Τρίτη, 2 Ιουλίου 2013

Μαθηματικό Καλοκαιρινό Σχολείο στη Νάουσα

Τα τελευταία χρόνια βλέπουμε συχνά στην Β. Ελλάδα να γίνονται τα καλοκαιρινά Μαθηματικά σχολεία, συνδυάζουν διακοπές και γνώση. Μία πολύ καλή κίνηση για τους φιλομαθείς και ανήσυχους μαθητές.

Πρέπει να θυμίσουμε ότι η λαμπρή ιδέα των καλοκαιρινών σχολείων ανήκει στον Παπαδόπουλο Κωνσταντίνο, αφού βρήκε πλήρη αποδοχή από πολλά Παραρτήματα της ΕΜΕ και τους μαθητές των Ελληνικών σχολείων.

Δικαίωμα Εγγραφής7o_MKS_afisa
Δικαίωμα Εγγραφής στο 7ο Μαθηματικό Καλοκαιρινό Σχολείο (7ο Μ.Κ.Σ.) έχουν όσοι μαθητές πληρούν τις εξής προϋποθέσεις:

1. Κατά το επόμενο σχολικό έτος 2013–2014, θα φοιτήσουν σε οποιαδήποτε τάξη του Γυμνασίου ή του Γενικού Λυκείου.  Δηλαδή κατά το τρέχουν σχολικό έτος 2012 – 2013 είναι μαθητές της ΣΤ΄ Δημοτικού σχολείου ή οποιασδήποτε τάξης του Γυμνασίου ή της Α΄ ή της Β΄ τάξης Λυκείου. 

2. Η διαγωγή του μαθητή να είναι «Κοσμιότατη» 

3. Βαθμός στο μάθημα των Μαθηματικών (Πολύ Καλά – Άριστα)

Επιπρόσθετα θα ληφθεί ιδιαίτερα υπόψη η συμμετοχή – Διάκριση σε διαγωνισμούς της Ε.Μ.Ε.Χορήγηση υποτροφιών
Tο Παράρτημα Ημαθίας της Ελληνικής Μαθηματικής Εταιρείας εξασφάλισε, από φορέα της Ημαθίας, υποτροφία που καλύπτει όλα τα έξοδα συμμετοχής τριών Ημαθιωτών μαθητών, στο 7ο Μαθηματικό Καλοκαιρινό Σχολείο, το οποίο θα λειτουργήσει στον Άγιο Νικόλαο της Νάουσας από 4 ως 10 Αυγούστου 2013.

Η Διοικούσα Επιτροπή του Παραρτήματος αποφάσισε να δοθεί από μία υποτροφία σε ένα μαθητή από καθένα από τους Δήμους Βέροιας, Αλεξάνδρειας και Νάουσας. Τα στοιχεία που θα συνεκτιμηθούν για την επιλογή θα είναι:

1. Να είναι μαθητής Γυμνασίου ή της Α΄ Λυκείου κατά το σχολικό έτος 2013-2014.

2. Να είναι αριστούχος μαθητής από πολύτεκνη οικογένεια.

3. Να έχει άριστο βαθμό στα μαθηματικά στη σχολική χρονιά 2012-2013 .

4. Να συμμετέχει στους μαθηματικούς διαγωνισμούς.

Οι ενδιαφερόμενοι πρέπει στείλουν τα στοιχεία των μαθητών στην Ε.Μ.Ε. Ημαθίας τηλεφωνικά στο 2331067107 ή με FAX  στο 2331067174 ή με email στο mathima0@gmail.com έως και την Τρίτη 9 Ιουλίου 2013.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου