Κυριακή, 28 Αυγούστου 2016

Και εγένετο... η lisari junior!!!

Όλα αυτά τα χρόνια που χειρίζομαι το blog, που πλοηγούμαι στο διαδίκτυο, που διδάσκω, έχω παρατηρήσει κάποια παιδιά (μαθητές – φοιτητές) που είναι χαρισματικά. Παιδιά με διάθεση και όρεξη για μάθηση, παιδιά που έχουν ενδιαφέροντα και μαθηματικές ανησυχίες. Παιδιά που επισκέπτονται κάθε μαθηματική σελίδα και συμμετέχουν σε συζητήσεις. Για αυτά τα παιδιά πρέπει να ενδιαφερθούμε και να τα κινητοποιήσουμε, γιατί είναι κυριολεκτικά το μέλλον μας.

Το σήμα της ομάδας!!
Η lisari team δύο χρόνια μετά αποκτάει αδελφάκι!

Συγκροτούμε μια νέα ομάδα μαθητών – φοιτητών με μαθηματικές ανησυχίες , τη 

lisari junior !!!

Μια διαφορετική ομάδα με διαφορετική στόχευση. Θα αποτελείται από μαθητές και φοιτητές (έως 24 ετών) που θα ασχολούνται με θέματα μαθηματικών Ολυμπιάδων, εξειδικευμένα θέματα εξετάσεων, κατασκευή ασκήσεων, θέματα πανεπιστημίου, συζητήσεις – προτάσεις για την καλυτέρευση της παιδείας και άλλα πολλά που θα ανακαλύψουμε στην πορεία. 

Ο συντονιστής της ομάδας κατά περιόδους θα είναι διαφορετικός. Μπορεί να είναι ένα μέλος από τη lisari team ή κάποιος καταξιωμένος συγγραφέας ή ένας μαθηματικός που έχει άριστες σχέσεις με θέματα Ολυμπιάδων. Πιθανόν να δούμε ακόμα και καθηγητή πανεπιστημίου στο τιμόνι της ομάδας μας!! 

Έχουμε κάνει πολλά όνειρα για αυτήν την ομάδα αλλά θα αφήσουμε τον χρόνο να επιβεβαιώσει την αξία της… Ένα είναι σίγουρο , αν δεν κάνουμε τίποτα , δεν θα καταφέρουμε και τίποτα. Επιλέγουμε τη δράση από την αδράνεια και ας μην έχουμε τα βέλτιστα αποτελέσματα.

Για απευθείας αποθήκευση του παραπάνω κειμένου πατήστε εδώ (για ευκολία στην ανάγνωση).

Η ομάδα μας αποτελείται μέχρι τώρα (3/9/2017) από τα εξής άτομα (σε αλφαβητική σειρά):

1) Πάνος Ανδρέου (19 ετών - Αθήνα)

2) Στέλλα Βαβούδη (15 ετών - Ζάκυνθος)

3) Βασίλης Γομάτος (19 ετών - Αθήνα)

4) Ιάσονας Μηλιώνης (19 ετών - Αθήνα)

5) Χάρης Πλάτανος (15 ετών - Αθήνα)

6) Βιβή Σιδηροπούλου (18 ετών - Θεσσαλονίκη)

7) Κωστής Τζιμούλιας (16 ετών - Θεσσαλονίκη)

8) Θάνος Χρήστου (19 ετών - Αθήνα)

Αναζητούμε μαθητές, φοιτητές με διάθεση και όρεξη για τα μαθηματικά και συμμετοχή στην ομαδική εργασία. Για να δηλώσετε συμμετοχή στην ομάδα μας στείλτε ένα σύντομο βιογραφικό στο email: lisari.blogspot@gmail.com.


1 σχόλιο:

  1. Να ευχηθούμε σε όλα τα παιδιά καλή διασκέδαση! Ο κόσμος των Μαθηματικών είναι πάνω απ' όλα ένας τεράστιος παιδότοπος με πολλά πνευματικά παιχνίδια στη διάθεσή σας. Εξερευνήστε, ανακαλύψτε, γνωρίστε έναν κόσμο υπέροχο, μοιραστείτε τις εμπειρίες σας και γίνετε οι καλύτεροι εαυτοί σας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή