Στηρίξτε το έργο μας!

Δευτέρα 8 Ιουνίου 2015

Γιορτάζουμε και στον 9ο διαγωνισμό σας χαρίζουμε ένα από τα πιο εμπορικά βιβλία!!

Στις 13 Ιουνίου 2015, το lisari.blogspot.gr γιορτάζει! Γίνεται 7 ετών, κλείνοντας αισίως την 7η χρόνια στο διαδίκτυο και με την ευκαιρία αυτή σας μοιράζει 5 βιβλία του συγγραφέα των best sellers, Τεύκρου Μιχαηλίδη. 

Ο διάσημος συγγραφέας και ο εκδοτικός οίκος Πατάκης προσφέρουν σε 5 τυχερούς το βιβλίο «Μιλώντας στην Άννα για τα μαθηματικά».

Ιστορία του lisari
Η πρώτη ανάρτηση στο σύνδεσμο lisari.blogspot.gr πραγματοποιήθηκε στις 13 Ιουνίου 2008, ημέρα Παρασκευή! Ήταν η μέρα που αποπειράθηκα να γράψω κείμενο μαθηματικών σε blog, απόπειρα που έπεσε στο κενό και τελικά αρκέστηκα στην πληκτρολόγηση δύο απλών ασκήσεων Γεωμετρίας της Β΄ Λυκείου που δεν απαιτούσαν μαθηματικές σχέσεις ή τύπους. Επτά χρόνια μετά, το γνωστό άσμα του Παπάζογλου «όλα τριγύρω αλλάζουνε κι όλα τα ίδια μένουν» μάλλον είναι ανεπίκαιρο, αφού εμείς τουλάχιστον αλλάξαμε και αλλάξαμε αρκετά. Οι αναρτήσεις μας πλήθυναν, βελτιώθηκαν, η απήχηση του κοινού είναι πολύ μεγαλύτερη (την περίοδο των Πανελλαδικών, ξεπερνάμε τις 30.000 επισκέψεις ημερησίως) και η ομάδα μας διευρύνθηκε!

Σήμερα έχουμε τη lisari team, μια ομάδα 36 ανήσυχων, ενεργών Μαθηματικών που πλαισιώνει κάθε δραστηριότητά μας.
_____________________________________________________________________

Το lisari, οι εκδοτικοί οίκοι και οι συγγραφείς, για ένατη φορά (!)
βρίσκονται στο πλευρό του μαθητή - καθηγητή!
Δηλώστε συμμετοχή και πάρτε μέρος στην κλήρωση των  
5 βιβλίων του πολυσυζητημένου λογοτεχνικού βιβλίου 

«Μιλώντας στην Άννα για τα μαθηματικά» 
του αγαπητού συναδέλφου και φίλου, Τεύκρου Μιχαηλίδη.
_____________________________________________________________________

Λίγα λόγια για το βιβλίο
Ποιος είναι καταλληλότερος να προλογίσει ένα λογοτεχνικό βιβλίο από την αγαπητή φίλη και blogger του «Μαθηματικά + Λογοτεχνία», Κατερίνα Καλφοπούλου;

Η Άννα του Τεύκρου Μιχαηλίδη είναι μια κοπέλα με μεγάλη περιέργεια και ακόμη μεγαλύτερη τύχη, που αναμφιβόλως έχει πολλαπλή υπόσταση!

Είναι μια δεκάχρονη μικρούλα που με αφοπλιστική αμεσότητα προσεγγίζει τον ηλικιωμένο μαθηματικό για να τον ρωτήσει τι κάνει χωμένος στα ηλιοτρόπια... Είναι μια επαναστατημένη έφηβη που χάνεται για να επιστρέψει στον ηλικιωμένο φίλο της και να ζητήσει βοήθεια στην προσπάθειά της να καταλάβει από τα Μαθηματικά που διδάσκεται στο σχολείο, αυτά που καταλαβαίνει ο Δημήτρης, ή που τέλος πάντων προσποιείται ότι καταλαβαίνει, ενώ αυτή, λόγω φύλου(;), αδυνατεί... Είναι μια νεαρή επιστήμονας που αναζητά το θέμα του διδακτορικού της και μας ξεναγεί σε μερικές από τις περιοχές της σύγχρονης μαθηματικής έρευνας.

Κυρίως όμως, όπως μας λέει ο Τεύκρος Μιχαηλίδης στην προμετωπίδα του βιβλίου "ΜΙΛΩΝΤΑΣ ΣΤΗΝ ΑΝΝΑ ΓΙΑ ΤΑ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΑ", η Άννα "Είναι ένα κράμα από δεκάδες αγόρια και κορίτσια που γνώρισα όλα αυτά τα χρόνια και μου χάρισαν αυτό που εγώ θεωρώ την υπέρτατη δικαίωση: να διαβάσω τη χαρά της μαθηματικής ανακάλυψης μέσα στη λάμψη των ματιών τους"

Γι' αυτό η Άννα είναι πολυδιάστατη! Και ταυτόχρονα είναι πολύ τυχερή! Επειδή είχε την τύχη να γνωρίσει τον περίεργο ηλικιωμένο μαθηματικό καθηγητή και να μυηθεί στα θαυμαστά μυστήρια των Μαθηματικών, της φύσης και της ζωής... Ή μήπως είναι πολύ τυχερή επειδή, καθ' ομολογία του συγγραφέα, δεν είναι ένα υπαρκτό πρόσωπο, αλλά ένα κράμα από δεκάδες αγόρια και κορίτσια, που κάποια στιγμή στη ζωή τους τον είχαν καθηγητή;


Λίγα λόγια για το συγγραφέα
Τον Τεύκρο μπορείς να τον βρεις σε κάποιο αεροδρόμιο ενώ πηγαινοέρχεται σε συνέδρια, σε βιβλιοπωλεία να παρουσιάζει τα έργα του, στο hub να δίνει διαλέξεις, σε Πανεπιστήμια, σε Λέσχες ανάγνωσης... Εργάζεται στο Κολλέγιο Αθηνών, απ’ όπου και αποφοίτησε… Μιλάει πολλές ξένες γλώσσες (κατάγεται από την Κύπρο), ενώ έχει μεταφράσει και πολλά βιβλία. Έχει ένα μοναδικό τρόπο να μαγεύει το κοινό στις ομιλίες του, με τον τόνο της φωνής του, την οξύτητα της σκέψης και την ευγλωττία του. Οι αίθουσες, τα αμφιθέατρα κάθε πόλης που θα επισκεφτεί γεμίζουν. Αξίζει τον κόπο να περιηγηθείτε και στο blog του https://tefcrosmichaelides.wordpress.com/

Μερικά από τα βιβλία του δραστήριου συγγραφέα που συνδυάζει μαγικά τα Μαθηματικά με τη λογοτεχνία, είναι τα εξής: 

(2015)  Εγκλήματα δημοσιονομικής προσαρμογής, Πόλις
…αποτελείται από επτά αστυνομικές ιστορίες. Βασική ηρωίδα και στα επτά διηγήματα του βιβλίου είναι η υπαστυνόμος Όλγα Πετροπούλου, η οποία καλείται να εξιχνιάσει τις υποθέσεις.

(2014)  Μιλώντας στην Άννα για τα μαθηματικά, Εκδόσεις Πατάκη

(2013)  Αχμές, ο γιος του φεγγαριού, Πόλις
… περιέχει πολλές όμορφες μαθηματικολογοτεχνικές πληροφορίες για τα αρχαία αιγυπτιακά μαθηματικά, ενώ είναι ο λόγος που πήρε το Κυπριακό Κρατικό Βραβείο Μυθιστορήματος 2010.


(2011)  Τα τέσσερα χρώματα του καλοκαιριού, Πόλις
Η αφήγηση ξεκινά τη δεκαετία του ’70, όταν ο νεαρός μαθηματικός, θα δεχτεί την πρόσκληση ενός Σερφιώτη φίλου του να τον επισκεφθεί, για διακοπές, στο νησί.

(2006)  Πυθαγόρεια εγκλήματα, Πόλις
Μεταφρασμένο στα Αγγλικά, Γαλλικά, Ιταλικά, Ισπανικά, Κορεατικά και Κινεζικά. Βραχεία λίστα για το βραβείο του περιοδικού «Διαβάζω» και του περιοδικού Tangentes.

(2004)  Μαθηματικά επίκαιρα, Πόλις
Συνειρμοί διαβάζοντας την εφημερίδα

Όροι διαγωνισμού
  • Να αγαπάτε τα μαθηματικά
  • Να αγαπάτε τα βιβλία
  • Να είστε (φανερά) μέλη του lisari (τα μη μέλη δεν έχουν αξίωση στο έπαθλο)
  • Οι νικητές είναι υποχρεωμένοι να δηλώσουν τα πλήρη στοιχεία τους: όνομα, επίθετο, διεύθυνση κατοικίας, Τ.Κ και ένα τηλέφωνο επικοινωνίας (υποχρεωτικά), μετά το τέλος του διαγωνισμού.
  • Ξεκινά σήμερα, Παρασκευή 05 Ιουνίου 2015 και λήγει Τρίτη 7 Ιουλίου  2015, ώρα 20:30 (δείτε στα σχόλια την μετάθεση της κλήρωσης), λίγο πριν την κλήρωση του Λαϊκού Λαχείου (αφού η εν λόγω κλήρωση θα αναδείξει και τους νικητές, όπως έχει καθιερωθεί σε όλους τους διαγωνισμούς μας έως τώρα).
  • Δεκτές όλες οι ηλικίες!
  • Δηλώστε συμμετοχή (γράφοντας πχ. "Θέλω να συμμετέχω στον διαγωνισμό και είμαι μέλος") στα παρακάτω σχόλια της παρούσας ανάρτησης (ή οποιαδήποτε άλλη αναφορά θέλετε, απλά να καταγράφετε τα στοιχεία σας, αν φαίνεστε ανώνυμοι).
  • Δυστυχώς, η συμμετοχή των ανώνυμων που δεν αναφέρουν τα στοιχεία τους (τουλάχιστον ονοματεπώνυμο κ ένα email επικοινωνίας) κρίνεται άκυρη και σβήνονται αυτόματα.
  • Τα έξοδα αποστολής είναι δωρεάν και συμπεριλαμβάνονται στο δώρο!
  • Κάθε υποψήφιος πρέπει να έχει ΑΚΡΙΒΩΣ μία συμμετοχή στα σχόλια, αφού από εκεί θα αντληθούν οι νικητές. Πολλαπλά σχόλια του ίδιου υποψηφίου δε θα λαμβάνονται υπόψη, ενώ οι άκυρες συμμετοχές δεν λογίζονται στο μέτρημα για την ανάδειξη των νικητών.
Προς διευκόλυνσή σας, η σελίδα αυτή θα είναι σταθερά στην πλαϊνή στήλη,  
έως στις 17 Ιουλίου 2015 (edit). 

Η μοναδική προσφορά είναι από τις Εκδόσεις Πατάκη και τον αγαπητό συνάδελφο Τεύκρο Μιχαηλίδη, τους οποίους ευχαριστούμε θερμά.

Δείτε τους προηγούμενους διαγωνισμούς. 

Διαγωνισμός
Βιβλίο διαγωνισμού
Πλήθος βιβλίων




1





5 + 5  =10





5 + 5 =10





10





15





10





20 + 20 = 40





10


9ος


5
Συνολικά βιβλία που έχουν κληρωθεί
111

Σας ευχαριστούμε όλους για την αγάπη και τη συμμετοχή σας‼!

 Σημείωση: Όποιος συγγραφέας ή εκδότης επιθυμεί να συμμετέχει σε ανάλογο διαγωνισμό, ας επικοινωνήσει μαζί μας στα γνωστά email. Τηρείται σειρά προτεραιότητας...

112 σχόλια:

  1. "Θέλω να συμμετέχω στον διαγωνισμό και είμαι μέλος"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. "Θέλω να συμμετέχω στον διαγωνισμό και είμαι μέλος"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Παιδιά θα μου επιτρέψετε να συμμετέχω και εγώ!

    Αυτό το βιβλίο του Τεύκρου δεν το έχω, οπότε θα το ήθελα πάρα πολύ για το καλοκαίρι... δεν είναι πολλές σελίδες και διαβάζεται πολύ εύκολα.

    Σκέφτομαι ήδη ξαπλώστρα, παραλία και το βιβλίο στα χέρια μου να το ξεφυλλίζω!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. "Θέλω να συμμετέχω στον διαγωνισμό και είμαι μέλος"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. "Θέλω να συμμετέχω στον διαγωνισμό και είμαι μέλος"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Καλημέρα σε όλους τους φίλους του lisari. Εύχομαι να έχουμε ένα ωραίο καλοκαίρι, να ξεκουραστούμε ουσιαστικά και προ πάντων καλά αποτελέσματα σε όλο το μαθητικό κοινό.

    "Θέλω να συμμετέχω στον διαγωνισμό και είμαι μέλος"

    Γεώργαρης Π. Κωνσταντίνος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Θέλω να συμμετέχω στον διαγωνισμό και είμαι μέλος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. "Θέλω να συμμετέχω στον διαγωνισμό και είμαι μέλος"
    Καλό καλοκαίρι και καλή ξεκούραση σ' όλους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. "Θέλω να συμμετέχω στον διαγωνισμό και είμαι μέλος"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Θέλω να συμμετέχω στον διαγωνισμό και είμαι μέλος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Θέλω να συμμετέχω στο διαγωνισμό και είμαι μέλος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Θέλω να συμμετέχω στον διαγωνισμό και είμαι μέλος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Είμαι ένα άτυχο μέλος που δεν έχει κερδίσει ποτέ σε κάποιο διαγωνισμό βιβλίου, ούτε καν επιλαχών....δε θέλω να συμμετέχω στο διαγωνισμό γιατί έτσι κι αλλιώς δεν πρόκειται να κερδίσω...Παύλο Τρύφων σ' ευχαριστώ που κερδίζεις εσύ και τα δίνεις σε μένα : )

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Θέλω να συμμετέχω στον διαγωνισμό και είμαι μέλος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Καλή επιτυχία σε ολες-ους!
    Ειμαι κ εγώ μέλος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Θέλω να συμμετέχω στο διαγωνισμό και είμαι μέλος!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Θέλω να συμμετέχω στο διαγωνισμό, ως μέλος. Καλό καλοκαίρι .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Θέλω να συμμετέχω στο διαγωνισμό και είμαι μέλος!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Θελω να συμμετεχω και ειμαι μελος Πλιατσιος Τριανταφυλλος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Εγώ μπορώ να συμμετέχω σ' αυτόν τον διαγωνισμό;;;
    Τι πειράζει που .... παλιά, ...πολύ παλιά...., κέρδισα μία φορά;;;

    Άκουσα τον Τεύκρο να μιλάει για Γεωμετρία και έλιωσα.
    Δόξασα τον Θεό που συνεχίζουν να υπάρχουν άνθρωποι που λατρεύουν τα Μαθηματικά, λατρεύουν τα παιδιά, λατρεύουν να διδάσκουν τα πρώτα στα δεύτερα!

    Μιχάλη Νάννο(ε) σου εύχομαι κάθε τύχη στο θέμα που πραγματικά σε ενδιαφέρει αυτήν εποχή

    Δημήτρης Δούδης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Θέλω να συμμετέχω στο διαγωνισμό και είμαι μέλος!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Θέλω να συμμετασχω κι είμαι μέλος.. .
    Εχω κερδισει μια φορά βιβλια που είχα και τα δωρισα. Αυτό το θελω όμως..
    Για μενα.
    Μιχάλη σου ευχομαι να σπασει η γκαντεμια στους διαγωνισμούς.. . αν και το λαχειο το έχεις σπίτι σου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Θέλω να συμμετέχω στον διαγωνισμό και είμαι μέλος!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Θέλω να συμμετέχω , είμαι μέλος, δεν έχω κερδίσεο ποτέ. Ίσως τώρα να είναι η ευκαιρία...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Το βιβλίο είναι καταπληκτικό. Το διάβασα και το έκανα δώρο σε δυο παιδιά. Τα παιδιά σίγουρα θα το αγαπήσουν και έχω υπόψιν μου άλλο ένα που θα το ήθελε.

    Οπότε, θέλω να συμμετέχω και είμαι μέλος!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κώστα συγχαρητήρια, κληρώθηκες ξανά για ένα βιβλίο!! Λογικά τα έχω τα στοιχεία σου...

      Διαγραφή
    2. Ευχαριστώ Μάκη εσένα τον Μιχάλη και όλη την ομάδα σας. Όπως είπα είναι ωραίο δώρο για κάποιο μαθητή μου και σίγουρα θα το χαρεί!

      Τα στοιχεία αποστολής είναι διαφορετικά για το καλοκαίρι και στα έστειλα με το αντίστοιχο email.

      Διαγραφή
  26. Θέλω να συμμετέχω στο διαγωνισμό και είμαι μέλος!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Θέλω να συμμετέχω στον διαγωνισμό και είμαι μέλος
    Καλό καλοκαίρι παιδιά αφήστε τις συναρτήσεις και μελετήστε την μονοτονία της θάλασσας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Θέλω να συμμετέχω στον διαγωνισμό και είμαι μέλος. Παρότι και εγώ δεν θυμάμαι να έχω κερδίσει ποτέ στην ζωή μου σε οποιαδήποτε κλήρωση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Θέλω να συμμετέχω στον διαγωνισμό και είμαι μέλος. Α ρε Μιχάλη :) Δεν πειράζει λεβέντη μου κερδίζεις αλλού εσύ......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Θέλω να συμμετέχω στον διαγωνισμό και είμαι μέλος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. Θέλω να συμμετέχω στον διαγωνισμό και είμαι μέλος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. και εγώ θέλω να συμμετέχω και είμαι βέβαια μέλος!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. Θέλω να συμμετέχω στον διαγωνισμό και είμαι μέλος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. Θέλω να συμμετέχω στον διαγωνισμό και είμαι μέλος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. Θέλω να συμμετέχω στον διαγωνισμό και είμαι μέλος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. Θέλω να συμμετέχω στον διαγωνισμό και είμαι μέλος!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. θα ήθελα να πάρω κι εγώ μέρος στο διαγωνισμό.
    Καλό καλοκαίρι σε όλους!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. Θέλω να συμμετέχω στον διαγωνισμό και είμαι μέλος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. Θέλω να συμμετέχω στον διαγωνισμό και είμαι μέλος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  40. Θέλω να συμμετέχω στον διαγωνισμό και είμαι μέλος!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  41. Θέλω κι εγώ να συμμετέχω στον διαγωνισμό και είμαι μέλος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  42. "Θέλω να συμμετέχω στον διαγωνισμό και είμαι μέλος"
    Είμαι σίγουρος ότι δεν θα κερδίσω στον διαγωνισμό γιατί κερδίζω στην αγάπη!!!!
    Συγχαρητήρια στον Μάκη για τους διαγωνισμούς που διοργανώνει!!!!
    Μιχάλη (Νάννο) ζούμε,
    νικητή του διαγωνισμού να σε δούμε!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  43. Θέλω να συμμετέχω και ειμαι μέλος !!!!!!! συγχαρητηρια για το BLOG

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  44. Θέλω να συμμετέχω στον διαγωνισμό και είμαι μέλος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  45. Φαίνεται πολύ ωραίο βιβλίο. Εννοείται πώς θέλω να συμμετέχω στον διαγωνισμό και φυσικά είμαι μέλος!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  46. Θέλω να συμμετέχω στον διαγωνισμό και είμαι φανατικο μέλος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  47. Θέλω να συμμετέχω στον διαγωνισμό και έγινα μέλος πρόσφατα.
    Με την ευκαιρία, πολλά συγχαρητήρια για την ιστοσελίδα σας. Πολύ βοηθητική!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  48. Θέλω να συμμετέχω στον διαγωνισμό και είμαι μέλος!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  49. Θέλω να συμμετέχω στον διαγωνισμό και είμαι μέλος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  50. Θέλω να συμμετέχω στον διαγωνισμό και είμαι μέλος. Χρόνια πολλά στο λυσάρι, στην παρέα, σε όσους προσφέρουν για να γίνονται τα μαθηματικά πιο προσιτά σε όλους!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  51. Θέλω να συμμετέχω στον διαγωνισμό και είμαι μέλος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  52. Θέλω να συμμετέχω στον διαγωνισμό και είμαι μέλος.
    Ευχαριστώ τις Μαθηματικές Σημειώσεις για όσα έχουν προσφέρει αυτά τα 7 χρόνια, σε μένα και στα υπόλοιπα μέλη. Άντε, να τα εκατοστήσετε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  53. Θέλω να συμμετέχω στον διαγωνισμό και είμαι μέλος!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  54. Θέλω να συμμετέχω στον διαγωνισμό και είμαι μέλος!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  55. Θέλω να συμμετέχω στον διαγωνισμό και είμαι μέλος!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  56. Θέλω να συμμετέχω στον διαγωνισμό και είμαι μέλος!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  57. Θέλω να συμμετέχω στον διαγωνισμό και είμαι μέλος!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  58. Θέλω να συμμετέχω στον διαγωνισμό και είμαι μέλος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  59. Θέλω να συμμετέχω στον διαγωνισμό και είμαι μέλος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  60. Θέλω να συμμετέχω στον διαγωνισμό και είμαι μέλος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  61. Θέλω να συμμετέχω στο διαγωνισμό και είμαι μέλος.
    Παπαθανασίου Σοφία

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  62. Τόση γλωσσική επιμέλεια έχω κάνει, δικαιωματικά αξίζω αυτό το βιβλίο, σωστά Mak;;;;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  63. "Θέλω να συμμετέχω στον διαγωνισμό και είμαι μέλος"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  64. Θέλω να συμμετέχω στον διαγωνισμό και είμαι μέλος.Επί τη ευκαιρία να σας ευχαριστήσουμε για όλη την πολύτιμη βοήθεια που μας προσφέρετε, στο δύσκολο έργο μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  65. Θέλω να συμμετέχω στον διαγωνισμό και είμαι μέλος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  66. Θέλω να συμμετέχω στον διαγωνισμό και είμαι μέλος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  67. Θα πω κι εγώ ότι θέλω να συμμετέχω στον διαγωνισμό και είμαι μέλοε, μα με την ευκαιρία θέλω να ευχηθώ στο Μάκη και στους υπόλοιπους του lysari team "Καλή δύναμη και αντοχές για τον κοινό μας στόχο".

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  68. Θέλω να συμμετέχω στον διαγωνισμό και είμαι μέλος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  69. Θέλω να συμμετέχω στον διαγωνισμό και είμαι μέλος!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  70. Εννοείται πως θέλω να συμμετέχω στο διαγωνισμό και είμαι μέλος....Όπως εννοείται πως οφείλουμε ένα τεράστιο ευχαριστώ στον κύριο Μάκη και σε όλο το lisari team.....για τη μεγάλη βοήθεια που μας δίνουν όλη τη σχολική χρονιά....καλό καλοκαίρι....και καλά αποτελέσματα σε όλους......!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  71. Θέλω να συμμετέχω στον διαγωνισμό και είμαι μέλος!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  72. "Θέλω να συμμετέχω στον διαγωνισμό και είμαι μέλος"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  73. Είμαι μέλος και θέλω να λάβω μέρος στο διαγωνισμό

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  74. Δηλώνω συμμετοχή!Ειμαι μέλος!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  75. Θέλω να συμμετέχω στο διαγωνισμό και είμαι μέλος!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  76. Είμαι μέλος και θέλω να λάβω μέρος στο διαγωνισμό! Χρόνια πολλά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  77. Θέλω να συμμετέχω στον διαγωνισμό και είμαι μέλος.

    Αλέξανδρος Γεωργίου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  78. Θέλω να συμμετέχω στον διαγωνισμό και είμαι μέλος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  79. Θέλω να συμμετέχω στον διαγωνισμό και είμαι μέλος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  80. Θέλω να συμμετέχω στο διαγωνισμό και είμαι μέλος

    Με αγάπη!
    Κατερίνα Καλφοπούλου :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  81. Θέλω να συμμετέχω στο διαγωνισμό και είμαι μέλος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  82. Θέλω να συμμετέχω στο διαγωνισμό και είμαι μέλος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  83. Θέλω να συμμετέχω στον διαγωνισμό και είμαι μέλος"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  84. θελω να συμμετεχω στο διαγωνισμο και ειμαι μελος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  85. Θέλω να συμμετέχω στον διαγωνισμό και είμαι μέλος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  86. Θέλω να συμμετέχω στον διαγωνισμό και είμαι μέλος
    Που θα πάει; Θα μου κάτσει...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  87. Θέλω να συμμετέχω στον διαγωνισμό και είμαι μέλος!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  88. Θέλω να συμμετέχω στο διαγωνισμό και είμαι μέλος!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  89. Θέλω να συμμετέχω στο διαγωνισμό και είμαι μέλος!!!

    Ιάσων Μηλιώνης, jasonmili@hotmail.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  90. Θέλω να συμμετέχω στο διαγωνισμό και είμαι μέλος! Η μαθηματική οπτική αποκτά λογοτεχνική οντότητα...σε ένα βιβλίο που μόνο ένας θα κερδίσει..... ΚΑΛΗ ΤΥΧΗ ΣΕ ΟΛΟΥΣ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  91. θέλω να συμμετέχω στο διαγωνισμο και είμαι μέλος!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  92. Θέλω να συμμετέχω στον διαγωνισμό και είμαι μέλος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  93. Θέλω να συμμετέχω στον διαγωνισμό και είμαι μέλος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  94. Άντε , ας δηλώσω κι εδώ συμμετοχή! Σήμερα ξεφύλλισα το βιβλίο -και το πήρα για έναν μαθητή! Είναι πράγματι πολύ ενδιαφέρον. Μπράβο Μάκη για την προσφορά σου! ...και βέβαια και πάλι Χρόνια Πολλά!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  95. "Θέλω να συμμετέχω στον διαγωνισμό και είμαι μέλος"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  96. Θέλω να συμμετέχω στον διαγωνισμό και είμαι μέλος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  97. Θελω να συμμετεχω στο διαγωνισμο κι ειμαι μελος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  98. "Θέλω να συμμετέχω στον διαγωνισμό και είμαι μέλος"
    Λίζα Ρουτσολιά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  99. Θέλω να συμμετέχω στον διαγωνισμό και είμαι μέλος"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  100. Θέλω να συμμετέχω στον διαγωνισμό και είμαι μέλος!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  101. Ο διαγωνισμός έχει ολοκληρωθεί. Άρα οι συμμετοχές από εδώ και στο εξής δεν θα υπολογίζονται...

    Όπως θα διαβάσετε στο παρακάτω ανακοινωθέν η κλήρωση του λαϊκού λαχείου αναβάλλεται για την επόμενη Τρίτη 14 Ιουλίου 2015.

    "Μετάθεση ημερομηνίας της 27ης κλήρωσης της Τρίτης 7 Ιουλίου 2015 και ματαίωση της 28ης κλήρωσης του Λαϊκού Λαχείου της Τρίτης 14 Ιουλίου 2015 ανακοίνωσε η εταιρία Ελληνικά Λαχεία Α.Ε. Ειδικότερα, η Ελληνικά Λαχεία ανακοινώνει την απόφασή της για:

    τη μετάθεση της 27ης κλήρωσης του Λαϊκού Λαχείου, που επρόκειτο να διεξαχθεί την Τρίτη 07-07-2015 και ώρα 21:00, δυνάμει της παραγράφου 3 του άρθρου 8 «ΠΛΑΙΣΙΟ ΚΛΗΡΩΣΕΩΝ» του Ειδικού Κανονισμού Διεξαγωγής και Ελέγχου του παιγνίου του Λαϊκού Λαχείου. Η 27η κλήρωση θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 14-07-2015 και ώρα 21:00. Ως εκ τούτου τα κέρδη της 27ης κλήρωσης θα πληρωθούν εντός έξι (6) μηνών από την ημερομηνία της κλήρωσης.

    τη ματαίωση της 28ης κλήρωσης του Λαϊκού Λαχείου, που επρόκειτο να διεξαχθεί την Τρίτη 14.07.2015 και ώρα 21:00, δυνάμει της παραγράφου 5 του άρθρου 8 «ΠΛΑΙΣΙΟ ΚΛΗΡΩΣΕΩΝ» του Ειδικού Κανονισμού Διεξαγωγής και Ελέγχου του παιγνίου του Λαϊκού Λαχείου».

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  102. Η Ελληνικά Λαχεία Α.Ε. ανακοινώνει την απόφασή της για:

    τη μετάθεση της 27ης κλήρωσης του Λαϊκού Λαχείου, που επρόκειτο να διεξαχθεί την Τρίτη 14.07.2015 και ώρα 21:00, δυνάμει της παραγράφου 3 του άρθρου 8 «ΠΛΑΙΣΙΟ ΚΛΗΡΩΣΕΩΝ» του Ειδικού Κανονισμού Διεξαγωγής και Ελέγχου του παιγνίου του Λαϊκού Λαχείου.

    Η 27η κλήρωση θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 16.07.2015 και ώρα 17:30. Ως εκ τούτου τα κέρδη της 27ης κλήρωσης θα πληρωθούν εντός έξι (6) μηνών από την ημερομηνία της κλήρωσης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  103. Άρα η κλήρωση μας μετατίθεται για Πέμπτη 16.07.2015 και ώρα 17:30.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  104. Θέλω να συμμετέχω στον διαγωνισμό και είμαι μέλος!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  105. Κώστα μου, φίλε μου, η συμμετοχή για την κλήρωση του βιβλίου έχει ολοκληρωθεί, το έγραψα πριν 3 μηνύματα.

    Σε ευχαριστούμε πάντως για τη συμμετοχή σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  106. Δείτε τους νικητές!!

    http://lisari.blogspot.gr/2015/07/9.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Εκτιμάμε τους ανθρώπους που σέβονται τους συνομιλητές τους και διδάσκουν ήθος από τα πληκτρολόγιά τους.

Το lisari είναι χώρος που ενώνει φωνές, κάνει τις διαφορετικές δυνάμεις ομόρροπες.

Είναι εδώ για να ενώσει τους μαθηματικούς και να εκφραστούν μέσα από ένα μέσο. Επομένως, οι αντεγκλήσεις και οι προσβολές δεν μας τιμούν και δεν βοηθούν το σκοπό του εγχειρήματος.

Σας ευχαριστούμε για τη συμμετοχή και το ήθος σας!

Μάκης Χατζόπουλος