Στηρίξτε το έργο μας!

Τρίτη 2 Σεπτεμβρίου 2014

Μαθηματικές Συναντήσεις από το Σχολικό Σύμβουλο Δημήτρη Ντρίζο

Ο αγαπημένος και ακούραστος Σχολικός Σύμβουλος Τρικάλων Δημήτρης Ντρίζος μας προσφέρει μέσα από την ιστοσελίδα του χρήσιμο υλικό για τους μαθητές της Γ΄ Λυκείου Κατεύθυνσης. 

Οι σημειώσεις, οι ασκήσεις και γενικά όλο το υλικό το συστήνουμε ανεπιφύλακτα για όλους τους μαθητές - καθηγητές, αφού η λογική των θεμάτων μοιάζει πολύ με τα θέματα που τίθενται κάθε χρόνο στις Πανελλαδικές Εξετάσεις.

Tο 6ο σημείωμα για την ενδεικτική πρόταση θεμάτων στην απόλυτη τιμή και τις ρίζες πραγματικών αριθμών στο πλαίσιο της Άλγεβρας Α΄ Λυκείου.

Το 5ο σημείωμα από τις Μαθηματικές συναντήσεις περιέχει 3 νέα τεστ Μαθηματικών Κατεύθυνσης Γ΄ τάξης Γενικού Λυκείου για εργασία στη τάξη.

Το 4ο σημείωμα από τις Μαθηματικές συναντήσεις: Πρόταση διδασκαλίας 2ωρης διδασκαλίας της Ευκλείδειας Γεωμετρίας στη Β΄ τάξη Γενικού Λυκείου. 







Αυτή η εργασία χορηγείται με άδεια Creative Commons Αναφορά Δημιουργού - Μη Εμπορική Χρήση - Παρόμοια Διανομή 3.0 Ελλάδα .

1 σχόλιο:

  1. Μακάρι όλοι οι σχολικοί σύμβουλοι να εργάζονταν αναλόγως...

    Δημήτρης

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Εκτιμάμε τους ανθρώπους που σέβονται τους συνομιλητές τους και διδάσκουν ήθος από τα πληκτρολόγιά τους.

Το lisari είναι χώρος που ενώνει φωνές, κάνει τις διαφορετικές δυνάμεις ομόρροπες.

Είναι εδώ για να ενώσει τους μαθηματικούς και να εκφραστούν μέσα από ένα μέσο. Επομένως, οι αντεγκλήσεις και οι προσβολές δεν μας τιμούν και δεν βοηθούν το σκοπό του εγχειρήματος.

Σας ευχαριστούμε για τη συμμετοχή και το ήθος σας!

Μάκης Χατζόπουλος