Στηρίξτε το έργο μας!

Κυριακή 1 Μαρτίου 2020

4ο Διαγωνισμό Γρίφων Μαθηματικών και Λογικής


Ο αγαπητός φίλος από την Εκπαιδευτική Αναγέννηση Κωνσταντίνος Λάττας διοργανώνει και φέτος σε μία μέρα τον 4ο διαγωνισμό Γρίφων Μαθηματικών και λογικής.

Στο lisari έχουμε φιλοξενήσει θέματα από τους προηγούμενους διαγωνισμούς όπως θα δείτε εδώ. 

Για να κάνετε ηλεκτρονικά εγγραφή στον διαγωνισμό πατήστε εδώ

Καταληκτική ημερομηνία για τις δηλώσεις συμμετοχής είναι η 6η Μαρτίου 2020.

Περισσότερες λεπτομέρειες, καθώς και ενδεικτικά θέματα προηγούμενων διαγωνισμών, μπορείτε να αναζητήσετε στην ιστοσελίδα  του σχολείου.

Η Εκπαιδευτική Αναγέννηση προσκαλεί και φέτος τους καθηγητές και τους μαθητές να συμμετάσχουν στον 4ο Διαγωνισμό Γρίφων Μαθηματικών και Λογικής στις 28 Μαρτίου 2020 με την έγκριση του Υπουργείου Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων (αρ. έγκρισης Φ15/ 159674/Δ2) και έχει τεθεί υπό την αιγίδα της Ελληνικής Μαθηματικής Εταιρείας.

Ο διαγωνισμός απευθύνεται σε μαθητές Γυμνασίου και Λυκείου που επιθυμούν να εξασκήσουν τη μαθηματική και λογική τους σκέψη και να δοκιμαστούν στην επίλυση  απλών και σύνθετων γρίφων.

Οι μαθητές διαγωνίζονται ανά βαθμίδα (Γυμνάσιο & Λύκειο) σε ομάδες των τριών. Σε περίπτωση που ο αριθμός των συμμετοχών ξεπεράσει τον προβλεπόμενο, θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας. Δεν υπάρχει κόστος εγγραφής για τους μαθητές που θα συμμετάσχουν, θα δοθούν δε σε όλους βεβαιώσεις συμμετοχής.

Χρήσιμα αρχεία
  1. Ενδεικτικό πρόγραμμα
  2. Αίτηση συμμετοχής 
  3. Κανόνες του διαγωνισμού
Ο φετινός διαγωνισμός θα πραγματοποιηθεί σε μια μέρα στους χώρους της Εκπαιδευτικής Αναγέννησης. Περισσότερες πληροφορίες για τον διαγωνισμό καθώς και ενδεικτικά θέματα προηγούμενων διαγωνισμών μπορείτε να αναζητήσετε στην ιστοσελίδα του διαγωνισμού.

Υπεύθυνος διαγωνισμού: Λάττας Κωνσταντίνος, Μαθηματικός στην Εκπαιδευτική Αναγέννηση

1 σχόλιο:

Εκτιμάμε τους ανθρώπους που σέβονται τους συνομιλητές τους και διδάσκουν ήθος από τα πληκτρολόγιά τους.

Το lisari είναι χώρος που ενώνει φωνές, κάνει τις διαφορετικές δυνάμεις ομόρροπες.

Είναι εδώ για να ενώσει τους μαθηματικούς και να εκφραστούν μέσα από ένα μέσο. Επομένως, οι αντεγκλήσεις και οι προσβολές δεν μας τιμούν και δεν βοηθούν το σκοπό του εγχειρήματος.

Σας ευχαριστούμε για τη συμμετοχή και το ήθος σας!

Μάκης Χατζόπουλος