Στηρίξτε το έργο μας!

Τετάρτη 4 Μαρτίου 2020

Αναβολές ημερίδων μαθηματικών λόγω Κορονωϊού !

Σύμφωνα με την κατάσταση που επικρατεί τις τελευταίες ημέρες στη χώρα μας λόγω πιθανής διασποράς του Covid19 και με το φόβο ότι οι Δευτεροβάθμιες Διευθύνσεις θα αναστείλουν τις ημερίδες και τις εκπαιδευτικές εκδηλώσεις, οι δύο πιο γνωστές συγκεντρώσεις μαθηματικών και μαθητών αναβάλουν τις εκδηλώσεις τους. 


1) Θέμα: Αναβολή 10ης Ημερίδας Μαθηματικών Ελληνογαλλικής Σχολής Καλαμαρί

Σας ενημερώνουμε ότι λόγω της διαμορφωμένης κατάστασης, εξαιτίας της πιθανής διασποράς του Coronavirus– 19,η επετειακή 10η Ημερίδα Μαθηματικών που διοργανώνει με εξαιρετική επιτυχία τα τελευταία 10 χρόνια το σχολείο μας θα μετακινηθεί το Σάββατο 23 Μαΐου 2020.

Όπως αντιλαμβάνεστε οφείλουμε όλοι να συνδράμομε στην αντιμετώπιση ενός σοβαρού ζητήματος που άπτεται της δημόσιας υγείας και ασφάλειας.

Φίλες και φίλοι της ημερίδας , σας ευχαριστούμε για την αμέριστη στήριξή σας όλα αυτά τα χρόνια και σας περιμένουμε και στη φετινή διοργάνωση, η οποία πιστεύουμε πως θα ικανοποιήσει όλους, με τους εξαιρετικούς καλεσμένους μας και τις ιδιαίτερα ποιοτικές εισηγήσεις τους.



2) Θέμα: Ματαίωση  του 4ου διαγωνισμού Γρίφων Μαθηματικών και Λογικής

Δυστυχώς, με τα μέχρι τώρα δεδομένα και μετά τις τελευταίες εκτιμήσεις του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας για την εξάπλωση του κορωνοϊού Covid-19 , η Διοίκηση και η Διεύθυνση του Σχολείου με αίσθημα ευθύνης έλαβαν  την απόφαση της ματαίωσης  του 4ου διαγωνισμού Γρίφων Μαθηματικών και Λογικής στο πλαίσιο των μέτρων για την προστασία των μαθητών, των καθηγητών και των κριτών του Διαγωνισμού.

Ευχαριστούμε για την εμπιστοσύνη.

Ραντεβού την επόμενη χρονιά!

Με εκτίμηση,

Λάττας Κωνσταντίνος
Μαθηματικός
Εκπαιδευτική Αναγέννηση

3) Θέμα: Αναβολή της Διημερίδας: Τεχνολογίες Αιχμής στην Εκπαιδευτική Πράξη

Σε συνέχεια της προηγούμενης ενημέρωσης και με βάση τα τελευταία δεδομένα και τις επίσημες οδηγίες για την αντιμετώπιση της εξάπλωσης της επιδημίας του κορονωϊού, με συναίσθηση της ευθύνης μας και με γνώμονα πάντα τη διαφύλαξη της υγείας των προσκεκλημένων συνέδρων, των ομιλητών, των εκπαιδευτικών και λοιπών εργαζομένων του σχολείου μας, αναβάλλουμε τη «Διημερίδα: Τεχνολογίες Αιχμής στην Εκπαιδευτική Πράξη», που επρόκειτο να πραγματοποιηθεί το προσεχές Σαββατοκύριακο 7 & 8 Μαρτίου 2020.

Ελπίζουμε η επιδημία να αντιμετωπιστεί αποτελεσματικά και σύντομα να είμαστε σε θέση να σας ενημερώσουμε για τη νέα ημερομηνία υλοποίησης της διημερίδας.

Με συγχωρείτε για αυτή την αναστάτωση αλλά εκτιμώ πως λαμβάνοντας υπόψη την ανησυχία του κόσμου, η απόφαση που λάβαμε είναι προς τη σωστή κατεύθυνση. Ελπίζω στην κατανόησή σας!

Με εκτίμηση,

Γιώργος Αντωνιάδης

Εκπαιδευτήρια Αυγουλέα - Λιναρδάτου

4) Θέμα: ΑΝΑΒΟΛΗ ΗΜΕΡΙΔΑΣ 

Το παράρτημα Κοζάνης της Ελληνικής Μαθηματικής Εταιρείας, λαμβάνοντας υπόψη τις οδηγίες του Εθνικού Οργανισμού Δημόσιας Υγείας για τα μέτρα πρόληψης κατά της διασποράς λοίμωξης από το νέο κοροναϊό σχετικά με τις σχολικές μονάδες, τους φορείς που προσφέρουν εκπαιδευτικές υπηρεσίες και κοινωνικές δραστηριότητες και τη σημερινή οδηγία για την αναστολή οποιασδήποτε συνεδριακής εκδήλωσης για 4 εβδομάδες αποφάσισε να αναβάλει τη διοργάνωση της ημερίδας που ήταν προγραμματισμένη για την Κυριακή 15 Μαρτίου 2020.

Ελπίζουμε η επιδημία να αντιμετωπιστεί αποτελεσματικά και να είμαστε σε θέση να σας ενημερώσουμε για τη νέα ημερομηνία υλοποίησης της ημερίδας.

1 σχόλιο:

Εκτιμάμε τους ανθρώπους που σέβονται τους συνομιλητές τους και διδάσκουν ήθος από τα πληκτρολόγιά τους.

Το lisari είναι χώρος που ενώνει φωνές, κάνει τις διαφορετικές δυνάμεις ομόρροπες.

Είναι εδώ για να ενώσει τους μαθηματικούς και να εκφραστούν μέσα από ένα μέσο. Επομένως, οι αντεγκλήσεις και οι προσβολές δεν μας τιμούν και δεν βοηθούν το σκοπό του εγχειρήματος.

Σας ευχαριστούμε για τη συμμετοχή και το ήθος σας!

Μάκης Χατζόπουλος