Στηρίξτε το έργο μας!

Τρίτη 18 Ιουνίου 2019



Μετά από τόσα χρόνια στο τιμόνι του lisari νιώθω δέος κάθε φορά που μελετάω τα στατιστικά (μία φορά το χρόνο) από τα διεθνή sites.

Όσο και να μην απασχολούν τα νούμερα, αφού δεν υπάρχει κανένα οικονομικό όφελος, η αναγνώριση, η αγάπη και η αποδοχή όλων είναι τόσο μεγάλη που με κάνει τον πιο πλούσιο άνθρωπο! Το στοίχημα το έχω κερδίσει αφού εξ αρχής αυτός ήταν ο σκοπός μου.

Νιώθω ότι όλα τα μαθηματικά site, blogs, forum είμαστε στο ίδιο στρατόπεδο, έχουμε όλοι τον ίδιο σκοπό, την καλύτερη ενημέρωση των μαθητών και εκπαιδευτικών. Ο καθένας έχει κάτι να προσθέσει, κάτι να συμπληρώσει στα αγαπημένα μας μαθηματικά που είναι άπειρα, ανεξάντλητα!

Σας ευχαριστώ πολύ για την παρέα και τη συμμετοχή σας, χωρίς εσάς δεν θα γινόταν τίποτα από όλα αυτά.

Το καλοκαίρι η θεματογραφία του blog θα περιέχει ανάλαφρα μαθηματικά κείμενα και άρθρα. Αναρτήσεις για ξαπλώστρα!

Σας εύχομαι ένα χαρούμενο καλοκαίρι και με περισσότερη δράση και ενημέρωση το Σεπτέμβριο!

Πηγή στατιστικών: https://www.similarweb.com/

2 σχόλια:

  1. Καλησπέρα από Πτολεμαΐδα.Νομίζω πως το ενδιαφέρον και η αγάπη όλων για το blog είναι αμφίδρομο.Όλοι ενδιαφέρονται και παίρνουν πολλά και καλά από εδώ αλλά και πολλοί από τους συμμετέχοντες δίνουν απλόχερα σε όλους εμάς!Για όλα αυτά που παίρνω εγώ προσωπικά αισθάνομαι ευγνώμων και σας ευχαριστώ όλους πάρα πολύ.Άλλωστε από την πρώτη στιγμή που μπήκα στο lisari έγινα θαμώνας!Συνεχίστε την εξαιρετική δουλειά!!!Καλό καλοκαίρι και καλή ξεκούραση σε όλους!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. καλημερα και απο εμενα χιλια ευχαριστω για την προσφορα σας σε ολους μας ολα αυτα τα χρονια που σας ακολουθω καλο καλοκαιρι και υγεια για ολους

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Εκτιμάμε τους ανθρώπους που σέβονται τους συνομιλητές τους και διδάσκουν ήθος από τα πληκτρολόγιά τους.

Το lisari είναι χώρος που ενώνει φωνές, κάνει τις διαφορετικές δυνάμεις ομόρροπες.

Είναι εδώ για να ενώσει τους μαθηματικούς και να εκφραστούν μέσα από ένα μέσο. Επομένως, οι αντεγκλήσεις και οι προσβολές δεν μας τιμούν και δεν βοηθούν το σκοπό του εγχειρήματος.

Σας ευχαριστούμε για τη συμμετοχή και το ήθος σας!

Μάκης Χατζόπουλος