα χρονοδιαγράμματα) και στον τρόπο δημοσίευσης (word, pdf, λύσεις κτλ)

3. Μερικά άρθρα έτυχαν σε κακή χρονική συγκυρία (γιορτές, αργίες, Παρασκευή βράδυ κτλ) και δεν είχαν την προσοχή που θα έπρεπε, άλλα ήταν πιο εύκολα στην αναζήτηση μέσω του Google οπότε η εμφάνισή τους ήταν πιο προσιτή.

4. Πολλά άρθρα από τα παραπάνω (πχ. Πιθανότητες της Α΄ Λυκείου), αν και είναι στο τοπ 10, έχουν διάρκεια λίγων μηνών και συναγωνίζονται άρθρα που είναι δέκα μήνες, άρα δείχνουν μια δυναμική που πιθανών του χρόνου να τα δούμε σε υψηλότερη θέση!

5. Επίσης υπήρχαν άρθρα που είναι γραμμένα αυτό τον μήνα και δεν θα μπορούσαν άλλωστε να συναγωνιστούν άρθρα που βρίσκονται στο blog πολλούς μήνες, άρα αυτά δεν λογίζονται σε αυτή την διαδικασία (συναγωνισμού).  

Γενικά: η σύγκριση άρθρων μόνο μέσων των προβολών είναι άδικη, αφού δεν προσμετρούνται πολλοί παράμετροι...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εκτιμάμε τους ανθρώπους που σέβονται τους συνομιλητές τους και διδάσκουν ήθος από τα πληκτρολόγιά τους.

Το lisari είναι χώρος που ενώνει φωνές, κάνει τις διαφορετικές δυνάμεις ομόρροπες.

Είναι εδώ για να ενώσει τους μαθηματικούς και να εκφραστούν μέσα από ένα μέσο. Επομένως, οι αντεγκλήσεις και οι προσβολές δεν μας τιμούν και δεν βοηθούν το σκοπό του εγχειρήματος.

Σας ευχαριστούμε για τη συμμετοχή και το ήθος σας!

Μάκης Χατζόπουλος