Παρασκευή 7 Ιουνίου 2024

Εναλλακτική λύση στο ερώτημα Δ4 χωρίς ρίζα x0

Αν και έχουν περάσει λίγες ημέρες από τις Πανελλαδικές Εξετάσεις 2024, οι συνάδελφοι στέλνουν έξυπνες λύσεις κυρίως για το ερώτημα Δ4 που τράβηξε την προσοχή όλων μας! 

Η λύση του αγαπητού φίλου Σωτήρη Συριόπουλου μας αρέσει γιατί φαίνεται ο τρόπος που σκέφτηκε και έθεσε την κατάλληλη συνάρτηση ως u και τέλος δεν χρειάζεται η άγνωστη ρίζα x0. 

Μοιάζει με αρκετές λύσεις που κυκλοφορούν στο διαδίκτυο (και αυτή που δίνουμε ως προτεινόμενη ως ομάδα) απλά έχει διαφορετική αφετηρία! 

Δείτε την και θα καταλάβετε! 

Για απευθείας αποθήκευση πατήστε εδώ.

3 σχόλια:

  1. Η κατανόηση μίας ερώτησης είναι το πρώρο που πρέπει να αξιολογείται (Οι φιλόλογοι το ξέρουν καλύτερα από εμάς). Το να ψάχνουμε μέσα στην λάθος απάντηση να βρούμε κάτι σωστό είναι στρέβλωση της έννοιας της αξιολόγησης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αυτό που ταιριάζει στην ανάρτηση που έχει γίνει; Μήπως μπερδέψατε τα post; Είναι άδικο για το συνάδελφο να σχολιάζουμε κάτι διαφορετικό από αυτό που καταθέτει.

      Διαγραφή
  2. Συμφωνώ απόλυτα με την άποψη του "Ανώνυμου".

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Εκτιμάμε τους ανθρώπους που σέβονται τους συνομιλητές τους και διδάσκουν ήθος από τα πληκτρολόγιά τους.

Το lisari είναι χώρος που ενώνει φωνές, κάνει τις διαφορετικές δυνάμεις ομόρροπες.

Είναι εδώ για να ενώσει τους μαθηματικούς και να εκφραστούν μέσα από ένα μέσο. Επομένως, οι αντεγκλήσεις και οι προσβολές δεν μας τιμούν και δεν βοηθούν το σκοπό του εγχειρήματος.

Σας ευχαριστούμε για τη συμμετοχή και το ήθος σας!

Μάκης Χατζόπουλος