Παρασκευή, 1 Οκτωβρίου 2021

Διαχείριση διδακτέας - εξεταστέας ύλης των Μαθηματικών [2021-22]

 

Αναμένουμε από το Υπουργείο Παιδείας να ανακοινώσει τη διαχείριση της ύλης των Μαθηματικών στο Γενικό Λύκειο και ΕΠΑΛ για το σχολικό έτος 2021-22. 

Πέρυσι η ανακοίνωση έγινε στις 17/9/20. 

Γ΄ Λυκείου - Προσανατολισμός

Ο καθορισμός διδακτέας - εξεταστέας ύλης των Πανελλαδικώς εξεταζόμενων μαθημάτων της Γ’ τάξης ημερήσιων και εσπερινών ΕΠΑ.Λ. για το σχολικό έτος 2021-2022 πατήστε εδώ.

Για να δείτε τις οδηγίες διδασκαλίας για το σχολικό έτος 2021 - 22 πατήστε: 

Γενικής Παιδείας 

Προσανατολισμός

Ο καθορισμός εξεταστέας ύλης για το έτος 2022 για τα μαθήματα που εξετάζονται πανελλαδικά για την εισαγωγή στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση αποφοίτων Γ’ τάξης Ημερησίου Γενικού Λυκείου και Γ’ τάξης Εσπερινού Γενικού Λυκείου πατήστε εδώ.

Α΄ και Β΄ Λυκείου

Η ύλη για το σχολικό έτος 2021 - 22 πατήστε ΓΕΛ (ανακοινώθηκε 15/9/21) και ΕΠΑ.Λ. Οι οδηγίες διδασκαλίας για το σχολικό έτος 2021 - 22 πατήστε για τάξη και μάθημα:

Άλγεβρα Α΄ Λυκείου

Γεωμετρία Α΄ Λυκείου

Άλγεβρα Β΄ Λυκείου

Γεωμετρία Β΄ Λυκείου

Μαθηματικά Κατεύθυνσης Β΄ Λυκείου

Α΄ Γυμνασίου

Η ύλη για το σχολικό έτος 2021 - 22 είναι εδώ.

Β΄ Γυμνασίου

Η ύλη για το σχολικό έτος 2021 - 22 είναι εδώ.

Γ΄ Γυμνασίου

Η ύλη για το σχολικό έτος 2021 - 22 είναι εδώ.

5 σχόλια:

 1. Έχουμε κάποιο νεώτερο, ποτέ αναμένονται;

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Β λυκειου αλγεβρα εβγαλαν τα δυο τελευταια απο τριγωνομετρια!Για να δουμε οδηγιες β προσανατολισμου και γεωμετρια τα πρωτα κεφαλαια κανονικα η οπως παλια μονο εμπεδωσης κλπ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Το νέο είναι ότι η γεωμετρία β λυκείου επιστρέφει ως εξεταζόμενο μάθημα!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. Μήπως έχουμε κάποια πληροφορία για τα εξεταζόμενα με τράπεζα της Β ΕΠΑΛ;

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 5. Ο εκπαιδευτικός σαφώς και "θα λάβει υπόψη του ότι θα χρειαστεί να αφιερώσει χρόνο για να καλύψει έννοιες και κενά των μαθητών/τριών του, που έχουν προκύψει από τα δύο προηγούμενα σχολικά έτη λόγω των ειδικών συνθηκών (πανδημία Covid-19)", όπως αναφέρεται στις οδηγίες διαχείρισης της ύλης. Αυτοί που συνέταξαν τη διδακτέα-εξεταστέα ύλη του σχολ. έτους 2021-22 και τη διαχείρισή της, έλαβαν υπόψη τις επιπλέον ώρες που απαιτούνται για το σκοπό αυτό και μάλιστα με τις αυξημένες απαιτήσεις της τράπεζας θεμάτων; Μήπως η κάλυψη των κενών και η στοιχειώδης προετοιμασία των μαθητών για την τράπεζα επαφίεται στα φροντιστήρια;

  ΑπάντησηΔιαγραφή