Τετάρτη, 19 Ιανουαρίου 2011

Το Microsoft Mathematics δωρεάν!

Η Microsoft πλέον διαθέτει το Microsoft Mathematics δωρεάν. Πρόκειται για μια εφαρμογή η οποία προσφέρει στον χρήστη ποικίλα μαθηματικά εργαλεία τα οποία μπορούν να βοηθήσουν στην επίλυση πολύπλοκων πράξεων και παραστάσεων. Επίσης βοηθάει τους χρήστες να μάθουν να λύνουν εξισώσεις βήμα-βήμα αντί να τους παρέχει την τελική απάντηση, επιτρέποντας τους να κατανοήσουν καλύτερα τις θεμελιώδεις έννοιες στην άλγεβρα, την γεωμετρία, την φυσική, την χημεία και τον απειροστικό λογισμό.

Επίσης είναι μια αριθμομηχανή που διαθέτει γραφικές παραστάσεις και λειτουργεί σαν την αριθμομηχανή χειρός, βοηθώντας επίσης στην κατασκευή τριγώνων, την μετατροπή μονάδων και την επίλυση διαφόρων εξισώσεων.

To Microsoft Mathematics διατίθεται δωρεάν για κατέβασμα και έρχεται με ένα αρχείο βοήθειας που εξηγεί τις λειτουργίες του και περιέχει παραδείγματα από διαφορετικά μαθηματικά προβλήματα. 

Τέλος, υποστηρίζεται σε 32bit αλλά και σε 64bit λειτουργικά Windows και απαιτεί την ύπαρξη του Microsoft .NET Framework 3.5 SP1 για να λειτουργήσει.
 

Το Microsoft Mathematics μπορείτε να το κατεβάσετε από 
http://www.microsoft.com/education/products/student/math/default.aspx#overview

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου