Στηρίξτε το έργο μας!

Τρίτη 31 Μαΐου 2022

Τελευταία επανάληψη στη Γεωμετρία Β΄ Λυκείου

 Στο lisari είχαμε αρκετά αρχεία από Άλγεβρα Α΄ και Β΄ Λυκείου και Μαθηματικά Προσανατολισμού Γ Λυκείου. Υστερούσαμε στις Γεωμετρίες, ΕΠΑΛ και στα μαθηματικά Γυμνασίου. 

Μετά από το κάλεσμα που έγινε στην μαθηματική κοινότητα όλο και περισσότερα αρχεία από αυτά έρχονται στο φως. Το 2022 είδαμε πολλά αρχεία από τα ΕΠΑΛ, στο Γυμνάσιο και πλέον στην Γεωμετρία. Οι καθηγητές εκτιμούν ότι πρέπει να δώσουμε μεγαλύτερη βάση και σε αυτά τα μαθήματα για να υπάρχει μια καλύτερη ολοκληρωμένη εικόνα του μαθητή. 

Ο αγαπητός φίλος και θαμώνας του lisari Κώστας Τσόλκας από την Πάτρα μας προσφέρει ένα αρχείο για την Γεωμετρία Β΄ Λυκείου για μια τελευταία επανάληψη. 

Ένα αρχείο που το χρειάζονται όλοι οι μαθητές γιατί οι περισσότεροι δεν πάνε Φροντιστήριο στην Γεωμετρία οπότε η ανάγκη για μια σύνοψη των βασικών εννοιών είναι απαραίτητη. Τέλος, η Γεωμετρία Β΄ Λυκείου στα περισσότερα σχολεία δεν έχει πραγματοποιηθεί η εξέταση, την αφήνουν για το τέλος! 

Για απευθείας αποθήκευση πατήστε εδώ.

3 σχόλια:

  1. Ευχαριστούμε πάρα πολύ!Πολύτιμη βοήθεια για τους μαθητές μας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ποντάρω !!! μυρίζω θεματάκι από τα παραπάνω 71.... Ευχαριστούμε πολύ. Θησαυρός !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Χρήσιμο!!!! ευχαριστούμε πολύ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Εκτιμάμε τους ανθρώπους που σέβονται τους συνομιλητές τους και διδάσκουν ήθος από τα πληκτρολόγιά τους.

Το lisari είναι χώρος που ενώνει φωνές, κάνει τις διαφορετικές δυνάμεις ομόρροπες.

Είναι εδώ για να ενώσει τους μαθηματικούς και να εκφραστούν μέσα από ένα μέσο. Επομένως, οι αντεγκλήσεις και οι προσβολές δεν μας τιμούν και δεν βοηθούν το σκοπό του εγχειρήματος.

Σας ευχαριστούμε για τη συμμετοχή και το ήθος σας!

Μάκης Χατζόπουλος