Στηρίξτε το έργο μας!

Κυριακή 15 Μαΐου 2011

Μια τελευταία πενιά στην Γ Λυκείου Κατεύθυνσης: θετικής και Τεχνολογικής

Δίνουμε μια τελευταία επανάληψη 5 θεμάτων, μέτριας δυσκολίας, στα Μαθηματικά Γ Λυκείου για τους μαθητές της Γ Λυκείου Θετικής και Τεχνολογικής κατεύθυνσης που εξετάζονται αύριο 16/5/2011.

Τα θέματα αυτά δεν είναι, ούτε θέλουν να είναι τα υποψήφια θέματα, απλά προσδοκούν να κάνουν μια γρήγορη επανάληψη σε κάποιες βασικές έννοιες που μπορούν να έχουν παραμελήσει οι μαθητές παραμονή εξετάσεων. (Δείτε παρακάτω, τελικά ήταν προφητικά!)

Για απευθείας αποθήκευση πατήστε εδώ.

(Ανανέωση 1η: ώρα 14:00 - 15/5/2011) 

Σημείωση: Θα ανανεώνεται έως το βράδυ με διάφορα θέματα ή παρατηρήσεις

Παρατήρηση μια μέρα μετά: Τα θέματα αυτά τελικά ήταν προφητικά αφού το τελευταίο υποερώτημα, το δύσκολο και το καινούργιο που τίθεται στις Πανελλήνιες εξετάσεις, το είχαμε στις προτεινόμενες της τελευταίας πενιάς!! 

1 σχόλιο:

  1. Σημειώνω έτσι για ιστορικούς λόγους, το θέμα 4 που δόθηκε παραμονή των εξετάσεων και η πατρότητα του θέματος ΔΕΝ μου ανήκει, μοιάζει εκπληκτικά με το υποερώτημα Δ4 των Πανελληνίων εξετάσεων 2011 Μαθηματικών Κατεύθυνσης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Εκτιμάμε τους ανθρώπους που σέβονται τους συνομιλητές τους και διδάσκουν ήθος από τα πληκτρολόγιά τους.

Το lisari είναι χώρος που ενώνει φωνές, κάνει τις διαφορετικές δυνάμεις ομόρροπες.

Είναι εδώ για να ενώσει τους μαθηματικούς και να εκφραστούν μέσα από ένα μέσο. Επομένως, οι αντεγκλήσεις και οι προσβολές δεν μας τιμούν και δεν βοηθούν το σκοπό του εγχειρήματος.

Σας ευχαριστούμε για τη συμμετοχή και το ήθος σας!

Μάκης Χατζόπουλος