Στηρίξτε το έργο μας!

Δευτέρα 2 Μαρτίου 2020

Τριγωνομετρία με γεύση από Γ Λυκείου

Ένα νέο αρχείο που δημιούργησα το τριήμερο της Καθαράς Δευτέρας για τις ανάγκες των μαθητών της Β Λυκείου.

Μόλις έχουμε ολοκληρώσει το κεφάλαιο της Τριγωνομετρίας και δημιουργούσα ένα επαναληπτικό φυλλάδιο + ένα κλασικό Κριτήριο Αξιολόγησης.

Ακολουθώντας τις απαιτήσεις των καιρών, που λένε ότι η πλειοψηφία των μαθητών της Β Λυκείου κάνει προετοιμασία για τη Γ Λυκείου - αν συμφωνώ είναι μια άλλη συζήτηση -παρουσιάζω μερικά θέματα που υπάρχουν στα σχολικά βιβλία πχ. της Γεωμετρίας Β Λυκείου, Κατεύθυνσης Β και Γ Λυκείου και άπτονται στο κεφάλαιο της Τριγωνομετρίας.

Ένα τέτοιο είναι το αρχείο που παρουσιάζω με δέκα θέματα.

Δεν με ενδιέφερε αν τα θέματα ήταν εντός ή εκτός ύλης για τη Γ Λυκείου (έτσι και αλλιώς ποιος την γνωρίζει για του χρόνου την ύλη;). Δεν με ενδιέφερε αν λύνονται πιο απλά με γνώσεις μονοτονίας, ακρότατα κτλ. Αυτό στο οποίο ήθελα να εστιάσω είναι στη γνώση της Τριγωνομετρίας. Η γνώση είναι δύναμη για τα υπόλοιπα μαθήματα και για τις Πανελλαδικές Εξετάσεις.

Έριξα λίγο νερό στο αυλάκι... όποιος θέλει ας ακολουθήσει.

Για απευθείας αποθήκευση πατήστε εδώ.


Θέματα τριγωνομετρίας στη Β Λυκείου με γεύση από Γ Λυκείου from Μάκης Χατζόπουλος (η προεπισκόπηση ΔΕΝ έχει το ανανεωμένο αρχείο αλλά την αρχική μορφή του αρχείου)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εκτιμάμε τους ανθρώπους που σέβονται τους συνομιλητές τους και διδάσκουν ήθος από τα πληκτρολόγιά τους.

Το lisari είναι χώρος που ενώνει φωνές, κάνει τις διαφορετικές δυνάμεις ομόρροπες.

Είναι εδώ για να ενώσει τους μαθηματικούς και να εκφραστούν μέσα από ένα μέσο. Επομένως, οι αντεγκλήσεις και οι προσβολές δεν μας τιμούν και δεν βοηθούν το σκοπό του εγχειρήματος.

Σας ευχαριστούμε για τη συμμετοχή και το ήθος σας!

Μάκης Χατζόπουλος