Στηρίξτε το έργο μας!

Παρασκευή 24 Μαρτίου 2023

(edit) 13η Διημερίδα - Τεχνολογίες Αιχμής στην Εκπαιδευτική Πράξη - Εκπαιδευτήρια Αυγουλέα-Λιναρδάτου



Χορηγός επικοινωνίας: lisari.blogspot.com

Στις 11 και 12 Μαρτίου, τα Εκπαιδευτήρια Αυγουλέα - Λιναρδάτου διοργανώνουν, υπό την αιγίδα του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων, τη 13η διημερίδα με τίτλο «Τεχνολογίες Αιχμής στην Εκπαιδευτική Πράξη». 

Η διοργάνωση θα πραγματοποιηθεί διαδικτυακά το Σάββατο 1/4 και δια ζώσης την Κυριακή 2/4 και έχει ως αντικείμενο την εισαγωγή και αξιοποίηση της τεχνολογίας στην εκπαιδευτική διαδικασία.

Εγγραφή: Ακολουθώντας τον σύνδεσμο www.avgouleaschool.gr/13η-διημερίδα-τεχνολογίες-αιχμής-στην/ οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δουν το πρόγραμμα και να συμπληρώσουν τη φόρμα δήλωσης συμμετοχής.

Κόστος: Η συμμετοχή στη διημερίδα είναι χωρίς κόστος για τους ενδιαφερόμενους.

Διαδικασία: Πριν τη διημερίδα οι συμμετέχοντες θα λάβουν Σύνδεσμο για τις διαδικτυακές Κεντρικές Ομιλίες του Σαββάτου 1/4 και Οδηγίες Πρόσβασης στο Σχολείο για τις δια ζώσης παρουσιάσεις-εργαστήρια της Κυριακής 2/4.

Πηγήwww.avgouleaschool.gr

Πρόγραμμα: Το πρόγραμμα περιλαμβάνει πλήθος παρουσιάσεων και εργαστηρίων που απευθύνονται σε εκπαιδευτικούς ανεξαρτήτως ειδικότητας και βαθμίδας, ενώ υπάρχει ξεχωριστή ενότητα ειδικά για τα Μαθηματικά με τις παρακάτω παρουσιάσεις:

•«Geogebra 3D: Οι μαθητές της Β’ Λυκείου μελετούν γραφήματα με τη βοήθεια της  επαυξημένης πραγματικότητας».

•One-to-One μοντέλο εκμάθησης: Πώς ενορχηστρώνεται μια διδακτική ώρα στα Μαθηματικά; 

•H τριγωνομετρία στην πράξη: Μετρώντας το ύψος του σχολείου μας.

Στην περίπτωση που οι ενδιαφερόμενοι αντιμετωπίζουν κάποιο πρόβλημα στην ηλεκτρονική δήλωση θα πρέπει να επικοινωνήσουν στο e-mail ganton@avgouleaschool.gr. 

Για οποιαδήποτε επιπλέον πληροφορία, παρακαλείσθε να απευθύνεστε στη Γραμματεία Γυμνασίου-Λυκείου, τηλ. 211 500 2300 και Ώρες: 10:00-14:00 (κα Πέπη Φραγκογιάννη).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εκτιμάμε τους ανθρώπους που σέβονται τους συνομιλητές τους και διδάσκουν ήθος από τα πληκτρολόγιά τους.

Το lisari είναι χώρος που ενώνει φωνές, κάνει τις διαφορετικές δυνάμεις ομόρροπες.

Είναι εδώ για να ενώσει τους μαθηματικούς και να εκφραστούν μέσα από ένα μέσο. Επομένως, οι αντεγκλήσεις και οι προσβολές δεν μας τιμούν και δεν βοηθούν το σκοπό του εγχειρήματος.

Σας ευχαριστούμε για τη συμμετοχή και το ήθος σας!

Μάκης Χατζόπουλος