Στηρίξτε το έργο μας!

Τρίτη 25 Απριλίου 2023

Οι συγγραφείς προτείνουν θέματα για τα Πρότυπα Γυμνάσια 2023

Μια νέα στήλη ξεκινάει στο lisari.blogspot.com για την καλύτερη προετοιμασία των μαθητών στα Πρότυπα Γυμνάσια. 

Ως γνωστόν οι εξετάσεις για την εισαγωγή των μαθητών στα Πρότυπα Γυμνάσια είναι τέλος Απριλίου (29/4/2023) οπότε βρισκόμαστε στην τελική ευθεία. 

Στο πλευρό μας θα έχουμε διακεκριμένους συγγραφείς μαθηματικών βοηθημάτων (για Πρότυπα και όχι μόνο) που μας προσφέρουν είτε μια άσκηση, είτε ένα διαγώνισμα. 

Όποιος επιθυμεί να στείλει το υλικό του ας το προωθήσει στο email lisari.blogspot@gmail.com.

Καλό Πάσχα και Καλή Ανάσταση σε όλους! 


Κυριακή 23/4/2023

Επιμέλεια: Μπάμπης Στεργίου συγγραφέας του βιβλίου για την εισαγωγή των μαθητών στα Πρότυπα. Για να δείτε το διαγώνισμα πατήστε εδώ (διαγώνισμα 2ο). 

Οι ασκήσεις έχουν επιλεγεί από τον συγγραφέα από το βιβλίο : Μπάμπης Στεργίου, ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ ΣΤΑ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΑ , ΣΤ' Δημοτικού, εκδόσεις Σαββάλας 2021.


Παρασκευή 21/4/2023

Επιμέλεια: Γιώργος Ασημακόπουλος εκφωνήσεις + Απαντήσεις Μπάμπης Τσιριόπουλος (διαγώνισμα 3ο). Για να δείτε την ανάρτηση πατήστε εδώ. 


Τετάρτη 19/4/2023

Επιμέλεια: Γιώργος Ασημακόπουλος εκφωνήσεις + Απαντήσεις Μπάμπης Τσιριόπουλος (διαγώνισμα 2ο). Για να δείτε την ανάρτηση πατήστε εδώ. 


Κυριακή του Πάσχα 16/4/2023

Επιμέλεια: Μπάμπης Στεργίου συγγραφέας του βιβλίου για την εισαγωγή των μαθητών στα Πρότυπα. Για να δείτε το διαγώνισμα πατήστε εδώ.

Οι ασκήσεις έχουν επιλεγεί από τον συγγραφέα από το βιβλίο : Μπάμπης Στεργίου, ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ ΣΤΑ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΑ , ΣΤ' Δημοτικού, εκδόσεις Σαββάλας 2021.


Μ. Σάββατο 15/4/2023

Επιμέλεια: Χρήστος Κανάβης μέλος της lisari team και συγγραφέας. Για να δείτε το διαγώνισμα και τις εκφωνήσεις πατήστε εδώ.


Μ. Πέμπτη 13/4/2023

Επιμέλεια: Βασίλης Παπαδάκης συγγραφέας του βιβλίου για την εισαγωγή των μαθητών στα Πρότυπα. Για να δείτε το διαγώνισμα πατήστε αντίστοιχα εκφωνήσεις + απαντήσεις.

Για να δείτε το βιβλίο του συγγραφέα πατήστε εδώ.


Μ. Τετάρτη 12/4/2023

Επιμέλεια: Θανάσης Κοπάδης συγγραφέας βιβλίων (μέλος της lisari team) και επιμελητής μαθηματικού ιστότοπου https://thanasiskopadis.blogspot.com/. Για να δείτε την άσκηση πατήστε εδώ.


Μ. Τρίτη 11/4/2023

Επιμέλεια: Γιάννης Στάμου συγγραφέας του βιβλίου για την εισαγωγή των μαθητών στα Πρότυπα (δύο τόμοι). Για να δείτε το διαγώνισμα + απαντήσεις πατήστε εδώ.


Μ. Δευτέρα 10/4/2023

Επιμέλεια: Γιώργος Ασημακόπουλος εκφωνήσεις + Απαντήσεις Μπάμπης Τσιριόπουλος (διαγώνισμα 1ο). Για να δείτε την ανάρτηση πατήστε εδώ. 

2 σχόλια:

  1. Ευχαριστούμε πολύ όλους σας. Καλό Πάσχα σε όλές/ους τις/τους φίλες/ους του lisari.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καινοτόμα ανάρτηση με εξαιρετικούς θεματοδότες. Ευχαριστούμε πολύ και καλό Πάσχα σε όλους!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Εκτιμάμε τους ανθρώπους που σέβονται τους συνομιλητές τους και διδάσκουν ήθος από τα πληκτρολόγιά τους.

Το lisari είναι χώρος που ενώνει φωνές, κάνει τις διαφορετικές δυνάμεις ομόρροπες.

Είναι εδώ για να ενώσει τους μαθηματικούς και να εκφραστούν μέσα από ένα μέσο. Επομένως, οι αντεγκλήσεις και οι προσβολές δεν μας τιμούν και δεν βοηθούν το σκοπό του εγχειρήματος.

Σας ευχαριστούμε για τη συμμετοχή και το ήθος σας!

Μάκης Χατζόπουλος