Σάββατο, 22 Μαΐου 2021

Τα «διάσημα» διαγωνίσματα Μαθηματικών!

 Φέτος, το lisari ΔΕΝ θα αναρτήσει δημόσια τα αναγνωρισμένα θέματα προσομοίωσης της 

"ΟΕΦΕ", "Είμαστε μέσα (Keystone)" και "Αρσάκεια σχολεία", 

αφού δεν δίνεται η σχετική άδεια για έγκαιρη δημοσιοποίηση. 

3 σχόλια:

 1. Αγαπητέ Μάκη καλημέρα,

  Αρχικά για μια ακόμη φορά θα ήθελα να σε ευχαριστήσω για αυτή την τεράστια από καρδιάς προσφορά σου αλλά και των μελών της ομάδας σε όλους εμάς. Ότι και να γράψουμε όσες φορές και να το γράψουμε πραγματικά είναι πολύ λίγο!
  Ωστόσο αγαπητέ Μάκη, κατά τη δική μου κρίση, ένα είναι το "διάσημο" διαγώνισμα! Αυτό της SUMMA UNION το οποίο απ΄ ότι καταλαβαίνω μάλλον δεν θα έχουμε τη χαρά και φέτος να το επεξεργαστούμε και να το συζητήσουμε με τους μαθητές μας!
  Όσο για την απόφαση των υπευθύνων των άνωθεν εταιρειών να μη δοθεί η άδεια για έγκαιρη δημοσιοποίηση των διαγωνισμάτων τους στην μαθητική κοινότητα, ας το αφήσουμε καλύτερα ασχολίαστο...

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Λευτέρη μου είσαι πολύ γλυκός και ευγενής!
   Θα συμφωνήσω ότι της Summa είναι τα καλύτερα!
   Αλλά και φέτος δεν τα ενεργοποίησα αφού διαπίστωσα ότι περισσεύουν διαγωνίσματα αν κρίνουμε από αυτά που κυκλοφορούν.
   Παρόλα αυτά όταν υπάρχει ζήτηση δεν γίνεται να μην ανταποκριθούμε,αν είναι πλέον αργά.
   Όσο για τις άδειες δεν μπορούμε να σχολιάσουμε γιατί είναι δικά τους τα μαγαζιά και αυτοί κρίνουν πως θέλουν να τα δουλέψουν.
   Εμείς θα είμαστε εδώ να προσφέρουμε με όποιον τρόπο μπορούμε...

   Διαγραφή
 2. Yπάρχει άφθονο και ποιοτικότατο υλικό για όλα τα γούστα όχι μόνο φετινό αλλά και απο προηγούμενες χρονιές, λίγο πολύ για το αρσάκειο το περίμενα αλλά για το ΟΕΦΕ μου φαίνεται ακατανόητο..οπως είπατε δικά τους τα μαγαζιά.Θα συμφωνήσω με τον κύριο Λευτέρη για το SUMMA UNION, είναι ενδιαφέρον το project αυτό.Και παραφράζοντας...και τι θα γίνομεν χωρίς αρσάκειο?απαντώ με Ξεφτερίδη και τα υπόλοιπα παιδία θα συνεχίσουμε τον μαθηματικό αγώνα....

  ΑπάντησηΔιαγραφή