Στηρίξτε το έργο μας!

Σάββατο 11 Απριλίου 2015

Δύο μαθηματικοί στους 13 νέους Περιφερειακούς Διευθυντές Εκπαίδευσης

Αιφνιδίως, αργά το μεσημέρι της Μ. Πέμπτης, το Υπουργείο Παιδείας ανακοίνωσε τους 13 νέους Περιφερειακούς Διευθυντές Εκπαίδευσης. Μέσα σε αυτούς έχουμε και δύο «δικούς»* μας!!

1) Ο νέος περιφερειακός διευθυντής Εκπαίδευσης Αττικής είναι ο κ. Χαράλαμπος Λόντος. Καθηγητής μαθηματικός δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης και διευθυντής στο 2ο Γυμνάσιο Πειραιά.

2) Ο νέος περιφερειακός διευθυντής Εκπαίδευσης Ιονίων Νήσων είναι ο κ. Κώστας Γκούσης. Γεννημένος το 1966, σπούδασε μαθηματικά στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης και έκανε μεταπτυχιακές σπουδές στην πληροφορική και στα παιδαγωγικά. Καθηγητής στη δευτεροβάθμια εκπαίδευση.

Για να δείτε όλο το άρθρο πατήστε εδώ.

Το lisari είναι ταγμένο στην προβολή των μαθηματικών. Ένας χώρος που προωθεί, διαφημίζει και προβάλλει θέματα που αφορούν αποκλειστικά τα  μαθηματικά. Χωρίς ταμπού και προκαταλήψεις εξερευνά την πλήρη διάσταση της επικαιρότητας. 

* Με το όρο «δικούς» μας εννοούμε τους καθηγητές μαθηματικών, τους ανθρώπους που προέρχονται από το μετερίζι μας, τον κλάδο μας. Δε μας αφορά η πολιτική ταυτότητα ή πορεία του καθένα αλλά η ιδιότητά του. Σκοπό μας είναι η επιβράβευση και η ενθάρρυνση μαθηματικών σε κομβικά σημεία της εκπαίδευσης.  


Πολύ απλά, στηρίζουμε τους ΠΕ:03

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εκτιμάμε τους ανθρώπους που σέβονται τους συνομιλητές τους και διδάσκουν ήθος από τα πληκτρολόγιά τους.

Το lisari είναι χώρος που ενώνει φωνές, κάνει τις διαφορετικές δυνάμεις ομόρροπες.

Είναι εδώ για να ενώσει τους μαθηματικούς και να εκφραστούν μέσα από ένα μέσο. Επομένως, οι αντεγκλήσεις και οι προσβολές δεν μας τιμούν και δεν βοηθούν το σκοπό του εγχειρήματος.

Σας ευχαριστούμε για τη συμμετοχή και το ήθος σας!

Μάκης Χατζόπουλος