Δευτέρα, 18 Νοεμβρίου 2019

Κριτήρια Αξιολόγησης για όλες τις τάξεις του Γυμνασίου

Μια μνημειώδης προσφορά από τον αγαπητό συνάδελφο Μπάμπη Τσιριόπουλο για τους μαθητές του Γυμνασίου! 


Δείτε τις 480 σελίδες (!!) των Κριτηρίων Αξιολόγησης για όλες τις τάξεις του Γυμνασίου αποκλειστικά από το lisari.blogspot.com!

Α΄ Γυμνασίου (11 Κριτήρια Αξιολόγησης): Εκφωνήσεις - Απαντήσεις

Β΄ Γυμνασίου (19 Κριτήρια Αξιολόγησης) : Εκφωνήσεις - Απαντήσεις

Γ΄ Γυμνασίου (22 Κριτήρια Αξιολόγησης ) : Εκφωνήσεις - Απαντήσεις

Για απευθείας αποθήκευση όλων των αρχείων μαζί πατήστε εδώ. 

15 σχόλια:

 1. «Όχι» άλλες σημειώσεις!!!!
  Πήραν φωτιά τα εκτυπωτικα!

  Ευχαριστούμε πολύ!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Θα την πω την κακία μου όμως Μάκη.
  Ένα ευχαριστώ ρε παιδιά!
  Ένα ευχαριστώ στα σχόλια,να συνεχίσουν όλοι να δίνουν!
  Μόνο στους διαγωνισμούς έρχονται όλοι;;;;;
  Η συλλογή που αναρτας είναι απίστευτη για όποιον διδάσκει Γυμνάσιο.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Δεν είναι κακία Κώστα. Είναι η αλήθεια. Βλέπω πόσοι είναι online, πόσοι έχουν κάνει κλικ και πόσοι το έχουν κατεβάσει το αρχείο. Είναι κρίμα να γράφουν μια καλή κουβέντα ένας στους 100. Κάτι τέτοια με απογοητεύουν, με στεναχωρούν...

   Διαγραφή
  2. Το γεγονός ότι αξίζουν πολλά συγχαρητήρια και "ευχαριστήρια" σε όσους αναρτούν αρχεία τα οποία δημιούργησαν με πολύ κόπο, δεν το αμφισβητεί κανείς! Ίσως το να αναφέρει ο Μάκης τον αριθμό των λήψεων που έχουν τα αρχεία (δεν γνωρίζω αν γίνεται τεχνικά) να αποτελεί ένα έμμεσο ευχαριστώ προς τον συγγραφέα. Αλλά βρε παιδιά όταν εγώ βλέπω ... 50 σχόλια!!!... σε κάποια ανάρτηση, σε αυτά τα σχόλια περιμένω να διαβάσω απόψεις των συναδέλφων για την ανάρτηση, τυχόν παραλήψεις ή ασάφειες που εντοπίστηκαν στο αρχείο, εντυπώσεις από κάποιους που το αξιοποίησαν στην τάξη, παραπομπές σε άλλες αξιόλογες αναρτήσεις του συναδέλφου και πολλά ακόμα....!!!
   Αν αντί αυτού διαβάζω ...50 "ευχαριστώ"... το ένα κάτω από το άλλο νομίζω ότι η έννοια του "σχόλιου" χάνει τον νόημα της.
   ...Είμαι από αυτούς που κατεβάζω και ...δεν ευχαριστώ, από ευγένεια στους συναδέλφους που διαβάζουν τα σχόλια και όχι λόγω αχαριστίας!

   Διαγραφή
  3. Ηλία το βλέπεις άχαρο να διαβάζει ο δημιουργός 50 ευχαριστώ το ένα κάτω από το άλλο; Αλλά αντί αυτού να υπάρχει ένα κενό κάτω από την ανάρτηση και ίσως μερικά σχόλια για κάποια λάθη; Μάλλον δεν θα έχεις προσφέρει για να το λες, δεν θα έχεις νιώσεις το συναίσθημα να δίνεις και αυτός που λαμβάνει να μην απαντάει ούτε λέξη.

   Θα σου πω κάτι άλλο μήπως με καταλάβεις. Ένας πολύ γνωστός συγγραφέας έμπαινε κάθε λεπτό στο blog για να δει μια δημοσίευση του. Η ανταμοιβή μας είναι η καλή κουβέντα των συναδέλφων και των μαθητών μας.

   Τι θεωρούμε; Ότι κάποιος μας προσφέρει κάτι και εμείς απλά ψιθυρίζουμε κάτι στο σπίτι μας και φθάνει στο δημιουργό του αρχείου;

   Τέλος, είναι άσχημο να έχεις χρησιμοποιήσει το αρχείο στο σχολείο σου, στο Φροντιστήριο σου, στα μαθήματά σου και να μην έχεις κάνει το αυτονόητο, να γράψεις: "ευχαριστώ που μου βοήθησες τη δουλειά μου". Τόσο δύσκολο είναι; Τόσο άχαρο είναι;

   Διαγραφή
 3. Χίλια ευχαριστώ στον άνθρωπο που μας χάρισε τέτοιο αρχείο .
  Από αύριο θα αξιοποιήσω τα διαγωνίσματα στα παιδιά μου.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. Φοβερή δουλειά και μεγάλη προσφορά..Ευχαριστούμε πολύ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 5. Καταπληκτική εργασία, χίλια μπράβο δεν είναι αρκετά για αυτήν την δημόσια προσφορά. Ένα τεράστιο ευχαριστώ και σε όλους που αναρτούν έστω και ένα θέμα.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 6. Ένα ΤΕΡΑΣΤΙΟ Respect και 10^3 ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ στον συνάδελφο για αυτή του την απίστευτη προσφορά!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 7. Καταπληκτική δουλειά, εξαιρετική εργασία, σας ευχαριστούμε πολύ!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 8. +00 ευχαριστούμε για την πολύ ωραία δουλειά!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 9. Ενα ευχαριστώ σε όλους σε αυτό το blog! Για την επιμέλεια, τον κόπο, τη δημοσίευση και αλλά πολλά!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 10. Η ευγένεια και η απλοχεριά του Μπάμπη είναι γνωστή σ΄ όσους τον γνωρίσαμε από κοντά οπότε ένα μεγάλο ευχαριστώ. Η φιλοξενία του lisari.blogspot μας δίνει τη δυνατότητα να χαρούμε μία ακόμη κορυφαία δουλειά. Ευχαριστούμε πολύ!!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή