Στηρίξτε το έργο μας!

Τρίτη 22 Ιανουαρίου 2019

Το lisari λίγο διαφορετικό...


Επειδή μας αρέσει να ανανεωνόμαστε αλλάξαμε μορφή! Αρκετοί είχατε παραπονεθεί ότι σας κουράζει η μορφή που έχει το blog. Έτσι είπαμε να κάνουμε μια δοκιμή! Να δούμε κάτι διαφορετικό! Πολύ αυθόρμητα και με πολύ περιέργεια βλέπετε το νέο στυλ και ύφος του site.

Αναμένουμε τις εντυπώσεις σας 
αφού περιηγήθηκε λίγο στο νέο περιβάλλον!

Είναι το περιβάλλον δυναμικής προβολής όπως ονομάζεται! Με μια ματιά βλέπετε περισσότερες αναρτήσεις. Έχετε τη δυνατότητα να κάνετε και like στη σελίδα μας στο facebook.

Οι σελίδες παραμένουν απλά βρίσκονται στο τίτλο Pages.

Στο Magazine μπορεί να επιλέξετε τη μορφή που σας ταιριάζει! Μια μορφή για τον καθένα!

Mειονέκτημα; Η πλαϊνή βοηθητική στήλη που ήταν χρήσιμη και περιείχε πολύτιμα αρχεία (όπως διαγωνισμοί, εκδηλώσεις κτλ.). Πλέον είναι κρυφή και πρέπει να κάνετε κλικ για να τις  εμφανίσει. Επίσης ΔΕΝ εμφανίζονται και οι ακόλουθοι του site που ήδη είχαν ξεπεράσει τους 1.151 και πόσοι είναι online, αλλά αυτά είναι ήσσονος σημασίας.

6 σχόλια:

  1. Δείχνει πολύ πιο εύχρηστο, επιτέλους...

    Καλή συνέχεια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αλέξανδρε πειραματιζόμαστε! Θα δείξει αν βοηθάει η νέα μορφή! Προσπαθούμε να εξελισσόμαστε και να είμαστε χρηστικοί και ωφέλιμοι σε όσους μας παρακολουθούν!

      Διαγραφή
  2. Μάκη εμένα μου άρεσε όχι η προηγούμενη (ούτε και η τωρινή), αλλά η προ-προηγούμενη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εδώ αρχίζει να μπερδεύεται το θέμα!!

      Διαγραφή
    2. Σημασία έχει το περιεχόμενο, και με την μορφή θα τα βρούμε...
      Κάνε όμως και ένα γκάλοπ αλλά μην το κάνεις σαν τον Τσίπρα, να πούμε ΌΧΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΑΡΕΣΕΙ και να το μετατρέψεις στο ΝΑΙ ΜΑΣ ΑΡΕΣΕΙ!!!!! χαχαχα!!!!

      Διαγραφή
    3. Καλό και σωστό!! Το σκέφτηκα να κάνω μια δημοσκόπηση, αλλά παρατηρώ ότι δεν συμμετέχουν τα μέλη σε αυτή τη συζήτηση! Μάλλον τους ενδιαφέρει όπως σωστά λέτε το περιεχόμενο και όχι το περιτύλιγμα! Εμείς μόνο εμφάνιση δεν έχουμε, αφού το blog υπολείπεται σε πολλά σε σχέση με ένα site.

      Όσο αφορά τα πολιτικά σχόλια καλό θα είναι να τα αποφεύγουμε. Είμαστε μαθηματικοί και με αυτό πρέπει να ασχοληθούμε, δεν είναι "τόπος" για τέτοιες συζητήσεις. Σας ευχαριστώ!

      Διαγραφή

Εκτιμάμε τους ανθρώπους που σέβονται τους συνομιλητές τους και διδάσκουν ήθος από τα πληκτρολόγιά τους.

Το lisari είναι χώρος που ενώνει φωνές, κάνει τις διαφορετικές δυνάμεις ομόρροπες.

Είναι εδώ για να ενώσει τους μαθηματικούς και να εκφραστούν μέσα από ένα μέσο. Επομένως, οι αντεγκλήσεις και οι προσβολές δεν μας τιμούν και δεν βοηθούν το σκοπό του εγχειρήματος.

Σας ευχαριστούμε για τη συμμετοχή και το ήθος σας!

Μάκης Χατζόπουλος