Στηρίξτε το έργο μας!

Σάββατο 16 Σεπτεμβρίου 2023

Επαναληπτικές των επαναληπτικών εξετάσεων 2023 λόγω Daniel

Αν και στις 9 Σεπτεμβρίου 2023 πραγματοποιήθηκαν οι Επαναληπτικές Εξετάσεις 2023 και αναλύσαμε τα θέματα και τις απαντήσεις σε αυτό το σημείο, το Υπουργείο Παιδείας επανέλαβε την διαδικασία την Παρασκευή 15 Σεπτεμβρίου 2023 για τους υποψήφιους που δεν μπόρεσαν να δώσουν εξετάσεις λόγω της κακοκαιρίας Daniel. Δηλαδή Επαναληπτικές των Επαναληπτικών Εξετάσεων. 

Για να δείτε τα θέματα πατήστε εδώ (από το site του Υπουργείου Παιδείας) ή πατήστε κανονικές - ομογενείς αντίστοιχα από το drive του lisari. 


Σχολιασμός

Τι να σχολιάσεις για τα θέματα όταν γνωρίζεις ότι έλαβαν μέρος ελάχιστοι υποψήφιοι, ταλαιπωρημένοι και με μηδέν ψυχολογία; Υποψήφιοι με λάσπες στα πόδια τους.... 

Προφανώς θέματα ήπια και αντάξια των ατόμων που συμμετείχαν στις εξετάσεις. Η κλασική επιτροπή μένει σταθερή στις ιδέες της και στο επίπεδο των θεμάτων. Την παρακολουθούμε από την πρώτη μέρα που συμμετέχει στις εξετάσεις και έχει κερδίσει την συμπάθειά μας! 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εκτιμάμε τους ανθρώπους που σέβονται τους συνομιλητές τους και διδάσκουν ήθος από τα πληκτρολόγιά τους.

Το lisari είναι χώρος που ενώνει φωνές, κάνει τις διαφορετικές δυνάμεις ομόρροπες.

Είναι εδώ για να ενώσει τους μαθηματικούς και να εκφραστούν μέσα από ένα μέσο. Επομένως, οι αντεγκλήσεις και οι προσβολές δεν μας τιμούν και δεν βοηθούν το σκοπό του εγχειρήματος.

Σας ευχαριστούμε για τη συμμετοχή και το ήθος σας!

Μάκης Χατζόπουλος