Σάββατο, 16 Ιανουαρίου 2016

Ευκλείδης 2016 - Διαγωνισμός Α΄ Γυμνασίου - Θέματα και λύσεις

Αποκλειστικά!
Δείτε πρώτοι τα θέματα του διαγωνισμού "Ευκλείδης" 16/1/2016 και του πλέον καθιερωμένου  διαγωνισμού της Α΄ Γυμνασίου που διοργανώνει η Ε.Μ.Ε της Ν. Βοιωτίας "Ευάγγελος Σταμάτης".  

Επίσης δείτε και τα θέματα Α΄ Γυμνασίου των διαγωνισμών: 
α) "Κ. Καραθεοδωρή" που διοργανώνει η Ε.Μ.Ε Ημαθίας και
β) "Ίππαρχου" που διοργανώνει η Ε.Μ.Ε Δωδεκανήσου.
γ) Τοπικός διαγωνισμός Χανίων


αποκλειστικά από το lisari.

Για απευθείας αποθήκευση (ώρα: 09:40 - 12:10 (λύσεις))16 σχόλια:

 1. στην α λυκειου με ενα 18 παιρναω λογικα?

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Ποιες ειναι οι πιθανότητές μου??

   Διαγραφή
  2. Δυστυχώς δεν το γνωρίζω... Για μένα συνέχισε να προετοιμάζεσαι για τον επόμενο διαγωνισμό (Αρχιμήδη) μέχρι να βγουν αποτελέσματα.

   Διαγραφή
  3. ευχαριστω για τη συμβουλη!!Θα προσπαθήσω...γνωριζετε ωστόσο ποιοι παίρνουν βραβείο απο αυτούς που παιρνάνε?? Εχει να κανει με προτότυπες λυσεις η με το βαθμό που γραφεις???

   Διαγραφή
  4. Με τον βαθμό κατα κύριο λόγο καθώς υπάρχει 1ο,2ο και 3ο βραβείο. Το θέμα είναι να περάσεις, το βραβείο στον Ευκλείδη είναι τελείως δευτερεύον :)

   Διαγραφή
  5. Καλά αυτό εννοείται απλά ηθελα να μάθω κάποια στοιχεια τελείως πληροφοριακά...Μηπως γνωριζει κάποιος πότε βγαίνουν τα αποτελέσματα?

   Διαγραφή
 2. ευχαριστω για τη συμβουλη!!Θα προσπαθήσω...γνωριζετε ωστόσο ποιοι παίρνουν βραβείο απο αυτούς που παιρνάνε?? Εχει να κανει με προτότυπες λυσεις η με το βαθμό που γραφεις???

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Αχ γιατί μου βάζεις δύσκολα;

  Θα ενημερωθώ και θα σου πω... δεν γνωρίζω φίλε μου.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. 1) ΣΤΗΝ ΕΠΑΡΧΙΑ ΔΙΝΟΝΤΑΙ ΒΡΑΒΕΙΑ ΣΤΟΥΣ ΕΠΙΤΥΧΟΝΤΕΣ ΤΟΥ ΘΑΛΗ (ΑΠΟ ΤΑ ΤΟΠΙΚΑ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΕΜΕ) 2) ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΔΙΝΟΝΤΑΙ ΒΡΑΒΕΙΑ ΣΤΟΥΣ ΔΙΑΚΡΙΘΕΝΤΕΣ ΤΟΥ ΕΥΚΛΕΙΔΗ (ΔΙΝΟΝΤΑΙ ΠΡΩΤΑ,ΔΕΥΤΕΡΑ ΚΑΙ ΤΡΙΤΑ ΒΡΑΒΕΙΑ ΑΝΑ ΤΑΞΗ) 3) ΤΕΛΟΣ ΔΙΝΟΝΤΑΙ ΜΕΤΑΛΕΙΑ ΣΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΗ ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ Ο ΑΡΧΙΜΗΔΗΣ

   Διαγραφή
  2. αναφορικα με τη δευτερη περιπτωση: απο οτι ειδα δε δίνονται σε όλους τους επιτυχόντες(η κανω λαθος??αν ναι... ποιο είναι το κριτήριο επιλογής των βραβευθέντων??

   Διαγραφή
  3. Να ευχαριστήσω το Βαγγέλη που μας ενημέρωσε άμεσα, μετά από πρόσκλησή μου, για το τρόπο που δίνονται τα βραβεία. Θάνο μεγάλη σου τιμή!!

   Διαγραφή
 4. Γνωρίζετε πότε θα ανακοινωθούν τα αποτελέσματα?

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 5. Διάβασα παραπάνω ότι δίνονται μετάλλια στον Αρχιμήδη. Δηλαδή, παίρνουν μετάλλια απλά όσοι φτάσουν μέχρι εκεί ή οι επιτυχόντες του Αρχιμήδη;;;;

  Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

  ΑπάντησηΔιαγραφή