Στηρίξτε το έργο μας!

Κυριακή 11 Απριλίου 2021

Ομιλία σε διαδικτυακό σεμινάριο: "Γράφω 100 στις Πανελλαδικές Εξετάσεις"!


Τα Φροντιστήρια "Εν Τάξη" με προσκάλεσαν να συμμετέχω στο διαδικτυακό σεμινάριο που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 11 Απριλίου 2021.

Αν και δεν είμαι σίγουρος πώς μπορώ να κατευθύνω τους μαθητές να γράψουν 100 στις Πανελλαδικές Εξετάσεις, ιδίως σε σαρανταπέντε λεπτά ομιλίας, δέχτηκα την πρόκληση – πρόσκληση.

Μπορείτε να μας ακούσετε την Κυριακή ώρα 11:30 - 12:15 (Μαθηματικά)

https://www.youtube.com/channel/UCz12xop0KMieocwEmLpeTzg

Σημείωση: Το σεμινάριο απευθύνεται στους μαθητές, άρα και η στόχευσή μου! Θεωρώ ότι ΔΕΝ έχει να προσφέρει κάτι ομιλία μου στους καθηγητές, δεν νομίζω να ακούσουν κάτι που ήδη δεν γνωρίζουν, παρόλα αυτά θα ήταν τιμή μου να ήταν δίπλα μου και στο τέλος να χειροκροτήσουν δυνατά!

https://www.en-taksi.gr/frontistiria/arthro.php?id=108

3 σχόλια:

  1. Κατά λάθος έσβησα ένα σχόλιο. Nik αν θες να το επαναλάβεις γιατί έγινε γκάφα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Η ομιλία ήταν εξαιρετική, κατατοπιστική και σίγουρα ωφελήθηκε όποιος την παρακολούθησε! Χωρίς να αναλωθεί σε λεπτομέρειες, αλλά σε σημεία επί της ουσίας, χωρίς να λείπουν και κάποια λεπτά σημεία που ενδεχομένως θα μπορούσαν να δημιουργήσουν απορία και σε καλούς μαθητές όπως για παράδειγμα η διαφορά στην ορολογία "οριζόντια εφαπτομένη" και "εφαπτομένη παράλληλη στον χ'χ".
    Μου άρεσε επίσης η συμβουλή σου για τα max και min της βαθμολογίας σε κάθε ερώτημα. Να παίρνει δηλ το μέγιστο δυνατό που μπορεί και όπου δεν μπορεί, να παίρνει το min.
    Πολλά συγχαρητήρια!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Εκτιμάμε τους ανθρώπους που σέβονται τους συνομιλητές τους και διδάσκουν ήθος από τα πληκτρολόγιά τους.

Το lisari είναι χώρος που ενώνει φωνές, κάνει τις διαφορετικές δυνάμεις ομόρροπες.

Είναι εδώ για να ενώσει τους μαθηματικούς και να εκφραστούν μέσα από ένα μέσο. Επομένως, οι αντεγκλήσεις και οι προσβολές δεν μας τιμούν και δεν βοηθούν το σκοπό του εγχειρήματος.

Σας ευχαριστούμε για τη συμμετοχή και το ήθος σας!

Μάκης Χατζόπουλος