Παρασκευή, 20 Σεπτεμβρίου 2019

Λύσεις Επαναληπτικών Εξετάσεων ΕΠΑΛ 2019Η ομάδα της lisari team με συντονιστή το Χρήστο Κανάβη να συντονίζει την προσπάθεια, δίνονται οι λύσεις από τις φετινές [2019] Επαναληπτικές Εξετάσεις ΕΠΑΛ 20/9/2019.

Για τα θέματα πατήστε εδώ.

Για τις λύσεις πατήστε εδώ (pdf).


(Η νέα έκδοση είναι αυτή που είναι προς αποθήκευση - Στην προεπισκόπηση βλέπετε την αρχική μορφή)

6 σχόλια:

 1. Έχει ανέβει τόσο πολύ το επίπεδο (για πάνω από το 10) στα ΕΠΑΛ; Κάπου το έχασα.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Και που να δεις τα θέματα του Ιουνίου!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Ωραία θεματάκια.
  Προσωπικά ήθελα κατι διαφορετικο από στατιστική.
  Κ το τελευταίο υπό ερώτημα;
  Πόσες χρονιές ακόμα θα δούμε το ερώτημα;
  Είπαμε να βγάλουμε πίνακες στατιστικης γιατί τους γράφουν όλοι τυφλοσούρτη.Εμ αυτό με την μεταβολή παρατηρήσεων; Έχουν μάθει όλοι και ξεκινανε κ γράφουν: «Σύμφωνα με την γνωστή εφαρμογή,έχουμε...»
  Στο κομμάτι του διαφορικού λογισμού,να παρατηρήσω ότι οι έννοιες που ζητούνται πλέον,καλύπτονται ακόμα και στην Β Γυμνασίου!Σημεια τομής με άξονες,εμβαδόν τριγωνου..Αργότερα τύπος απόσταση 2 σημείων κτλ..
  Δυστυχώς,για τα παιδιά των Επαλ, η εποχή που έγραφαν ένα 8αρακι μαθηματικά,με λίγο θεωρία,λίγο στατιστική,πέρασαν κ δεν θα ξαναέρθουν!Οποιος θέλει πανεπιστήμιο,πρέπει να ξέρει..Να έχει μια βάση από το Γυμνάσιο ήδη.Στην Γ λυκείου πρέπει να κατέχεις ήδη βασικές έννοιες.

  Θα μπορούσα να γράφω πολλές ώρες,μιας κ η εμπειρία μου με τις αγαπημένους Επαλ-ιωτες όλο κ μεγαλώνει κ μαζί κ το ενδιαφέρον μου για την συγκεκριμένη ύλη των μαθηματικών.
  Θα επανέλθω κοντά στις γιορτές με κάποιες ασκήσεις προτεινόμενες θεωρώντας ότι είναι κοντά στο πνεύμα όσων θα βλέπουμε άπο εδώ κ στο εξής.


  Συγχαρητήρια για τις λύσεις.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. Μάκη στο Γ3. νομίζω σας ξέφυγε κάτι f(1/3) μετά στην θέση του x βάζετε το 1/2

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Χριστόφορε πολύ σωστά! Έχουμε αναρτήσει τη νέα έκδοση (2η). Η προεπισκόπηση πάντα δείχνει το πρώτο αρχείο (δεν το επεξεργαζόμαστε για να φαίνεται η πρώτη έκδοση).

   Διαγραφή