Θέλω να γίνω μέλος!

Τελευταία ενημέρωση: 23/8/2017

Ωραία! Το βρήκα το lisari! Μου αρέσει αφού έχει Μαθηματικά που τοοοοσο αγαπώ! Με προβληματίζουν όμως πολλά, όπως:

1) Πώς θα γίνω μέλος; 

2) Πώς θα σχολιάσω κάτω από κάθε ανάρτηση;

3) Πώς θα βρω αυτό που αναζητώ; 

Σας δίνουμε απλές οδηγίες για να μην αντιμετωπίσετε αρκετά προβλήματα κατά την περιήγησή σας

Απαντήσεις

1) Προτείνουμε όσοι παρακολουθείτε και αγαπάτε το lisari, να μη διστάσετε να γίνετε μέλη. 

Τα μέλη μας μπορούν να συμμετέχουν σε διαγωνισμούς, να λαμβάνουν αποκλειστικά αρχεία σε word (όταν υπάρχει η αντίστοιχη δυνατότητα) και να έχουν αποκλειστική ενημέρωση μέσω email για πολλά εκπαιδευτικά νέα (πχ. ανάρτηση Τράπεζα θεμάτων, θέματα ΟΕΦΕ κτλ). Τέλος η συμμετοχή στην ομάδα σημαίνει στήριξη, αποδοχή και αναγνώριση. 

Σας ευχαριστούμε για την αμέριστη συμπαράσταση και αγάπη που μας δείχνετε όλα αυτά τα χρόνια. Μας τιμάτε με την παρουσία σας.

Πολλές φορές μας ρωτάτε πως να γίνετε μέλη στο lisari, η διαδικασία είναι απλή και το έχουν καταφέρει ήδη 1005 (!!) άτομα (23/8/2017). 

Τα βήματα που θα περιγράψουμε ισχύουν για όλα τα blog.


Για να γίνετε μέλος πρέπει να κάνετε τα εξής:

α) Στην κορυφή της σελίδας, κάτω από τις καρτέλες θα βρείτε πολλές εικόνες - πρόσωπα. Είναι τα άτομα που μας ακολουθούν. Κάτω από κει υπάρχει ένα μπλε κουμπί που γράφει "follow". Κάντε κλικ (δείτε φώτο 1).β) Μόλις πατήσετε τον σύνδεσμο βγαίνει μια δεύτερη καρτέλα (δείτε φώτο 2) που πρέπει να συνδεθείτε μέσω κάποιων συγκεκριμένων λογαριασμών gmail. (Προφανώς στην φωτογραφία αναγράφονται οι δικοί μου λογαριασμοί.) γ) Συνδεθείτε μέσω Google ή Twitter ή Υahoo κτλ. και μόλις γίνατε μέλη του lisari.blogspot.gr

2) Για να σχολιάσετε

Για να σχολιάσετε κάτω από κάθε ανάρτηση δείτε την παρακάτω φωτογραφία.


Αν και δεν έχει χρειαστεί να σβήσουμε κάποιο σχόλιο μέχρι τώρα (εκτός κάποια spam) παρόλα αυτά ζητάμε το σεβασμό σας και την προσοχή όλων όσων συμμετέχετε. Δεν χρειάζεται να προσβάλλουμε ή να μειώσουμε κανέναν. Είμαστε εδώ να γνωριστούμε, να συζητήσουμε και να εκθέσουμε το σκεπτικό και τις παρατηρήσεις μας. Είμαστε εδώ να ενημερωθούμε και να γνωριστούμε. Δεν είναι πεδίο μάχης, αλλά πεδίο επικοινωνίας και σύνθεσης απόψεων.

3) Αναζήτηση

Πολλές φορές αναζητείτε κάποιο αρχείο και δεν το βρίσκετε, τι να κάνετε; 

Είναι γνωστό ότι το blog είναι από τα πιο δύσχρηστα site όταν αναζητούμε κάτι, η κατηγοριοποίηση δεν είναι και η πιο εύκολη. Παρόλα αυτά θα υποδείξουμε τρία με τέσσερα τρικ για να έχετε καλύτερη τύχη:

 - μέσω μηχανών αναζήτησης πχ. της google (πχ. όνομα αρχείο που αναζητάτε και δίπλα την λέξη lisari)

- μέσω της μπάρας αναζήτησης που υπάρχει στην αρχή του blog

- από τις καρτέλες που υπάρχουν στην κορυφή. Στις καρτέλες ομαδοποιούνται όλα όσα γράφονται στο blog κατά καιρούς. Δεν είναι ενημερωμένες οι καρτέλες κάθε χρονική στιγμή (υπάρχει ένδειξη μέχρι ποια ημερομηνία είναι ενημερωμένες) αλλά το μεγαλύτερο ποσοστό των αρχείων συγκεντρώνονται εκεί.


- τέλος μπορείτε να κάνετε μια ανασκόπηση, χωρίς κατά ανάγκη να αναζητείτε κάτι συγκεκριμένο, πατάτε στο τέλος το κουμπί "Παλαιότερες δημοσιεύσεις"


5 σχόλια:

 1. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Έχετε δίκιο θα το αποκαταστήσω. Σας ευχαριστώ για την υπόδειξη.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Το λινκ ακόμα δεν δουλεύει παιδιά

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Έχετε δίκιο, κατάργησα το σύνδεσμο αφού πλέον δεν δίνεται η δυνατότητα να φτάσουμε απευθείας σε αυτό το βήμα...

   Διαγραφή