Στηρίξτε το έργο μας!

Κυριακή 8 Νοεμβρίου 2020

"Στοιχεία Θεωρίας Συνόλων" του Γεωργίου Σταυρουλάκη

Επειδή η ολική απαγόρευση μας βοηθάει να διαβάσουμε λίγο παραπάνω ο αγαπητός φίλος Ιωάννης Κανδαράκης από τα Χανιά μας προσφέρει το ηλεκτρονικό βιβλίο με τίτλο "Στοιχεία Θεωρίας Συνόλων" του Γεωργίου Σταυρουλάκη!

Όπως μας πληροφορεί ο Ιωάννης, το εν λόγω βιβλίο είχε επιλεγεί για την διδασκαλία των συνόλων στην Α' Λυκείου στα σχολεία του Νομού Χανίων. Τη σχολική χρονιά 1965 - 1966 μπήκαν για πρώτη φορά τα σύνολα και επίσημα στη Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση.

Για απευθείας αποθήκευση πατήστε εδώ.


Για να δείτε και άλλα ιστορικά βιβλία πατήστε εδώ!

2 σχόλια:

  1. Η ημερίδα ήταν εξαιρετική. Παρακολούθησα το μεγαλύτερο μέρος της, από τις 11 και έπειτα. Ήταν η πρώτη φορά που παρακολουθούσα κάτι σαν κι αυτό υπό αυτές τις συνθήκες μιας και όπως αναφέρθηκε τα έξοδα και ο χρόνος λειτουργούν αποτρεπτικά για πολλούς ώστε να έχουν φυσική παρουσία σε ημερίδες υπό φυσιολογικές συνθήκες. Η συζήτηση ήταν ενδιαφέρουσα και αποσαφηνίστηκαν αρκετά πραγματάκια. Συγχαρητήρια σε όλους όσους ενεπλάκησαν ενεργά σε όλο αυτό το project και μακάρι κάθε χρόνο να έχουμε τη δυνατότητα να παρακολουθούμε ανάλογες ημερίδες έστω και διαδικτυακά, έστω και αν είμαστε λίγοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Απολογούμαι! Έκανα λάθος στη θέση που έθεσα το δικό μου σχόλιο με αποτέλεσμα να σε παρασύρω Γιάννη! Αν σου είναι εύκολο κάνε αντιγραφή επικόλληση κάτω από το άρθρο με την αντίστοιχη ημερίδα για καλύτερη παρακολούθηση. Το ίδιο έκανα και εγώ.

      Διαγραφή

Εκτιμάμε τους ανθρώπους που σέβονται τους συνομιλητές τους και διδάσκουν ήθος από τα πληκτρολόγιά τους.

Το lisari είναι χώρος που ενώνει φωνές, κάνει τις διαφορετικές δυνάμεις ομόρροπες.

Είναι εδώ για να ενώσει τους μαθηματικούς και να εκφραστούν μέσα από ένα μέσο. Επομένως, οι αντεγκλήσεις και οι προσβολές δεν μας τιμούν και δεν βοηθούν το σκοπό του εγχειρήματος.

Σας ευχαριστούμε για τη συμμετοχή και το ήθος σας!

Μάκης Χατζόπουλος