Στηρίξτε το έργο μας!

Σάββατο 13 Μαΐου 2023

Εισηγήσεις σε Θεσσαλονίκη και Καρδίτσα 13 και 14 Μαΐου 2023



Σας ενημερώνω ότι θα παραβρεθώ στην 13η Μαθηματική Εβδομάδα Θεσσαλονίκης το Σάββατο 13 Μαΐου 2023 και την αμέσως επόμενη ημέρα, Κυριακή 14 Μαΐου 2023, στην ημερίδα που διοργανώνει η ΕΜΕ Καρδίτσας με θέμα τις "Ασύμπτωτες"! 

Το θέμα είναι: "Η ασύμπτωτη μιμείται την Cf "

Ένα θέμα που μπορούν να το παρακολουθήσουν άνετα οι ενεργοί μαθητές της Γ΄ Λυκείου και καθηγητές που τους αρέσει η κατασκευή ασκήσεων! 

Θα περιέχει βασικές προτάσεις στις ασύμπτωτες, + αποδείξεις και παρουσιάσεις με Geogebra. Στο τέλος της εισήγησης θα δοθούν ενδεικτικές ασκήσεις για να εφαρμόσουν τις προτάσεις που παρακολούθησαν οι μαθητές. 

Για τους μαθητές της Καρδίτσας (σχολεία + Φροντιστήρια) θα διαμοιραστεί και ένα διαγώνισμα Προσομοίωσης για τους μαθητές της Γ΄ Λυκείου, επιμέλεια: Θωμά Ποδηματά + Μάκης Χατζόπουλος. 

Οι απαντήσεις και κάποια ερωτήματα Bonus θα συζητηθούν στην ημερίδα της Καρδίτσας. 



Για να δείτε αναλυτικά όλες τις πληροφορίες για της 13η Μαθηματική Εβδομάδα πατήστε εδώ.

Για να δείτε όλες τις πληροφορίες για την ημερίδα στην Καρδίτσα πατήστε εδώ.

2 σχόλια:

  1. Πρέπει να υπάρχει και διαδικτυακή πρόσβαση στις ημερίδες αυτές να παρακολουθούμε και εμείς που είμαστε από μακριά. Η βενζίνη έχει γίνει εκθετική συνάρτηση με βάση > 2

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ένα καλό της πανδημίας είναι ότι κάθε συνάδελφος από οποιαδήποτε γωνιά της Ελλάδας μπόρεσε να παρακολουθήσει διαδικτυακά όλα τα ενδιαφέροντα σεμινάρια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Εκτιμάμε τους ανθρώπους που σέβονται τους συνομιλητές τους και διδάσκουν ήθος από τα πληκτρολόγιά τους.

Το lisari είναι χώρος που ενώνει φωνές, κάνει τις διαφορετικές δυνάμεις ομόρροπες.

Είναι εδώ για να ενώσει τους μαθηματικούς και να εκφραστούν μέσα από ένα μέσο. Επομένως, οι αντεγκλήσεις και οι προσβολές δεν μας τιμούν και δεν βοηθούν το σκοπό του εγχειρήματος.

Σας ευχαριστούμε για τη συμμετοχή και το ήθος σας!

Μάκης Χατζόπουλος