Στηρίξτε το έργο μας!

Πέμπτη 7 Μαΐου 2020

Άστοχη η ανακοίνωση του Ι.Ε.Π.



Ο Αρχιμήδης (Α) και ο Ευκλείδης (Ε) συζητάνε για το Δελτίο Τύπου που εξέδωσε το Ι.Ε.Π για την εξεταστέα ύλη των Μαθηματικών και το Θεώρημα De L Hospital.

Ο φανταστικός μας ήρωας «Ευκλείδης» έκρινε άστοχη την ανακοίνωση του Ι.Ε.Π. Ο λόγος; Ας διαβάσουμε την παρακάτω στιχομυθία.

Επιμέλεια: Μάκης Χατζόπουλος

Το παρόν κείμενο αποτελεί προϊόν μυθοπλασίας. Τα πρόσωπα, τα ονόματα και οι καταστάσεις είναι φανταστικά και οποιαδήποτε ομοιότητα είναι συμπτωματική και δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα.

Για απευθείας αποθήκευση πατήστε εδώ.


1 σχόλιο:

  1. Πέρα από το ιδιαίτερα εύστοχο κείμενο, μόλις δώσατε και ιδέες για το πώς μπορούν να συνδυάζονται τα Στοιχεία με το Κεφάλαιο!
    Ευκλείδης και Μαρξ ενώνουν τις δυνάμεις τους!
    Πέρα από την πλάκα, πάντως, και μόνο που μας κάνουν να μαλώνουμε νυχθημερόν μεταξύ μας για το τι μπορεί να εννοούν κάθε φορά που βγάζουν ένα δελτίο τύπου, προφανώς πρέπει να σκεφτούν πως κάτι μπορεί να κάνουν λάθος στον γενικότερο τρόπο λειτουργίας τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Εκτιμάμε τους ανθρώπους που σέβονται τους συνομιλητές τους και διδάσκουν ήθος από τα πληκτρολόγιά τους.

Το lisari είναι χώρος που ενώνει φωνές, κάνει τις διαφορετικές δυνάμεις ομόρροπες.

Είναι εδώ για να ενώσει τους μαθηματικούς και να εκφραστούν μέσα από ένα μέσο. Επομένως, οι αντεγκλήσεις και οι προσβολές δεν μας τιμούν και δεν βοηθούν το σκοπό του εγχειρήματος.

Σας ευχαριστούμε για τη συμμετοχή και το ήθος σας!

Μάκης Χατζόπουλος