Στηρίξτε το έργο μας!

Τετάρτη 14 Απριλίου 2021

Πανελλαδικές Εξετάσεις 2021 και εγκύκλιος με οδηγίες για την διδακτέα ύλη στα Λύκεια και Γυμνάσια για τα Μαθηματικά


Τελευταία ενημέρωση: 17/4/2021



Ημερομηνία ανάρτησης: 17/4/21
Το Υπουργείο Παιδείας έστειλε τα κεντρικά σημεία της ύλη για τα Μαθηματικά Γυμνασίου και Λυκείου που πρέπει να γνωρίζουν οι μαθητές ως επανάληψη των διαδικτυακών μαθημάτων. 

Πατήστε εδώ για να δείτε το έγγραφο του Ι.Ε.Π.

Ημερομηνία ανάρτησης: 14/4/21
Αν και όλα είναι ρευστά λόγω των γνωστών και απρόβλεπτων γεγονότων του Covid19, οι πιθανές ημερομηνίες των Πανελλαδικών Εξετάσεων 2021 που συζητιούνται στο Υπουργείο Παιδείας για το μάθημα των Μαθηματικών είναι την: 

Τετάρτη 16 Ιουνίου 2021

άρα η έναρξη των Πανελλαδικών Εξετάσεων στα ΓΕΛ είναι δύο μέρες πιο πριν, δηλαδή Δευτέρα 14/6/21, δηλαδή όπως και πέρυσι. 

Υπάρχει όμως και μία δεύτερη σκέψη που δεν έχει ακόμα εγκαταλειφθεί! Αν και ακούγεται πολύ δύσκολο, οι υπεύθυνοι σκέφτονται να τις προγραμματίσουν την επόμενη εβδομάδα από την προκαθορισμένη! Επειδή 21/6 είναι του Αγίου Πνεύματος, το σκεπτικό είναι να ξεκινήσουν οι Πανελλαδικές Εξετάσεις των ΕΠΑΛ την Τρίτη 22/6 και για τα ΓΕΛ την Τετάρτη 23/6! 

Άρα η δεύτερη πιθανή ημερομηνία για το μάθημα των μαθηματικών είναι:  

Παρασκευή 25 Ιουνίου 2021

Αν και το δεύτερο σενάριο φέρνει ως ντόμινο πολλά προβλήματα, αναμένουμε τις επίσημες ανακοινώσεις του Υπουργείου Παιδείας. Τα στοιχήματα ήδη έχουν ξεκινήσει!

1 σχόλιο:

  1. Μετά από λίγες ημέρες ήρθε η δικαίωση! 14 Ιουνίου ξεκινούν οι Πανελλαδικές Εξετάσεις και το διδακτικό έτος ολοκληρώνεται στις 11 Ιουνίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Εκτιμάμε τους ανθρώπους που σέβονται τους συνομιλητές τους και διδάσκουν ήθος από τα πληκτρολόγιά τους.

Το lisari είναι χώρος που ενώνει φωνές, κάνει τις διαφορετικές δυνάμεις ομόρροπες.

Είναι εδώ για να ενώσει τους μαθηματικούς και να εκφραστούν μέσα από ένα μέσο. Επομένως, οι αντεγκλήσεις και οι προσβολές δεν μας τιμούν και δεν βοηθούν το σκοπό του εγχειρήματος.

Σας ευχαριστούμε για τη συμμετοχή και το ήθος σας!

Μάκης Χατζόπουλος