Σάββατο, 14 Μαρτίου 2015

Τα θέματα της ΟΕΦΕ από το 2001 έως 2015 σε word για την Γ΄ Λυκείου!!

Τα θέματα της ΟΕΦΕ που τόσο πολύ τα εμπιστεύεστε και τα ζητάτε, σας τα παρουσιάζουμε κατά αποκλειστικότητα σε word!

Τα αρχεία είναι από το 2001 έως 2015 για τα Μαθηματικά της Γ΄ Λυκείου Κατεύθυνσης και Γενικής Παιδείας!

Προσοχή! Η ύλη για το σχολικό έτος 2015 - 16 στο μάθημα Μαθηματικών Κατεύθυνσης έχει αλλάξει, επομένως πολλά θέματα είναι εκτός ύλης. 

Ανανεώθηκε: 13/08/2015

Για αποθήκευση: 

1) Κατεύθυνση: doc - pdf  
Επιμέλεια: Μάκης Χατζόπουλος
 
2) Γενική Παιδεία: doc - pdf 
Επιμέλεια: Γιάννης Κάκανος

8 σχόλια:

 1. ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΤΟΥ 2013 ΣΕ WORD;

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Ποιος το ζητάει; Θα προτιμούσα οι δημοσιεύσεις να είναι επώνυμες, δεν είναι ευγενικό να ζητάτε κάτι χωρίς να συστήνεστε...

   Με κάτι τέτοια σκέφτομαι να κάνω το blog κλειστή ομάδα και να έχουν πρόσβαση μόνο τα μέλη του.

   Διαγραφή
  2. Δώστε ένα email να επικοινωνούμε μαζί σας .

   Διαγραφή
  3. Δείτε εδώ http://lisari.blogspot.com/p/blog-page_9993.html

   Διαγραφή
 2. λύσε μου την απορία τι διαφορά έχουν τα νεα pdf που ανεβάσατε σε σχέση με όσα είχα ετοιμάσει

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Το pdf που ανέβασα προέρχεται από το αρχείο word που ανήρτησε η ομάδα μας και είναι χρήσιμο για όσους δεν υποστηρίζουν offices.

  Οπότε το pdf ενημερώνει τον αναγνώστη τι υπάρχει, τι κρύβεται στο word.... Δεν είναι τυχαίο όταν δίνω δύο τρόπους προβολής (doc - pdf), να έχουν απήχηση και τα δύο αρχεία (!).

  Δεν είναι κομψό Τάκη όταν παρουσιάζεις μια εργασία σε word να μην δίνεις το δικαίωμα στον αναγνώστη να επιλέξει τον τρόπο προβολής που επιθυμεί.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. Συνεπώς περιέχουν στην καλύτερη όσα θέματα έχουν και τα δικά μου αρχεία με διαφορετική όμως μορφοποίηση. Στα θέματα ΟΕΦΕ Γενικής παρατήρησα οτι έχουν αφαιρεθεί θέματα με τον χαρακτηρισμό ''εκτός ύλης'' και λείπει το 2ο πακέτο θεμάτων που δόθηκε το 2012 (δόθηκαν τότε 2 παρτίδες θεμάτων, μια τετράδα με λύσεις και μια δεκάδα χωρίς λύσεις) αλλά περιέχονται στο αρχείο pdf που έχω ανεβάσει.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 5. Όσο αφορά το πρώτο σκέλος, εννοείται ότι λογικά είναι εφάμιλλο το δικό σου αρχείο αφού καταγράφουμε τα ίδια θέματα, αλλά φαντάζομαι ότι αυτό δεν είναι κακό ούτε απαγορεύεται. Η διαφορά βρίσκεται στη μορφή word και αυτό διαφημίζουμε στην ανάρτησή μας, αν πρόσεξες.

  Σε ευχαριστούμε για την διευκρίνηση για το 2012, το αγνοούσα.

  Πάντως τα θέματα word είναι κατά αποκλειστικότητα από την lisari team (όσο και να έψαξα δεν τα βρήκα σε κάποιο site) και αυτό είναι το ξεχωριστό - μοναδικό στην ανάρτηση. Ένα μπράβο στους συντελεστές της προσπάθειας!!! Το αρχείο έχει ήδη μεγάλη δημοτικότητα και το αναζητούν όλοι!

  ΑπάντησηΔιαγραφή