Στηρίξτε το έργο μας!

Τρίτη 27 Νοεμβρίου 2012

Υποτροφίες από το Ίδρυμα Μαθηματικών Επιστημών των Παρισίων ακαδ.έτους 2013-2014

Το Ίδρυμα Μαθηματικών Επιστημών των Παρισίων ανακοίνωσε ότι προσφέρει τις παρακάτω ευκαιρίες για το ακαδημαϊκό έτος 2013-2014 σε αξιόλογους επιστήμονες καθώς και σε φοιτητές άριστων επιδόσεων και εξαιρετικού επιπέδου:

Πρόγραμμα Αριστείας: Το πρόγραμμα Αριστείας έχει ως σκοπό να φιλοξενήσει σε πρώτη φάση, έναν αλλοδαπό μαθηματικό σε ένα ή περισσότερα συνεργαζόμενα εργαστήρια με το Ίδρυμα. Όλοι οι τομείς των μαθηματικών μπορούν να επιλεγούν. Ο υπότροφος θα έχει χρηματοδότηση για παραμονή από 6 έως 12 μήνες (βεβαίως διανεμημένους σε τρία ακαδημαϊκά έτη). Ο μισθός του κατόχου της υποτροφίας Αριστείας θα είναι 6.200 € μηνιαίως.

Πρόγραμμα για νέους ερευνητές : το Ίδρυμα επιλέγει νέες/νέους μαθηματικούς ή μηχανικούς υπολογιστών και τους προσφέρει να πραγματοποιήσουν την έρευνά τους κατά τη διάρκεια κάποιων μηνών στα εργαστήριά τους.

Πρόγραμμα για μεταδιδακτορικούς : βοήθημα μεταδιδακτορικών σπουδών στα μαθηματικά ή την βασική επιστήμη μηχανικών υπολογιστών. Διάρκειας ενός ή δύο ετών, αρχομένης από τον Οκτώβριο 2013 στα εργαστήρια που συνεργάζονται με το Ίδρυμα.

Υποτροφία για μεταπτυχιακό της Σχολής Paris Graduate School of Mathematical Sciences (PGSM):  επιτρέπει στους επιλεχθέντες φοιτητές με παρουσίαση του φακέλου τους να επωφεληθούν μίας υποτροφίας μεταπτυχιακού προγράμματος και μιας προσωπικής παρακολούθησης που προσφέρονται από το Ίδρυμα Μαθηματικών Επιστημών των Παρισίων.


Εγγραφή στα προγράμματα, στην ιστοσελίδα :   www.sciencesmaths-paris.fr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εκτιμάμε τους ανθρώπους που σέβονται τους συνομιλητές τους και διδάσκουν ήθος από τα πληκτρολόγιά τους.

Το lisari είναι χώρος που ενώνει φωνές, κάνει τις διαφορετικές δυνάμεις ομόρροπες.

Είναι εδώ για να ενώσει τους μαθηματικούς και να εκφραστούν μέσα από ένα μέσο. Επομένως, οι αντεγκλήσεις και οι προσβολές δεν μας τιμούν και δεν βοηθούν το σκοπό του εγχειρήματος.

Σας ευχαριστούμε για τη συμμετοχή και το ήθος σας!

Μάκης Χατζόπουλος