Στηρίξτε το έργο μας!

Κυριακή 1 Μαΐου 2022

Θεωρία με βιντεομαθήματα για τα μαθηματικά της Γ΄ Λυκείου

Ο αγαπητός φίλος και μέλος της lisari team Ανδρέας Κουλούρης προσφέρει σε όλους τους μαθητές μέσα από τον διαδικτυακό του τόπο (βιντεοσκοπημένες διδασκαλίες και υποστηρικτικό υλικό) ένα φυλλάδιο θεωρίας σε συνδυασμό με 27 (!) βίντεο με σημειώσεις σε όλα τα δύσκολα σημεία που μπορεί να αντιμετωπίσει ο μαθητής στην επανάληψή του. 

Για απευθείας πρόσβαση πατήστε εδώ.

Σε αυτό το αρχείο που είναι μορφή flipbook εμπεριέχονται όλα τα θέματα θεωρίας που μπορεί να ζητηθούν ως ερωτήσεις θεωρίας στο θέμα Α στις Πανελλαδικές Εξετάσεις, στο μάθημα των Μαθηματικών Προσανατολισμού της Γ΄ Λυκείου καθώς και οι απαντήσεις τους όπως περιλαμβάνονται στο σχολικό βιβλίο ή και σε κάποιες περιπτώσεις λίγο πιο αναλυτικά. 

Σημειώνονται επίσης όσες ερωτήσεις έχουν τεθεί ως θέματα στις Πανελλαδικές και στις Επαναληπτικές Πανελλαδικές Εξετάσεις. 

Τέλος προτείνονται βιντεομαθήματα όπου εξηγούνται οι απαντήσεις στα δυσκολότερα θέματα για όποιον μαθητή δυσκολεύεται να κατανοήσει κάποιον ορισμό ή κάποια απόδειξη. Οι σύνδεσμοι για τα βιντεομαθήματα δίνονται παρακάτω και εξοικονομούν χρόνο στον καθηγητή, διότι δεν χρειάζεται να τα επαναλάβει και είναι άμεσα προσβάσιμα στο μαθητή για να τα ξαναμελετήσει οποιαδήποτε στιγμή. 

1 σχόλιο:

Εκτιμάμε τους ανθρώπους που σέβονται τους συνομιλητές τους και διδάσκουν ήθος από τα πληκτρολόγιά τους.

Το lisari είναι χώρος που ενώνει φωνές, κάνει τις διαφορετικές δυνάμεις ομόρροπες.

Είναι εδώ για να ενώσει τους μαθηματικούς και να εκφραστούν μέσα από ένα μέσο. Επομένως, οι αντεγκλήσεις και οι προσβολές δεν μας τιμούν και δεν βοηθούν το σκοπό του εγχειρήματος.

Σας ευχαριστούμε για τη συμμετοχή και το ήθος σας!

Μάκης Χατζόπουλος