Στηρίξτε το έργο μας!

Τετάρτη 13 Απριλίου 2016



Νέα επανέκδοση - γ΄ επανέκδοση (26 Ιουνίου 2017)!! 
  • χωρίς το ένθετο, 
  • εμπλουτισμένο - διορθωμένο 
  • και με τα θέματα των Πανελλαδικών εξετάσεων 2016 και 2017! 
_________________________________________________________________________________


Το ΕΝΘΕΤΟ προσφέρεται ΔΩΡΕΑΝ
αποκλειστικά σε όσους έχουν αγοράσει το βιβλίο.

Μπορείτε να προμηθευτείτε το ΕΝΘΕΤΟ
στο βιβλιοπωλείο από το οποίο αγοράσετε το βιβλίο
με την επίδειξή του στον βιβλιοπώλη.
Το ΕΝΘΕΤΟ που θα παραλάβετε θα φέρει τη σφραγίδα ΤΙΜΗΣ ΕΝΕΚΕΝ

Σήμερα (11/4/16) γιορτάζουμε δύο ΜΕΓΑΛΑ γεγονότα!!

α) Η 2η έκδοση του βιβλίου μας! Η πρώτη έκδοση εξαντλήθηκε (για την ακρίβεια δεν υπάρχει ούτε ένα βιβλίο στις αποθήκες του εκδοτικού οίκου, αλλά ό,τι υπάρχει στα ράφια των βιβλιοπωλείων).

β) Και την έκδοση του ένθετου «Ισοδύναμα θέματα που αντικαθιστούν τη συνάρτηση ολοκλήρωμα»!! Διατίθεται ΔΩΡΕΑΝ σε όσους έχουν προμηθευτεί ήδη το βιβλίο μας ή σε όσους αγοράσουν από εδώ και εφεξής το βιβλίο.

Πλέον το βιβλίο μας είναι 100% εντός ύλης!! 
Ούτε ένα θέμα χαμένο!!

Αναλυτικά
 α) Σας ευχαριστούμε όλους που σε χρόνο ρεκόρ ανταποκριθήκατε και αγκαλιάσατε το πόνημά μας. Ελπίζουμε να σταθήκαμε αντάξιοι στις προσδοκίες σας.

Με την ευκαιρία της β΄ έκδοσης διορθώσαμε κάποια σημεία που μας ξέφυγαν στην πρώτη έκδοση.
Οφείλουμε ένα μεγάλο ευχαριστώ (το αναφέρουμε και στην εισαγωγή της β΄ έκδοσης) στους παρακάτω συναδέλφους που διακριτικά μας έστειλαν ό,τι λάθη εντόπιζαν:

1) Ασημακόπουλος Γιώργος από Αθήνα

2) Γιαννακίδης Χαράλαμπος από Θεσσαλονίκη

3) Καραδήμου Κική από Δράμα

4) Κυριαζής Χρήστος από Πειραιά 

5) Μουτάφης Βασίλης από Αθήνα

Μπορείτε να συνεχίσετε να μας στέλνετε τις διορθώσεις σας στο γνωστό email <lisari.blogspot@gmail.com>.

β) Το βιβλίο μας όπως είναι φυσικό περιέχει ερωτήματα με τη συνάρτηση ολοκλήρωμα (κάπου στα 40 μέσα στα 224 θέματα) αφού εκδόθηκε τον Φεβρουάριο. Μετά από την οδηγία του Υπουργείου Παιδείας στις 18 Μαρτίου 2016, ένα μήνα μετά την έκδοση του βιβλίου μας, αφαιρέθηκε οποιαδήποτε άσκηση αφορούσε τη συνάρτηση ολοκλήρωμα. Επομένως έπρεπε να κάνουμε αλλαγές και άμεσες. 

Όμως,

1) Μερικοί έχουν ενστάσεις κατά πόσο η συγκεκριμένη παράγραφος είναι εκτός ύλης.

2) Επίσης δεν γνωρίζουμε αν θα παραμείνει εκτός ύλης η συγκεκριμένη παράγραφος και την επόμενη σχολική χρονιά.

3) Ο ανήσυχος μαθητής επιθυμεί να λάβει μια γενική εικόνα της παραγράφου που τέθηκε εκτός ύλης ( και πλέον φέρει αστερίσκο *). Να γνωρίσει καλύτερα τι εφαρμόζει χωρίς να καταφεύγει σε αποστήθιση τύπων. Επίσης να κατανοήσει καλύτερα το κεφάλαιο του Ολοκληρωτικού Λογισμού όπως και το θεμελιώδες Θεώρημα του οποίου η απόδειξή είναι εντός ύλης!

Κρατήσαμε τις ασκήσεις με τη συνάρτηση ολοκλήρωμα όπως υπήρχαν αρχικά στο βιβλίο μας, τους βάλαμε αστεράκι και στο ένθετο υπάρχουν οι ισοδύναμες ασκήσεις τους. Η αντικατάστασή τους ΔΕΝ έγινε μόνο με την αρχική συνάρτηση. Αρκετά ερωτήματα τα αλλάξαμε ριζικά πιάνοντας αρκετά θεωρήματα (πχ. Θ.Μ.Τ.). 


Η μελέτη του ένθετου ΔΕΝ μπορεί να γίνει ανεξάρτητα 
από τα κύρια βιβλία.

Συμπέρασμα
Πλέον το βιβλίο μας «Ο οδηγός Προετοιμασίας για τις Πανελλαδικές Εξετάσεις» είναι εντός ύλης 100%. Ούτε ένα θέμα πλέον χαμένο!! 

Ενημερωμένο στα νέα δεδομένα, προσιτό και καλύπτει τις ανάγκες των μαθητών – καθηγητών! Πρωτότυπο όσο ποτέ! Εκπληρώνει τον αρχικό σκοπό του, ένα βοήθημα σύμφωνα με τη νέα ύλη που ανακοινώθηκε. 

Για απορίες
Μπορείτε να επισκεφτείτε την ομάδα μας «lisari team» στο facebook και να απευθύνεται οποιαδήποτε απορία – ερώτηση για τα βιβλία μας και τον τρόπο που θα αποκτήσετε ΔΩΡΕΑΝ το ένθετο.  

Ευχαριστίες 
Θέλω να δώσω και δημόσια ένα μεγάλο μπράβο και ένα ευχαριστώ στον εκδότη Διονύση Βαλεριάνο που αναλαμβάνει την έκδοση του ένθετου, άμεσα, γρήγορα και κυρίως χωρίς να μετακυλήσει το κόστος στον αγοραστή. Επίσης χωρίς τις φιλότιμες προσπάθειες του επιμελητή της έκδοσης Νίκο Χατζόπουλο (όχι δεν έχουμε καμία συγγένεια!) το ένθετο δεν θα ήταν στην άριστη μορφή του και τόσο γρήγορα διαθέσιμο. Φυσικά πρέπει να ευχαριστήσουμε και την ομάδα των σχεδιαστών Αδάμ και Λαέρτη που έδωσαν τα διαπιστευτήρια τους για ακόμη μια φορά!!

Τα συγχαρητήρια μου φυσικά και σε όλη την lisari team, που υπερέβαλλε τον εαυτό της για άλλη μια φορά! Όλη η ομάδα μας (και τα 35 άτομα) από την πρώτη μέρα που κυκλοφόρησε το βιβλίο καταγράφει τις διορθώσεις αθόρυβα, καταθέτει τις  προτάσεις της για τη καλύτερη γραφή του βιβλίου μας και για να παρουσιάζουμε σήμερα ένα καλύτερο υλικό.   

Για οποιαδήποτε απορία επικοινωνήστε με τον εκδοτικό οίκο info@ellinoekdotiki.gr.

13 σχόλια:

  1. Γεια σας μπορείτε να βγάλετε σε ένα αρχείο τις διορθώσεις για όσους έχουμε την Α έκδοση;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Maki kalitera na to vgazate kai eseis se ena pdf giati emeis pou to pirame apo ilektroniko vivliopoleio ante na sinenoitheis mazi tous.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Να ξέρεις ότι βόλευε να το βγάλουμε σε pdf και να το αναρτήσουμε από το να γίνει κανονική έκδοση. Μία και επιλέξαμε αυτό τρόπο τώρα δεν μπορούμε να το αναρτήσουμε όπως καταλαβαίνεις.

      Διαγραφή
  3. θα βγαλετε αρχειο με τις διορθωσεις για να το κατεβασουμε για μας που εχουμε την Α εκδοση και το πηραμε το βιβλιο απο ηλεκτρονικο καταστημα???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Επαναφέρω το θέμα γιατί αρκετοί δεν το γνωρίζουν και με ρωτάνε ακόμα και σήμερα τι να κάνουν με τις ασκήσεις που έχουν μεταβλητό άκρο (συνάρτηση ολοκλήρωμα).


    Μπορείτε να προμηθευτείτε το ένθετο δωρεάν, έτσι καμία άσκηση από το βιβλίο μας δεν θα είναι εκτός ύλης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μάκη είμαι συνάδελφος μαθηματικός φροντιστής από Λάρισα. Προμηθεύτηκα το δίτομο από το Public , έπειτα από παραγγελία. Δεν υπήρχε πουθενά σε κανένα βιβλιοπωλείο , ήταν μόλις είχε κυκλοφορήσει. Αναζήτησα το ένθετο , δεν υπάρχει πουθενά και κανείς φυσικά δεν ενδιαφέρεται να το φέρει.Αν υπάρχει κάποια άλλη λύση ενημέρωσε με σε παρακαλώ.
      Σδράκας Βασίλης

      Διαγραφή
    2. Το public μας τα έκανε μούσκεμα... λοιπόν στείλε μήνυμα για να σου πω διάφορες επιλογές για να το παραλάβεις. Η χειρότερη λύση να δώσεις 2,5 ευρώ (κόστος μεταφορικών και μόνο) και να έρθει κατ΄οίκον!

      Διαγραφή
    3. Κανένα πρόβλημα .Πές μου τις επιλογές που έχω.

      Διαγραφή
    4. 1. Πας στο public και εξηγείς ότι πρέπει να μιλήσουν με τα κεντρικά... απλά δεν έχουν ενημερωθεί ως κατάστημα γι αυτό υπάρχει αυτό το πρόβλημα.
      2. Στέλνεις κάποιον γνωστό - φίλο - συγγενή στην Αθήνα και στον παραλαμβάνει από τα γραφεία της Ελληνοεκδοτικής (πάντα δωρεάν)
      3. Πας σε κάποιο κεντρικό βιβλιοπωλείο και του ζητάς αν έχει κάποιο ένθετο να σου δώσει
      4. Στέλνεις τα στοιχεία σου με email στην Ελληνοεκδοτική και στο στέλνουν με χρέωση δική σου τα μεταφορικά (2,5 ευρώ που λέγαμε...)

      Διαγραφή
  5. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σας παρακαλώ να μην γράφετε και σβήνετε τα σχόλια. Αν κάνετε κάποιο λάθος στην καταγραφή κάποιου σχολίου μπορείτε να το αναφέρετε. Δείχνουμε άσχημη εικόνα και υποψιάζουμε τον κόσμο που μας παρακολουθεί. Όλα τα σχόλιο καταγράφονται οπότε έχω τη δυνατότητα να τα επαναφέρω.

      Διαγραφή

Εκτιμάμε τους ανθρώπους που σέβονται τους συνομιλητές τους και διδάσκουν ήθος από τα πληκτρολόγιά τους.

Το lisari είναι χώρος που ενώνει φωνές, κάνει τις διαφορετικές δυνάμεις ομόρροπες.

Είναι εδώ για να ενώσει τους μαθηματικούς και να εκφραστούν μέσα από ένα μέσο. Επομένως, οι αντεγκλήσεις και οι προσβολές δεν μας τιμούν και δεν βοηθούν το σκοπό του εγχειρήματος.

Σας ευχαριστούμε για τη συμμετοχή και το ήθος σας!

Μάκης Χατζόπουλος