Κυριακή, 8 Ιανουαρίου 2017

Διαγωνίσματα στα ΕΠΑΛ σχ. έτος 2016 - 17

Νέα διαγωνίσματα από εκλεκτούς συναδέλφους για τους μαθητές των ΕΠΑ.Λ για το σχολικό έτος 2016 - 17.

1) Κεφάλαιο 1ο: Συναρτήσεις - Συνέχεια - Όρια (σε word)
Επιμέλεια: Τριάνταφυλλος Πλιάτσιος 
2) Κεφάλαιο 1ο: Συναρτήσεις - Συνέχεια - Όρια (σε pdf)

Επιμέλεια: Δημήτριος Ξενίδης

3) Κεφάλαιο 1ο - 2ο (σε word) του Τριαντάφυλλου Πλιάτσιου.6 σχόλια:

 1. Στο διαγώνισμα του Ξενίδη στο Δ3 υπάρχει λάθος: Το όριο είναι όταν το x τείνει στο 4 και όχι στο 1. Ας σημειωθεί κι ας το δει και ο κ. Ξενίδης να το διορθώσει

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Διευκρίνιση: Το όριο β=... εννοώ, το πρώτο α=... είναι ΟΚ

   Διαγραφή
  2. Ο δαίμων της βιασύνης μου.... ευχαριστώ για την παρατήρηση. Στο εντυπο το είχα διορθώσει χειρόγραφα...έχει και ενα αι σε μια κατάληξη που βγάζει ματι. Όσο για το σχόλιο για την h νομίζω ότι είναι αρκετό αυτό που αναφέρεται σε απλοποιημένη μορφή.

   Διαγραφή
 2. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Επίσης στο Δ4.β υπάρχει πρόβλημα με τον ορισμό της h,διότι στηρίζεται στην g και αυτή με τη σειρά της στην f. Καθώς η f δεν ορίζεται στα σημεία 1 και 4, το ίδιο ισχύει και για τις g και h, συνεπώς ο ορισμός της h δεν είναι σωστός... Το λάθος μπορεί να παρακαμφθεί αν ξεκαθαριστεί ότι η h ορίζεται χρησιμοποιώντας τον απλοποιημένο τύπο της g, αλλά χωρίς να ισχύουν οι όποιοι περιορισμοί για την g (ή κάτι αντίστοιχο)

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. Το αρχείο του Δημήτρη Ξενίδη ανανεώθηκε οπότε τα παραπάνω σχόλια αναφέρονται στο παλαιό αρχείο. Το γράφω για να μην φαίνονται άστοχα τα σχόλια των συναδέλφων (και συγκεκριμένα του Θανάση).

  ΑπάντησηΔιαγραφή