Στηρίξτε το έργο μας!

Πέμπτη 24 Απριλίου 2014

1ος Διαγωνισμός στο lisari!! Παίξτε και κερδίστε ένα Μαθηματικό βιβλίο! Λήξη διαγωνισμού

Ο 1ος διαγωνισμός στο lisari είναι γεγονός!! 
Ο διαγωνισμός έληξε!

Σήμερα στις 24 Απριλίου 2014 ο 1ος διαγωνισμός του lisari στέφτηκε με επιτυχία και τελείωσε
  • Όποιος στείλει οποιαδήποτε λύση από εδώ και στο εξής, είναι ευπρόσδεκτη και μπαίνει στο αρχείο, αλλά όχι στη λίστα των υποψηφίων! Όλοι οι λύτες φαίνονται τελικά στο παρακάτω συνημμένο (box.com).
  • Ο νικητής θα ανακοινωθεί στις (Κυριακή) 27 Απριλίου 2014 . Ο νικητής του διαγωνισμού είναι ο Χρήστος Σίσκας από την Θεσσαλονίκη. Έδωσε τις πιο αναλυτικές και πλήρεις λύσεις, στην καλύτερη εμφάνιση
  • Θα αναρτηθούν οι επίσημες λύσεις του βιβλίου, του νικητή και πολλές εναλλακτικές λύσεις των άλλων διαγωνιζόμενων. Μπορώ να πω ότι διάβασα λύσεις που ούτε καν είχαν περάσει από το μυαλό μου, τελικά έχουμε ένα άρτιο υλικό καθηγητών που μας παρακολουθεί και είναι τιμή μας να συμμετέχουν. Θα είναι άκρως παιδαγωγικό - ωφέλιμο να δούμε όλες τις διαφορετικές λύσεις που προτάθηκαν, θα μας ανοίξει νέους δρόμους, νέα μονοπάτια σκέψης!
  • Θέλω να ευχαριστήσω όλους τους συμμετέχοντες, είναι αξιοσημείωτο ότι όλοι, μα όλοι. μου έλεγαν το ίδιο πράγμα, δεν μας ενδιαφέρει το έπαθλο μόνο η συμμετοχή! Προφανώς το δώρο είναι μια αφορμή να ασχοληθούμε με αυτό που αγαπάμε, τα Μαθηματικά!

Απαραίτητες διευκρινήσεις

Επειδή η συμμετοχή και η ανταπόκριση μαθητών - καθηγητών ήταν μεγάλη, τροποποιώ λίγο τους όρους για να γίνει πιο εύκολη η συμμετοχή - διάκριση. 

Ο διαγωνισμός τρέχει κανονικά για τον ένα νικητή, μακάρι να προμηθευτώ και άλλα βιβλία, για να προσφέρουμε σε περισσότερους νικητές (δεν είναι τίποτα σίγουρο), ίσως στους 3 πρώτους.

- Οι επόμενες ασκήσεις που θα προταθούν στις 6/4/2014 (Κυριακή) και μετά, δεν θα λαμβάνεται σημασία η πιο γρήγορη λύση, αλλά η πιο σωστή και πλήρης λύση. Παρατηρήθηκε κόσμος να κάθεται όλο το βράδυ για να λύσει την άσκηση, δεν θέλουμε να τον ταλαιπωρήσουμε, μόνο να τον παρακινήσουμε να ασχοληθεί με τα αγαπημένα του μαθηματικά και να κερδίσει κάτι... Η ανταμοιβή - αναγνώριση είναι το έπαθλο! 

- Είναι δεκτές όλες οι μορφές λύσεων, δακτυλογραφημένες ή χειρόγραφες. Όμως η πιο πλήρης δακτυλογραφημένη λύση θα αναρτηθεί ως επίσημη λύση του διαγωνισμού! Τελικά μετά από απαίτηση των περισσοτέρων θα αναρτηθούν όλες οι λύσεις, χειρόγραφες και μη, για να δείτε όλους τους τρόπους επίλυσης των ασκήσεων... 

- Διαγωνίζονται ονομαστικά μόνο τα μέλη του blog, οι άλλοι απλά συμμετέχουν χωρίς αξίωση για το βοήθημα.

- Αποκλείονται εξ ορισμού από την διαδικασία οι ανώνυμοι χρήστες.




Όροι διαγωνισμού
  • Να είστε (φανερά) μέλη του lisari.blogspot.com
  • Να λύσετε σωστά ΚΑΙ τις 4 (προσοχή άλλαξε ο αριθμός) ασκήσεις που θα προταθούν από το παρακάτω βιβλίο. Ο αριθμός των ασκήσεων μπορεί να τροποποιηθεί χωρίς καμία ενημέρωση. 
  • Μεταξύ ισοψηφίας, εξετάζονται οι πιο γρήγορες και σωστές λύσεις
  • Δεκτές οι χειρόγραφες ή δακτυλογραφημένες λύσεις 
  • Δεκτές όλες οι ηλικίες που δεν έχουν το βιβλίο που δίνεται δώρο.
  • Ο διαγωνισμός ξεκινά 23 Μαρτίου ώρα 23:00 και λήγει  23 Απριλίου ώρα 23:00
  • Αναφέρετε σε κάθε email τα στοιχεία σας (ανώνυμοι δεν παίρνουν μέρος) 

Έπαθλο; 
Ο νικητής κερδίζει το παρακάτω βοήθημα - εξωσχολικό βιβλίο!! Διατίθενται με δωρεάν αποστολή σε όλη την Ελλάδα.


Ευχαριστούμε πολύ τους αγαπητούς συγγραφείς που μας πρόσφεραν το βιβλίο, όπως και την άδεια τους να γίνει ο διαγωνισμός.

Η σελίδα αυτή θα είναι σταθερά στην πλαϊνή στήλη έως 27 Απριλίου για πιο γρήγορη εύρεση.

Σημείωση: Όποιος συγγραφέας επιθυμεί να συμμετέχει με το βιβλίο του σε ανάλογο διαγωνισμό, είναι επιθυμητό και δεκτό και να επικοινωνήσει μαζί μας στα γνωστά email. 

Σας ευχαριστούμε όλους για την αγάπη σας και την συμμετοχή σας.


5 σχόλια:

  1. Μάκη να υποθέσουμε ότι ο διαγωνισμός είναι ανοιχτός και σε καθηγητές; Ενδιαφέρουσα ιδέα, μας βάζεις σε πειρασμό να πέσουμε με τα μούτρα στην επίλυση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Είναι για όλους, ανεξαιρέτως ηλικία και ιδιότητα!! Περιμένω την ανταπόκριση του νησιού μας!!

      Διαγραφή
  2. Μάκη μία μία θα ανεβαίνουν οι ασκήσεις, η πρώτη σήμερα και οι επόμενες σε επόμενες ημέρες ή θα τις ανεβάσεις όλες μαζί;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σήμερα η πρώτη, την επόμενη Κυριακή η δεύτερη κ.ο.κ Προσοχή, σημαντικό δεν είναι ο χρόνος επίλυσης μίας άσκησης, αλλά η ορθότητας την επίλυσης. Μεταξύ δύο λύσεων, διαλέγω την σωστή σε όλα τα σημεία της και την πιο πλήρης.

      Διαγραφή
  3. Πότε θα δημοσιευτεί η επόμενη άσκηση του διαγωνισμού

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Εκτιμάμε τους ανθρώπους που σέβονται τους συνομιλητές τους και διδάσκουν ήθος από τα πληκτρολόγιά τους.

Το lisari είναι χώρος που ενώνει φωνές, κάνει τις διαφορετικές δυνάμεις ομόρροπες.

Είναι εδώ για να ενώσει τους μαθηματικούς και να εκφραστούν μέσα από ένα μέσο. Επομένως, οι αντεγκλήσεις και οι προσβολές δεν μας τιμούν και δεν βοηθούν το σκοπό του εγχειρήματος.

Σας ευχαριστούμε για τη συμμετοχή και το ήθος σας!

Μάκης Χατζόπουλος