Τρίτη, 24 Σεπτεμβρίου 2019

Ένας διαφορετικός διαγωνισμός! 80 τυχεροί τώρα!

Όσοι έχουν (προλάβει) και έχουν γράψει στα σχόλια να στείλουν email στο dimitristsoukalos@gmail.com 
για να λάβουν το δώρο τους  
Η συμμετοχή ολοκληρώνεται μόλις φτάσουμε στους 80 υποψήφιους 


Ο αγαπητός φίλος από το Αγρίνιο Δημήτρης Τσούκαλος έχει δημιουργήσει ένα application στο Play Store. Είναι ένα παιχνίδι με μαθηματικά!

Μερικά λόγια για την εφαρμογή "Το Math Trainer: From N to Z"

Είναι ένας διαφορετικός τρόπος εξάσκησης στους φυσικούς ή στους ακέραιους αριθμούς, όπου μπορεί κάποιος να επιλέξει απλές ή σύνθετες αριθμητικές παραστάσεις. 

Εδώ, ένας έξυπνος αλγόριθμος παίρνει πάνω από 100 γενικές μορφές παραστάσεων και δημιουργεί πάνω από 1.000.000 διαφορετικές αριθμητικές παραστάσεις, των οποίων η δυσκολία ανεβαίνει σταδιακά.

Μπορείτε να επιλέξετε το Training mode για εξάσκηση, το Time Attack, για να ξεκλειδώσετε έπαθλα σε συγκεκριμένο χρόνο καθώς η δυσκολία ανεβαίνει και το 1vs1 με το οποίο μπορείτε να παίξετε με κάποιον φίλο σας.


Το Math Trainer: From N to Z κυκλοφορεί σε δύο εκδόσεις 

Τη δωρεάν:

Και την pro (ads free):

Λίγα λόγια για τον δημιουργό Δημήτρη Τσούκαλο

Είμαι μαθηματικός και απασχολούμαι στην ιδιωτική εκπαίδευση στο Αγρίνιο. Μέσω των νέων τεχνολογιών αναζητώ εναλλακτικούς τρόπους για να προσεγγίσω το ενδιαφέρον των μαθητών, με στόχο να προκαλέσω τον ενθουσιασμό τους με το αντικείμενο αλλά και την εξέλιξη της μαθηματικής τους σκέψης, παρατηρώντας ότι οι νέες γενιές μαθαίνουν πιο εύκολα μέσα από την εικόνα και ότι οι νέες τεχνολογίες απορροφούν ένα μεγάλο μέρος του καθημερινού τους χρόνου.

Ποιος είναι ο διαγωνισμός

Οι πρώτοι 80 που θα γράψουν στα σχόλια "Συμμετέχω" θα λάβουν από το δημιουργό δωρεάν άδειες για τη pro έκδοση

Χρονική διάρκεια: Μέχρι να δηλώσουν συμμετοχή 80 άτομα!  Μετά κλειδώνουν τα σχόλια... 

85 σχόλια:

 1. Συμμετέχω!
  Δημήτρη συγχαρητήρια!πολυ καλή η ιδέα σου!
  Θα τα πούμε κ από κοντά.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. συμμετέχω.....και μπράβο για την ιδέα , θα την προτείνω στην τάξη. Προς συναδέλφους: Δώστε την και στη Β γυμνασίου πριν τις εξισώσεις

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Δεν συμμετέχω, αγορασα την pro έκδοση για (μολις) 2€. Στηρίζουμε (ηθικά, αναλογιζομενοι το ποσό) τον Δημήτρη για την προσπάθεια αλλά και το αποτέλεσμα της δουλειάς του.

  ΑπάντησηΔιαγραφή