Πέμπτη, 9 Ιανουαρίου 2020

4ο Διαγωνισμό Γρίφων Μαθηματικών και Λογικής

Η Εκπαιδευτική Αναγέννηση προσκαλεί και φέτος τους καθηγητές και τους μαθητές να συμμετάσχουν στον 4ο Διαγωνισμό Γρίφων Μαθηματικών και Λογικής στις 28 Μαρτίου 2020 με την έγκριση του Υπουργείου Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων (αρ. έγκρισης Φ15/ 159674/Δ2) και έχει τεθεί υπό την αιγίδα της Ελληνικής Μαθηματικής Εταιρείας.

Ο διαγωνισμός απευθύνεται σε μαθητές Γυμνασίου και Λυκείου που επιθυμούν να εξασκήσουν τη μαθηματική και λογική τους σκέψη και να δοκιμαστούν στην επίλυση  απλών και σύνθετων γρίφων.

Οι μαθητές διαγωνίζονται ανά βαθμίδα (Γυμνάσιο & Λύκειο) σε ομάδες των τριών. Σε περίπτωση που ο αριθμός των συμμετοχών ξεπεράσει τον προβλεπόμενο, θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας. Δεν υπάρχει κόστος εγγραφής για τους μαθητές που θα συμμετάσχουν, θα δοθούν δε σε όλους βεβαιώσεις συμμετοχής.

Χρήσιμα αρχεία
  1. Ενδεικτικό πρόγραμμα
  2. Αίτηση συμμετοχής 
  3. Κανόνες του διαγωνισμού
Ο φετινός διαγωνισμός θα πραγματοποιηθεί σε μια μέρα στους χώρους της Εκπαιδευτικής Αναγέννησης. Περισσότερες πληροφορίες για τον διαγωνισμό καθώς και ενδεικτικά θέματα προηγούμενων διαγωνισμών μπορείτε να αναζητήσετε στην ιστοσελίδα του διαγωνισμού.

Για να κάνετε ηλεκτρονικά εγγραφή στον διαγωνισμό πατήστε εδώ. Καταληκτική ημερομηνία για τις δηλώσεις συμμετοχής είναι η 6η Μαρτίου 2020.

Υπεύθυνος διαγωνισμού: Λάττας Κωνσταντίνος, Μαθηματικός στην Εκπαιδευτική Αναγέννηση

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου